Νέα συλλογή κοσμημάτων με ρουμπίνια Μοζαμβίκης και σμαράγδια.

Date

Η Shachee Fine Jewellery συνεργάζεται με την Gemfields για κομμάτια εμπνευσμένα από τη Sakura.

Instagram

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Η Shachee Shah σχεδιάζει κοσμήματα από το 2008. Αντλεί έμπνευση από ποικίλες πηγές, όπως η υφαντική και τα κεντήματα, η χλωρίδα και η πανίδα. Επίσης από τα εναλλασσόμενα χρώματα του ουρανού και “όλα όσα έχει να προσφέρει η φύση”. Η Ινδή σχεδιάστρια έχει δημιουργήσει ένα σύνολο έργων που διακρίνονται από ευφάνταστα σχέδια που σφύζουν από ζωή.

Οι δημιουργίες της για τη δική της επωνυμία Shachee Shah Fine Jewellery, αναδεικνύουν ένα χαρακτηριστικό στυλ. Αλλά συχνά χρησιμοποιεί τεχνικές μικρο-μωσαϊκού και κεντημένο χρυσό 18 καρατίων που μιμείται τη λεπτότητα της δαντέλας. Η ινδική κληρονομιά εκδηλώνεται στα εμπνευσμένα από τη φύση σχέδια της Shah. Ακόμη στην εξαιρετική δεξιοτεχνία, που είναι τα χαρακτηριστικά των παραδόσεων των καλών κοσμημάτων της χώρας της.

Φέτος, η Shah συνεργάστηκε με την Gemfields για τη δημιουργία τεσσάρων νέων κομματιών. Με έμπνευση από τα άνθη της ιαπωνικής κερασιάς και σε συνδυασμό με άλλα στοιχεία. Όπως ένα κολιμπρί, ένα ροδόδενδρο και ένα καταπράσινο δάσος. Κάθε κομμάτι ζωντανεύει και λάμπει με τα ρουμπίνια της Μοζαμβίκης και τα σμαράγδια της Ζάμπια της Gemfields.

Περισσότερο από την ομορφιά και τη σπανιότητα των πολύτιμων λίθων της Gemfields, η συνεργασία του Shah με την Gemfields εμπνέεται από τη δέσμευση της τελευταίας για βιώσιμη εξόρυξη. “Σέβομαι βαθιά το ήθος της Gemfields όσον αφορά την ηθική εργασία”, λέει ο Shah, τονίζοντας ότι είναι επίσης μια αξία στην οποία συμμορφώνεται η Shachee Fine Jewellery.

“Πιστεύω ότι η εμπιστοσύνη είναι τόσο σημαντική – και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Gemfields και την αλυσίδα εφοδιασμού της. Μέσω των κοσμημάτων, κάποιος μεταδίδει συναισθήματα στους αγαπημένους του”.

Τα κομμάτια μεταφέρουν τη “γλυκύτητα του νέκταρ και τον ρομαντισμό με τα άνθη”, διευκρινίζει η Shah. Οι βαθιές κόκκινες και ροζ αποχρώσεις των ρουμπινιών και η αστραφτερή διαφάνεια δημιουργούν το πλούσιο εφέ χαλιού των ανθέων κερασιάς την άνοιξη, προσθέτει η ίδια.

Τα σκουλαρίκια έχουν μια vintage Art Deco αίσθηση, αν και με μια μοντέρνα πινελιά. Είναι ουσιαστικά εύχρηστα αντικείμενα τέχνης. Τα σκουλαρίκια και το δαχτυλίδι Chapter of Forest είναι εμπνευσμένα από τα καταπράσινα δάση και το ταξίδι της σχεδιάστριας στα βουνά. Τα σμαράγδια προσθέτουν μια μαγευτική πινελιά σε αυτό το κομμάτι με τις πράσινες αποχρώσεις τους που αποτυπώνουν την ομορφιά της φύσης.

Διαθέσιμο στο shacheefinejewellery στο Instagram.

Πηγή: solitairemagazine.com

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα