Με παρουσία στο χώρο της έντυπης ενημέρωσης για το κόσμημα, από το 1990 μέχρι και σήμερα. Είχαμε και εξακολουθούμε να έχουμε την τύχη και τιμή , να γνωρίζουμε και να συνομιλούμε με επιτυχημένους ανθρώπους του κλάδου του κοσμήματος. Σας ευχαριστούμε ξεχωριστά τον καθένα από εσάς που με την αξιοσύνη σας προσθέσατε πλούτο, αξιοπρέπεια και αξιοπιστία στο ταξίδι αυτό. Μία μικρή αναδρομή σε αυτό το ταξίδι σας παραθέτουμε.

1990
Η αφετηρία
Ορισμένα πράγματα ξεκινούν από την σύμπτωση μιας γνωριμίας και καταλήγουν σε επαγγελματική συνεργασία. Τρεις νέοι άνθρωποι με όνειρα και όραμα για το μέλλον, ξεκινούν μια δημιουργική προσπάθεια το 1990. Αιτία, η εκπαίδευση μέσω της ενημέρωσης, η γνώση της εξέλιξης των υλικών και της τεχνολογίας του κοσμήματος από τους έμπειρους και καταξιωμένους κοσμηματοποιούς, προς τους νεότερους δημιουργούς.
1990
Οι συνεργάτες
Ο Απόστολος Μπεσυρόπουλος, συνφοιτητής γραφίστας, αγαπημένος φίλος από το 1981 και συνεργάτης από το 1986. Ο Χρήστος Δούνης. επαγγελματικός φίλος και συνεργάτης από το 1990 και ο Γιάννης Αρναουτέλης.
το εγχείρημα
24 Καράτια
Η εφημερίδα "24 Καράτια", με σταθερό προσανατολισμό την αξιοπιστία, τον πλουραλισμό και την αισθητική διαφοροποίηση. Κυρίως όμως την αγάπη και τον σεβασμό για το κόσμημα και την ιστορία του στην Ελλάδα και τον κόσμο. Δυστυχώς ο Απόστολος και ο Χρήστος δεν βρίσκονται πλέον ανάμεσά μας. Παραμένουν όμως συνοδοιπόροι στα ταξίδια του μυαλού και της καρδιάς.
το εγχείρημα
1996
Νέο Ξεκίνημα
Νέος τίτλος, νέο σχήμα, νέα αισθητική πάντα με προσήλωση στην αξιοπρέπεια της ενημέρωσης. Αγάπη και σεβασμός στο κόσμημα και τους ανθρώπους του που αποτελούν το αναγνωστικό κοινό.
1996
Αγαπημένοι Συνεργάτες
Η ομάδα
Συνεργάτες και εταίροι, οι φίλοι και γραφίστες Απόστολος Μπεσυρόπουλος και Γιάννης Αρναουτέλης. Μια ομάδα εξειδικευμένων στο κόσμημα ανθρώπων - συνεργατών, προσφέρουν απλόχερα την γνώση τους και προσθέτουν κύρος στο Greek Jeweller.
Αγαπημένοι Συνεργάτες
Τα εμπόδια
Greek Jeweller
Το περιοδικό ωριμάζει με τις επιτυχίες, τις αποτυχίες και την διαρκή αναζήτηση. Καθιερώνεται στην συνείδηση των ανθρώπων του κοσμήματος και τους βοηθά σε διαρκή εξέλιξη. Ο τίτλος "The Greek Jeweller" παραμένει αξεπέραστο εμπόδιο και το 2001 αποσύρρεται, δίνοντας την θέση του στο νέο και πολλά υποσχόμενο "Venetico".
Τα εμπόδια
2001
Venetico
Με νέο όνομα, εύηχο και απλό, για να το λες και να το θυμάσαι. Ταυτίζεται με το περιεχόμενο που εκπροσωπεί. Venetico για το κόσμημα σημαίνει τον καθαρό χρυσό και συμπεριλαμβάνει την έρευνα και την ουσία της επιτυχίας.
2001
Η καθιέρωση
Το Venetico κουβαλάει το φορτίο της συνέχειας, της συνέπειας, της αξιοπρέπειας και της επιβράβευσης των προηγούμενων εκδόσεων. Πιστεύει στην αποδοχή σας και επιδιώκει με την συμμετοχή σας στην συνδιαμόρφωση της θεματολογίας του. Θα είμαστε ευτυχείς να προκαλούμε το ενδιαφέρον σας, να πλουτίζουμε την σκέψη σας και να παρακινούμε την δράση σας.
Η καθιέρωση
2016
Μία νέα ιδέα
Θέλοντας να εξελισσόμαστε συνεχώς και να σας προσφέρουμε ευρεία ενημέρωση, όχι μόνο στο κόσμημα αλλά και πάνω σε διαφορετικούς τομείς των επιχειρήσεων, δημιουργήσαμε την έκδοση Just Gold.
2016
Συνεχίζουμε
Just Gold
Το Just Gold ήρθε ως μία ετήσια έκδοση που επιδιώκει να προσφέρει αξιόπιστη γνώση της εφαρμοσμένης επιχειρηματικής αποτελεσματικότητας. Να παρουσιάσει διακριθέντες σχεδιαστές και δημιουργούς κοσμημάτων και να παρακινήσει τους νεότερους σε δημιουργική - στοχευμένη δράση. Είμαστε σε καλό δρόμο, συνεχίζουμε με αφοσίωση και σας ευχαριστούμε για την αποδοχή και την στήριξη.
Συνεχίζουμε