Ανακαλύψτε τα οφέλη των διαμαντιών 8X® Lab-Grown Diamonds.

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 1:00 CST (2:00 EST), η Stuller θα συνεργαστεί με την GCAL για να παρουσιάσει ένα δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο "Ανακαλύψτε τα οφέλη των διαμαντιών 8X® Lab-Grown Diamonds".

Instagram

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Καθώς τα εργαστηριακά διαμάντια συνεχίζουν να αυξάνουν τη δημοτικότητά τους, η διαφοροποίηση έχει γίνει απαραίτητη για τους κοσμηματοπώλες λιανικής πώλησης. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στην κατηγορία προϊόντων υψηλής ποιότητας και υψηλού περιθωρίου κέρδους.

Αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο θα δώσει στους λιανοπωλητές την κατανόηση και το “σενάριο” για περισσότερες πωλήσεις. Επίσης θα προωθήσει με επιτυχία τα πλεονεκτήματα προστιθέμενης αξίας των διαμαντιών εργαστηριακής καλλιέργειας 8X® υψηλής κοπής της GCAL.

Η Stuller, Inc. Senior Diamond Director Carl Lehnhardt και η Senior Director of Diamond and Gemstone, Merchandising Heather Fontenot θα αποκαλύψουν την προοπτική και τη στρατηγική της εταιρείας. Συγκεκριμένα το γιατί αποδέχονται τα πιστοποιημένα διαμάντια εργαστηριακής καλλιέργειας 8X® premium cut από την GCAL. Ακόμη και τα πλεονεκτήματα της αγοράς διαμαντιών εργαστηριακής καλλιέργειας από την Stuller.

“Αρχίσαμε να αναγνωρίζουμε ότι η μέση αγορά εργαστηριακής καλλιέργειας ακολουθούσε τη γνωστή φιλοσοφία της χονδρικής πώλησης διαμαντιών. Κάτι που δεν προσθέτει αξία, απλώς φτάνει στην κατώτερη τιμή αγοράς”, λέει ο Lehnhardt.

” Το lab-grown έχει γίνει ανατρεπτικός παράγοντας στον παραδοσιακό χώρο των εκλεκτών κοσμημάτων. Έτσι και το 8X με την τεχνολογία και τη δεξιοτεχνία που κρύβειι πίσω του, θέτει ένα νέο πρότυπο για την κοπή διαμαντιών που μόνο λίγοι μπορούν να επιτύχουν. Για να ξεπεράσουμε την κούρσα προς την κατώτερη τιμή πρέπει να αγκαλιάσουμε και να προωθήσουμε ένα premium προϊόν. Το 8X είναι η απάντηση!”

Αρχικά θα γίνει ξενάγηση από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της GCAL Angelo Palmieri και την Ανώτερη Ερευνητική Γεμολόγο Sharrie Woodring σε όσους συμμετέχουν στο διαδικτυακό σεμινάριο. Η ξενάγηση θα γίνει σε ένα εργαστήριο που θα τους δείξουν την πολύπλοκη διαδικασία πιστοποίησης διαμαντιών 8X.

Ειδικότερα θα εξηγούν τις αυστηρές παραμέτρους κοπής για τον χαρακτηρισμό των διαμαντιών ως 8X Round, 8X Princess και 8X Oval. Στη συνέχεια θα παρουσιάζουν όλα τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη του 8X, ώστε να μπορέσει κανείς να αυξήσει τις πωλήσεις αυτών των διαμαντιών εξαιρετικής κοπής. Αυτό θα περιλαμβάνει το διαδραστικό ψηφιακό πιστοποιητικό, με τις εικόνες υψηλής ανάλυσης. Επίσης τα βίντεο και την ανάλυση της απόδοσης του φωτός για κάθε διαμάντι 8X που θα πιστοποιειηθει.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Stuller επέλεξε το GCAL 8X ως διαμάντι υψηλής κοπής εργαστηριακής καλλιέργειας”, εξήγησε ο Angelo. “Το 8X παρέχει την πραγματική διαφοροποίηση που αναζητά κάθε κοσμηματοπώλης λιανικής σε αυτό το ολοένα και πιο ανταγωνιστικό τμήμα της αγοράς”.

Τα διαμάντια με πιστοποίηση GCAL 8X® Cut Grade πρέπει να επιτυγχάνουν άριστες βαθμολογίες και στις οκτώ παραμέτρους της ποιότητας κοπής. Το 8X είναι επί του παρόντος διαθέσιμο σε στρογγυλά, οβάλ και princess σχήματα. Σύντομα θα κυκλοφορήσουν και άλλα σχήματα.

Για να εγγραφείτε στο “Ανακαλύψτε τα οφέλη των διαμαντιών 8X® Lab-Grown” κάντε κλικ εδώ.

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα