Η πρώτη ουδέτερη ως προς το φύλο συλλογή της De Beers.

Date

Τα κοσμήματα ουδέτερου φύλου κάνουν θραύση στον κόσμο των εκλεκτών κοσμημάτων. Τον Αύγουστο, η Tiffany & Co. παρουσίασε το Tiffany Lock, μια συλλογή από βραχιόλια για όλα τα φύλα. Και τώρα η De Beers ακολουθεί το παράδειγμά της με την παρουσίαση της πρώτης της συλλογής χωρίς φύλο, De Beers RVL.

Instagram

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

“Η ομορφιά αυτής της συλλογής είναι ότι δεν υπάρχει καμία συνταγή σχετικά με το ποιος θα πρέπει να φοράει αυτά τα κομμάτια ή πώς θα πρέπει να τα συνδυάζει. Είναι θέμα εξ ολοκλήρου του χρήστη”, δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος της De Beers, Céline Assimon.

Επειδή έχουν ευέλικτα σχέδια, τα κομμάτια μπορεί να τα φορέσει κανείς μόνα τους ή πολλά μαζί. Ακόμη να τα συνδυάζει με άπειρους τρόπους για κάθε προτίμηση.

Η συλλογή επτά τεμαχίων περιλαμβάνει ένα μείγμα από μενταγιόν, δαχτυλίδια και βραχιόλια. Τέσσερα από λευκό χρυσό 18 καρατίων και διαμάντια και τρία από ροζ χρυσό 18 καρατίων και μαύρο τιτάνιο.

Κάθε κομμάτι ενσωματώνει το μονόγραμμα της De Beers με τα περιγράμματα “D” και “B”. Αυτά τα έχουν χαράξει σε γραμμές που μιμούνται την εμφάνιση κώδικα ή γραναζιού όταν τα βλέπει κανείς από το πλάι. Έτσι  παραλληλίζουν την αμφίσημη φύση της έκφρασης του φύλου.

“Τα σχέδια διαθέτουν έναν μυστικό κωδικό, αλλά αντανακλούν επίσης ραβδώσεις ορατές στα πετρώματα. Αυτές αποκαλύπτουν την ιστορία της γης στην οποία σχηματίστηκαν φυσικά τα διαμάντια μας.

Το De Beers RVL χρησιμεύει για να δηλώσει τη δέσμευσή μας να σχεδιάζουμε κοσμήματα που επιτρέπουν στους πελάτες μας να εκφράζουν αυτό που είναι. Επίσης και την κληρονομιά μας ως πρωτοπόροι στην τελειότητα των διαμαντιών”, δήλωσε ο Assimon.

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα