Προετοιμασία για την Gen Alpha.

Date

Αυτή η ομάδα με γνώσεις τεχνολογίας θα έχει πολλά χρήματα να ξοδέψει.

Instagram

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Στελέχη του λιανικού εμπορίου και άλλοι επιχειρηματικοί παράγοντες, ήρθε η ώρα να εξοικειωθείτε με τη Gen Alpha. Πρόκειται για τα παιδιά των millennials, που αρχίζουν να γίνονται 13 ετών, αλλά εξακολουθούν να γεννιούνται.

Η Gen Alpha θα είναι η μεγαλύτερη γενιά όλων των εποχών με τη μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη. Είναι μια γενιά που δεν θα γνωρίσει έναν κόσμο χωρίς AI, gaming, AR και streaming.

Αν και στο παρελθόν έχουν δημοσιευτεί ελάχιστες έρευνες σχετικά με αυτή τη δημογραφική ηλικιακή ομάδα. Αλλά ένα νέο ενημερωτικό έγγραφο της Harvard Business Review Analytic Services, με τη χορηγία της εταιρείας συμβούλων σχεδιασμού και καινοτομίας Journey, ρίχνει φως στη γενιά Alpha. Δηλαδή στο πώς θα αλλάξει την εργασία, την εκπαίδευση, την ψυχαγωγία και πολλά άλλα.

“Για τη Gen Alpha, η πραγματικότητά τους περιλαμβάνει τόσο τον φυσικό όσο και τον εικονικό κόσμο. Η Gen Alpha είναι μια γενιά δημιουργών του κόσμου και η σημερινή ισοπεδωτική εμπειρία του διαδικτύου απλώς μοιάζει… παλιά. Πιστεύω λοιπόν ολόψυχα ότι η επόμενη Coco Chanel στον κόσμο είναι πιθανότατα ένα 10χρονο κορίτσι που σχεδιάζει skins στο Roblox”. Αυτά δήλωσε η Cathy Hackl, επικεφαλής του τμήματος μέλλοντος της Journey και πρωτοπόρος της τεχνολογίας.

“Τα παιδιά μου είναι όλα Gen Alpha. Έχουν απίστευτες τεχνολογικές γνώσεις και είναι πολύ δραστήρια τόσο στον φυσικό κόσμο. Αλλά αισθάνονται επίσης εξαιρετικά άνετα εξερευνώντας βιντεοπαιχνίδια, φορώντας virtual fashion και δημιουργώντας εμπειρίες σε εικονικούς χώρους. Τα παιδιά της Gen Alpha είναι το καλύτερο παράθυρο που βλέπω στο μέλλον μας”.

Σύμφωνα με προηγούμενα στοιχεία που συγκέντρωσε η McCrindle Research, η γενιά Alpha αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη γενιά. Με περίπου 2,5 δισεκατομμύρια άτομα μέχρι το 2024 και αναμένεται να έχει τη μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη στην ιστορία. Γεννημένοι μεταξύ 2010 και 2024, αναμένεται να αντιπροσωπεύουν το 10% του εργατικού δυναμικού μέχρι το 2030.

Ως αποτέλεσμα, “οι εταιρείες θα πρέπει τώρα να εξετάζουν τους καλύτερους τρόπους για να συνδυάσουν τον εικονικό και τον φυσικό κόσμο των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τη γενιά Alpha, η οποία αναμένεται να είναι η πιο τεχνολογικά καταρτισμένη γενιά μέχρι σήμερα”, δήλωσε ο Alex Clemente, διευθύνων σύμβουλος της Harvard Business Review Analytic Services.

Πηγή: instoremag.com

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα