Εκθέσεις κοσμήματος Ιούνιος 2024.

Οι εκθέσεις κοσμημάτων-ρολογιών και πολυτίμων λίθων για τον Ιούνιο 2024.

Instagram

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

International Gem & Jewelry Show – Columbus, OH

7-9 Ιουνίου 2024

Ohio Expo Center & State Fair (Kasich Hall B)
717 E. 17th Ave., Columbus, OH 43211

Έκθεση κοσμημάτων απευθείας για τον καταναλωτή της Αμερικής. Οι εκδηλώσεις του International Gem & Jewelry Show φέρνουν χονδρεμπόρους, κατασκευαστές αλλά και σχεδιαστές μαζί κάτω από μια στέγη.


JOYA Ιουνίου 2024

11-13 Ιουνίου 2024

Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου (WTC), Πόλη του Μεξικού, Μεξικό

 Η JOYA συγκεντρώνει τα καλύτερα του κλάδου χρυσά και ασημένια κοσμήματα. Επίσης προμήθειες, μηχανήματα και εργαλεία, ρολόγια και αξεσουάρ.


Jewellery & Gem ASIA Hong Kong – June

20-23 Ιουνίου 2024

Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο του Χονγκ Κονγκ (HKCEC)

Η Jewellery & Gem ASIA Χονγκ Κονγκ – Ιούνιος συγκεντρώνει χονδρεμπόρους, κατασκευαστές, εισαγωγείς και λιανοπωλητές. Αλλά και σχεδιαστές, εξαγωγείς, εργαστήρια Gem Laboratories. Επίσης συλλέκτες κοσμημάτων, Εμπορικούς Συλλόγους Κοσμημάτων και Γεμολόγους, από όλους τους τομείς της βιομηχανίας κοσμημάτων. Η είσοδος περιορίζεται σε επαγγελματίες του εμπορίου.


Hyderabad International Jewellery Show

21-23 Ιουνίου 2024

GMR Arena, Hyderabad, Ινδία

H Hyderabad International Jewellery Show – HIJS 2024 είναι πλατφόρμα εμπορίας και προμήθειας κοσμημάτων B2B. Συγκεντρώνει τους κορυφαίους και διάσημους κατασκευαστές κοσμημάτων και τους παρόχους υπηρεσιών τεχνολογίας της Ινδίας κάτω από μια στέγη στο Hyderabad. Εκεί παρουσιάζουν τα τελευταία τους σχέδια, προϊόντα και τεχνολογία σε λιανοπωλητές, χονδρεμπόρους και εμπόρους από τη μεγαλύτερη αγορά κοσμημάτων της Ινδίας. Εκεί θα συναντηθούν, θα συνδεθούν, θα δικτυωθούν και θα αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους.

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα