Σκουλαρίκια Giardini Verticali από την Pomellato.

Date

Αυτά τα σκουλαρίκια με τουρμαλίνη και τανζανίτη προέρχονται από το "Vertical Landscapes", μία από τις συλλογές υψηλής κοσμηματοποιίας 2023 της Pomellato.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Βλέποντας τη φωτογραφία ενός κοσμήματος μπορείτε να αποφασίσετε αν σας αρέσει, αν το αγαπάτε ή αν δεν σας ενδιαφέρει.

Βλέποντας όμως μια φωτογραφία του ίδιου κοσμήματος σε κάποιον άλλο σας επιτρέπει να το εκτιμήσετε.  

Αυτό συνέβη σίγουρα με αυτά τα σκουλαρίκια από τουρμαλίνη και τανζανίτη από το “Vertical Landscapes”. Μια από τις τέσσερις μίνι συλλογές υψηλής κοσμηματοποιίας που παρουσίασε η Pomellato στο Παρίσι.

Η ιταλική μάρκα χρησιμοποίησε τη γενέτειρά της σαν έμπνευση και για τις τέσσερις συλλογές. Έτσι τα κομμάτια της συλλογής Vertical Landscapes πήραν τις μορφές τους από τα πολλά σχήματα του αστικού τοπίου του Μιλάνου.

Σκουλαρίκια υψηλής κοσμηματοποιίας Pomellato Giardini Verticali.

Αυτά τα σκουλαρίκια, με το όνομα “Giardini Verticali”, τα στολίζουν ακόμη συνολικά 52 πράσινοι τουρμαλίνες. Ακόμη έξι βιολετί-μπλε τανζανίτες σε ροζ χρυσό 18 καρατίων με διαμάντια.

Επίσης έχουν προσθέσει έγχρωμοι πολύτιμοι λίθοι σε κοπή σμαραγδιού σε πράσινο τιτάνιο. Έτσι δημιουργούν μια κομψή εμφάνιση που μοιάζει με κεραμίδι.

Αλλά το Giardini Verticali μεταφράζεται ως “κάθετοι κήποι”. Έτσι λοιπόν φέρνει στο μυαλό το περίφημο Bosco Verticale του Μιλάνου. Ο Pomellato δήλωσε ότι το χρώμα και το στήσιμο των λίθων, “δημιουργούν ένα εντυπωσιακό μωσαϊκό κίνησης, χρώματος και υφής. Το κτίριο του Gió Ponti στο Μιλάνο με την πρόσοψή του από τζάμια, θυμίζει πράσινα πλακάκια”.

Δείτε τις υπόλοιπες συλλογές υψηλής κοσμηματοποιίας 2023 της Pomellato εδώ. Μαζί και τις συλλογές υψηλής κοσμηματοποιίας 2023 των David Yurman, De Beers και Mikimoto.

Πηγή: nationaljeweler.com

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα