INOVA COLLECTION 2024.

Mια αποκλειστική εκδήλωση του κλάδου με έμφαση στη δικτύωση, παρουσιάζεται με καινοτόμο και σύγχρονο τρόπο.

Instagram

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Μετά από μία διοργάνωση της έκθεσης στη Φρανκφούρτη το 2023, οι διοργανωτές της INOVA COLLECTION, μαζί με τον κλάδο, πήραν την απόφαση να επιστρέψουν στο Messecenter Hofheim Rhein-Main. Με την έναρξη μόλις του δεύτερου τριμήνου, οι διοργανωτές της MUVEO GmbH είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι ο χώρος σε αυτή τη «νέα και προηγούμενη τοποθεσία» είναι ήδη πλήρως συμπληρωμένος.

«Οι προετοιμασίες πάνε πολύ καλά. Παρά τις εμπορικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο κλάδος, είμαστε πλήρεις”. Σχολιάζει ο Martin Weskamp, συνδιοργανωτής και εταίρος της INOVA COLLECTION.

Η Verena Westphal, Project Manager της έκθεσης από τον Φεβρουάριο, προσθέτει. «Φέτος συνδυάζουμε τα καλύτερα στοιχεία μιας έκθεσης και μιας εκδήλωσης. Ακόμη στο Messecenter Hofheim Hofheim Rhein-Main θα επικεντρωθούμε σε μια εκλεκτή διοργάνωση. Με υψηλής ποιότητας παρουσίαση των σχετικών τάσεων και μοτίβων. Το πολύ υψηλό επίπεδο συμμετοχών και τα θετικά σχόλια τόσο των εκθετών όσο και των επισκεπτών τους τελευταίους μήνες επιβεβαιώνουν την απόφασή μας να επαναφέρουμε την INOVA COLLECTION στην τοποθεσία Wallau».

Οι εταιρίες που έχουν ήδη κάνει κράτηση περιλαμβάνουν «παλιές αγαπημένες». Όπως οι Fritsch Sterling, BEDRA, Boccia Titanium, Breuning, DiamondGroup, Fischer Trauringe, ILR Collection, Hesse, M&M, Palido, Rolf Cremer, UNA, Varell, Yvette Ries και Zaremski. Αλλά και εκθέτες που συμμετέχουν για πρώτη φορά στο Wallau. Όπως οι Bruno Söhnle, Bullnheimer, FH Trautz GmbH, Ganpati Edelstein, gemhype. com, H. Rudolf Becker, MIG-O-MAT, NXT LVL Brands (με τις Maserati, ESPRIT, Jette, Daniel Wellington και Morellato) καθώς και οι Sternglas και Vater & Sohn.

Οι διοργανωτές είναι επίσης ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που θα δουν brands όπως η Filius Zeitdesign και η Kühnel Trauringe, που έκαναν ένα διάλειμμα πέρυσι, να επανέρχονται για το 2024 στο Wallau.

Εκτός από ένα υψηλής ποιότητας, επιμελημένο χαρτοφυλάκιο εμπορικών σημάτων, θα υπάρχουν χώροι επικοινωνίας. Επίσης υπαίθριοι χώροι αναμονής, επαγγελματικά εργαστήρια και η INOVA NIGHT. Ώστε να υπάρχει και πάλι άφθονος χώρος στο εκθεσιακό κέντρο για τη συγκέντρωση πληροφοριών, το διάλογο και τη δικτύωση.

Επιπλέον, με το GOLDENE NOVA, η έκθεση συμβάλλει εδώ και πολλά χρόνια σημαντικά και σταθερά στην προώθηση της νέας γενιάς. Τα νέα ταλέντα του design μπορούν ακόμη να υποβάλουν αίτηση για το βραβείο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2024. Θέμα «Η αγάπη για τη θάλασσα – Θαλάσσια κοσμήματα για όλες τις αισθήσεις».

Ενδιαφέροντα βραβεία από χορηγούς περιμένουν τους τρεις πρώτους νικητές του βραβείου. Μαζί με ποικίλες ευκαιρίες προώθησης και πλήθος επαφών στον κλάδο. Φέτος τα βραβεία για τους νέους συμμετέχοντες υποστηρίζονται με αξιόλογα χρηματικά και υλικά βραβεία. Από τις εταιρείες Carl Schaefer Gold- und Silberscheideanstalt, Rudolf Flume Technik, Dahlinger, Studex Deutschland και Goldschmiede Zeitung, την εφημερίδα των χρυσοχόων. Η επίσημη απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 30 Αυγούστου 2024, στις 11 π.μ., στο χώρο της GOLDENE NOVA.

Για να διευκολυνθούν οι εμπορικοί επισκέπτες να φτάσουν ακόμη πιο άνετα, οι προηγούμενες ρυθμίσεις στάθμευσης αυτοκινήτων έχουν αναθεωρηθεί και επεκταθεί ριζικά.

Στην πίστα Diedenbergen Speedway, για πρώτη φορά θα είναι διαθέσιμες στους εμπορικούς επισκέπτες περίπου 1200 δωρεάν θέσεις στάθμευσης. Από εκεί, μια δωρεάν γραμμή μεταφοράς θα μεταφέρει όλους τους συμμετέχοντες στο Messecenter Hofheim Rhein-Main μέσα σε λίγα λεπτά. Η δωρεάν είσοδος, οι ελκυστικοί όροι σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία και η δημοφιλής εστίαση με ψησταριά και μπάρμπεκιου θα συμβάλουν επίσης στην εξασφάλιση της ατμόσφαιρας INOVA.

Περισσότερες πληροφορίες: https://inova-collection.de/?lang=en

Τρέχων κατάλογος εκθετών: https://inova-collection.de/facts-figures/exhibitor-list-2024/?lang=en

Εγγραφή επισκεπτών: https://inova-collection.de/for-visitors/?lang=en

Instagram: https://www.instagram.com/inovacollection/

Facebook: https://www.facebook.com/inovacollection

LinkedIn: https://www.linkedin.com/showcase/inova-collection/

Γκαλερί Flickr: Ανοίξτε το άλμπουμ

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα