Μια φιλόδοξη, εκδοτική προσπάθεια για το χώρο του κοσμήματος, που ξεκίνησε το 1990, με στόχο την εκπαίδευση μέσω της γνώσης.

Στον ανεξέλεγκτο συνωστισμό της πληροφορίας, παραμένουν δυσεύρετες οι στοχευμένες ειδήσεις, που πληροφορούν, εκπαιδεύουν και παροτρύνουν σε εξελικτική δράση. Αυτό παραμένει η σταθερή επιδίωξη και η δομική φιλοσοφία της έκδοσης Venetico.

Είχαμε και εξακολουθούμε να έχουμε την τύχη και τιμή , να γνωρίζουμε και να συνομιλούμε με επιτυχημένους ανθρώπους του κλάδου του κοσμήματος, όπως ο κ. Ηλίας Λαλαούνης.  Με την αναφορά μας στον αναμορφωτή του σύγχρονου Ελληνικού κοσμήματος, ευχαριστούμε ξεχωριστά τον καθένα από εσάς που με την αξιοσύνη σας προσθέσατε πλούτο, αξιοπρέπεια και αξιοπιστία στο εγχείρημα Venetico.

Στόχος μας ήταν και θα παραμένει η εκπαίδευση μέσω της γνώσης, παρέχοντας σας πληροφορίες για το κόσμημα και όχι μόνο,οι οποίες παρακινούν σε εξελικτική δράση μέσα στα νέα δεδομένα της εκάστοτε εποχής.

Με εκκίνηση την έκθεση κοσμήματος  “Athens Jewellery Show” το 2016, πειραματιστήκαμε με ένα τολμηρό σχήμα και διαφορετική εικαστική προσέγγιση και δημιουργήσαμε το Just Gold.

Μία ετήσια, έντυπη έκδοση για το κόσμημα. Με ισορροπία ανάμεσα στις διαφημιστικές σελίδες και την εξειδικευμένη ενημέρωση διαφορετικής θεματολογίας, όπως  η οργάνωση, οι πωλήσεις, η επικοινωνία, η υποστήριξη πελατών, με στόχο πάντα την ενίσχυση του επιχειρηματικού brand.

Στην κορυφή του ενδιαφέροντος του Just Gold, παραμένει η προσήλωσή μας να φιλοξενήσουμε και να αναδείξουμε προνομιακά κάθε παγκόσμια ελληνική διάκριση στο κόσμημα. Θέλοντας έτσι να παροτρύνουμε περισσότερους Έλληνες σχεδιαστές κοσμήματος σε δράση και συμμετοχή.

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!