Το Ροζ Διαμάντι των 6.2 ct.

Date

Ένα φανταχτερό ζωηρό ροζ διαμάντι 6,21 καρατίων θα είναι ο πρωταγωνιστής της δημοπρασίας Geneva Jewels του οίκου Phillips στις 13 Μαΐου. Aλλά οι εντυπωσιακοί λίθοι δεν σταματούν εκεί.

Instagram

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Το δαχτυλίδι με το ροζ διαμάντι, του οποίου η οβάλ κεντρική πέτρα πλαισιώνεται από δύο λευκά διαμάντια σε σχήμα χαρταετού, αναμένεται να φτάσει μεταξύ 10,5 και 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η δημοπρασία περιλαμβάνει επίσης ένα Κολομβιανό σμαράγδι 280,84 ct., γνωστό ως «The Amazon Queen» (με εκτίμηση προπώλησης από 1,5 έως 2,6 εκατομμύρια δολάρια). Ακόμη και ένα εξαιρετικά σπάνιο φανταχτερό κόκκινο διαμάντι 1,56 καρατίων (1 εκατομμύριο-1,5 εκατομμύρια δολάρια).

Το διαμάντι 6,21 ct. με φανταχτερό ζωηρό ροζ χρώμα. Hγείται της δημοπρασίας Geneva Jewels της Phillips είναι καθαρότητας VS1, τύπου IIa.

«Καθώς το τμήμα κοσμημάτων μας γνωρίζει συνεχή ανάπτυξη και επέκταση, είμαστε υπερήφανοι που παρουσιάζουμε αυτά τα εξαίσια κομμάτια εν όψει της δεύτερης δημοπρασίας κοσμημάτων στη Γενεύη τον Μάιο», δήλωσε ο Benoît Repellin, παγκόσμιος επικεφαλής κοσμημάτων της Phillips.

ΤΤο κόκκινο φανταχτερό διαμάντι κοπής μπριγιάν 1,56 καρατίων ονομάζεται «The Argyle Phoenix» (εκτίμηση 1.000.000-1.500.000 δολάρια).

«Η δημοπρασία υπόσχεται μια εξαιρετική συλλογή από πολύτιμες πέτρες», συνέχισε ο Repellin. «Οι συλλέκτες θα βρουν επίσης διακεκριμένα υπογεγραμμένα κομμάτια από τις εταιρείες Cartier και Van Cleef & Arpels. Συμπληρώνονται επίσης από τη γοητεία των φυσικών μη θερμασμένων ζαφειριών, των ρουμπινιών και του “the Amazon Queen”».

Η Phillips διοργανώνει την πώληση στο Hotel President της Γενεύης για πρώτη φορά. Οι 131 προσφορές της περιλαμβάνουν επίσης αρκετά «υπέροχα» διαμάντια. Διακρίνονται για την αψεγάδιαστη ποιότητα, το μέγεθος ή το χρώμα τους. Αλλά και κοσμήματα από διάσημους οίκους και σχεδιαστές όπως οι Suzanne Belperron, Boucheron, JAR και Harry Winston.

«The Amazon Queen» 280,84 ct. Κολομβιανό σμαράγδι, εκτίμηση $1.500.000-$2.600.000.

Παράλληλα με τη δημοπρασία, η Phillips παρουσιάζει μια έκθεση με τίτλο «Symbols, Colour, and Form», με σύγχρονα κοσμήματα των σχεδιαστών Alix Dumas και DYNE, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Hotel President από τις 8 έως τις 13 Μαΐου.

Πηγή: jckonline.com

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα