Συλλογές Suzy Levian για την έρευνα για τον καρκίνο του μαστού.

Date

Η σχεδιάστρια Suzy Levian συνδέει τις νέες της συλλογές κοσμημάτων με ροζ ζαφείρια και διαμάντια με την εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού. Μέρος των εσόδων από κάθε κόσμημα που πωλείται θα στηρίξει την έρευνα για τον καρκίνο του μαστού αυτόν τον Οκτώβριο.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Γεννημένη μέσα σε μια οικογένεια κοσμηματοποιών, η Suzy Levian ήταν η μικρότερη από πέντε παιδιά, με κλίση στον σχεδιασμό περίπλοκων σχεδίων. Αρχικά σχεδιάζοντας από νωρίς σκίτσα για την οικογενειακή επιχείρηση, είχε στο μυαλό της την επιχειρηματικότητα. Αλλά το όραμά της ήταν μια φίρμα με υπογραφή σε πολλές κατηγορίες, με ακρογωνιαίο λίθο την ενίσχυση των γυναικών.

Μητέρα έξι παιδιών, η Suzy Levian αγκαλιάζει τη διπλή ταυτότητα της σύγχρονης γυναίκας. Δηλαδή από τη φροντίδα και τη δημιουργία μέχρι την ομορφιά και την αποτελεσματικότητα. Οι συλλογές της εξισορροπούν τα εύχρηστα, λειτουργικά, όμορφα κομμάτια, που αναδεικνύουν την προσωπικότητα του ατόμου.

Φέτος τον Οκτώβριο, η Suzy συνεργάζεται για να στηρίξει τις γυναίκες που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού. Αυτό θα γίνει μέσω της σελίδας Suzy Levian Breast Cancer Awareness Month (Μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού) στην ιστοσελίδα της.

Όσοι αγοράζουν τα νέα κοσμήματα θα δωρίζουν ένα μέρος των εσόδων από κάθε πώληση σε ερευνητικά ιδρύματα. Το  Komen Race for the Cure και το Ίδρυμα Έρευνας για τον Καρκίνο του Μαστού. Έτσι προσφέρει την ευκαιρία ενώ φοράτε κοσμήματα να κάνετε ένα δώρο αλληλεγγύης.

Η σελίδα περιλαμβάνει μια επιλογή από νέα ροζ και λευκά κοσμήματα της Suzy Levian. Κοσμήματα με πολύτιμους λίθους όπως ροζ ζαφείρι, διαμάντι, μοργκανίτη, ζιρκόνια, μαργαριτάρι και αμέθυστο. Καθώς είναι φτιαγμένα από ασήμι 925, η συλλογή της για την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού είναι σε προσιτή τιμή. Έτσι ώστε να μπορεί να τα αποκτήσει κάθε γυναίκα και να δείξει αλληλεγγύη.

Ως ο συχνότερος καρκίνος που διαγιγνώσκεται στις γυναίκες, ο οποίος εμφανίζεται και στους άνδρες, ο καρκίνος του μαστού αλλάζει ανεπανόρθωτα τις ζωές. Είναι ζωτικής σημασίας η παροχή υποστήριξης για τη συνεχιζόμενη έρευνα και την εξέλιξη της έρευνας.

Σκουλαρίκια Suzy Levian από ασήμι 925 και ροζ ζαφείρι Petite Crossover Pave

Κάθε κόσμημα της Suzy Levian διαθέτει ένα χαρακτηριστικό κρυμμένο διαμάντι μέσα στο σχέδιο, που συμβολίζει την εσωτερική δύναμη του ατόμου. Η σημασία αυτής της συλλογής είναι οι μαχητές του καρκίνου και οι υποστηρικτές τους όταν φορούν ένα κόσμημα της Suzy Levian Breast Cancer Awareness Collection, να αναγνωρίζουν το ταξίδι και την εσωτερική δύναμη να συνεχίσουν να αγωνίζονται, για τον εαυτό τους και για τους αγαπημένους τους.

“Η διαδικασία του να περνάς δυσκολίες συμβαδίζει με το να στηρίζεις τους άλλους”, λέει η σχεδιάστρια, Suzy Levian. “Ο καρκίνος του μαστού είναι μια μάχη που κανείς δεν θα έπρεπε ποτέ να περάσει. Έτσι ήθελα να δημιουργήσω κάτι που θα μας βοηθήσει με περισσότερες λύσεις και θα εμπνέει παράλληλα ο ένας τον άλλον”.

Η Suzy Levian είναι το νεότερο από τα πέντε παιδιά του κ. A. LeVian, ιδρυτή της LeVian Corp. Αρχικά δούλευε με τα αδέλφια της στη LeVian Corp. και μετά η Suzy άνοιξε τη δική της επιχείρηση. Στόχος της η ενδυνάμωση των γυναικών μέσω όμορφων αλλά και προσιτών για όλους σχεδίων κοσμημάτων.

Έτσι οι συλλογές με την υπογραφή της είναι ένας συνδιασμός με εκπληκτική αντιπαράθεση πολύτιμων λίθων και καμπυλών που κόβουν την ανάσα. Παθιασμένη και δυναμική, η Suzy Levian δημιουργεί προκλητικά, κομψά κοσμήματα που απευθύνονται σε γυναίκες και τονώνουν την ψυχική τους δύναμη.

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα