Η νέα συλλογή της Lorraine West αναδεικνύει τη δύναμη των γυναικών.

Date

Η νέα "Nipple Collection" της Lorraine West είναι υπέρ του Living Beyond Breast Cancer, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού που υποστηρίζει τις γυναίκες που πλήττονται από την ασθένεια. Ξεκίνησε στις 23 Σεπτεμβρίου, ενόψει του Μήνα Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού.

Instagram

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Η Lorraine West δημιούργησε μια νέα συλλογή. Σκοπός της να επιστήσει την προσοχή στη δύναμη των γυναικών που επιβιώνουν από τον καρκίνο του μαστού. Επίσης την ανάγκη των γυναικών να φροντίζουν τον εαυτό τους και τα όνειρά τους. 

Η διάθεση της συλλογής είναι αποκλειστικά από κατάστημα λιανικής πώλησης Greenwich St. Jewelers της Νέας Υόρκης. Την παρουσίασαν λίγο πριν από τον Μήνα Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού.

Η “Nipple Collection” διαθέτει τα χαρακτηριστικά τολμηρά γεωμετρικά σχήματα της σχεδιάστριας, που αυτή τη φορά απηχούν το στήθος μιας γυναίκας.

Η West σκέφτηκε τη συγκεκριμένη σιλουέτα τυχαία μια μέρα ενώ σφυρηλατούσε σύρμα στον πάγκο της. “Το σχήμα της θηλής έχει σχέση με τις γυναίκες που φροντίζουν τον εαυτό τους και τα όνειρά τους είπε. Ελπίζω ότι η συλλογή επιτρέπει στη χρήστη να γιορτάσει την πρόληψη, τη δύναμη των επιζώντων και να αποτίσει φόρο τιμής σε αγαπημένα πρόσωπα των οποίων η μάχη έχει τελειώσει”.

Η συνιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου Greenwich St., Jennifer Gandia, είπε ότι είδε για πρώτη φορά το σχέδιο πριν από δύο χρόνια. Το είδε ως ένα ισχυρό σύμβολο αυτοεκτίμησης και αποδοχής από τον σχεδιαστή. 

Σκουλαρίκια “Nipple Collection”

“Μέρος της ιδιοφυΐας της Lorraine είναι η δημιουργία διαχρονικών σχημάτων που μοιάζουν ταυτόχρονα με το πρόσωπό σου και είναι ανατρεπτικά”, είπε η Gandia.

Τα κοσμηματοπωλεία Greenwich St. Jewelers θα δωρίζουν το 20% των εσόδων από τις πωλήσεις της συλλογής Nipple Collection στο Living Beyond Breast Cancer σε συνεχή βάση.

Με έδρα το προάστιο Bala Cynwyd της Φιλαδέλφειας, το Living Beyond Breast Cancer είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Εργάζεται για την παροχή πόρων, ενίσχυσης και επικοινωνίας για τις γυναίκες που πλήττονται από τον καρκίνο του μαστού. Αλλά ιδίως εκείνες που ανήκουν σε περιθωριοποιημένες κοινότητες.

Βραχιόλι “Nipple Collection”

Η δημιουργία μιας συλλογής που ωφελεί ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα για τον καρκίνο του μαστού, ιδιαίτερα ένα ίδρυμα για την ποικιλομορφία, την ισότητα και την ένταξη (DEI), ήταν κάτι προσωπικό τόσο για την West όσο και για την Gandia.

Η μητέρα της West, η οποία χρησιμεύει ως μόνιμη μούσα της σχεδιάστριας, ήταν εγκεκριμένη οικιακή βοηθός υγείας που εργαζόταν με επιζώντες από καρκίνο του μαστού. Η West έχει επίσης δύο φίλες που διαγνώστηκαν με καρκίνο του μαστού, υποβλήθηκαν σε θεραπεία και τελικά ανάρρωσαν.

Δαχτυλίδι “Nipple Collection”

Η μητέρα, η θεία και άλλα μέλη της οικογένειας της Gandia έχουν επίσης ζήσει την ταλαιπωρία της ασθένειας. Το κατάστημά της, το διευθύνει μαζί με την αδελφή της Christina Gandia Gambale. Δίνει προτεραιότητα στη DEI στις συλλογές που διαθέτει και στα φιλανθρωπικά ιδρύματα που υποστηρίζει. 

“Ο καρκίνος του μαστού μπορεί να είναι μια μοναχική εμπειρία, ειδικά για τις περιθωριοποιημένες ομάδες. Το Living Beyond Breast Cancer παρέχει πόρους για υποστήριξη, αλλά και ενθάρρυνση και επικοινωνία για άτομα όλων των ηλικιών και σταδίων”, είπε η West.

Η Gandia πρόσθεσε: “Θέλαμε να υποστηρίξουμε έναν οργανισμό που θα είχε άμεσο αντίκτυπο στους ανθρώπους που μάχονται αυτή την ασθένεια σε στιγμές όπου η ισορροπία είναι εύθραυστη ή ένας ασθενής βρίσκεται σε κρίση”.

Την συλλογή Nipple Collection αποτελούν ένα δαχτυλίδι, σκουλαρίκια και βραχιόλια. Επίσης όλα τα κομμάτια είναι χειροποίητα από κίτρινο χρυσό 14 καρατίων και η τιμή τους είναι από 1.350 – 5.400 δολάρια.

Krysty Swann

Το πρόσωπο της καμπάνιας είναι η επίσης επιζήσασα από τον καρκίνο του μαστού και τραγουδίστρια της όπερας Krysty Swann. Η Swann αυτή τη στιγμή είναι πρωταγωνίστρια ως Jade Boucher στην παραγωγή της Metropolitan Opera “Dead Man Walking”.

Η συλλογή Nipple Collection είναι διαθέσιμη στο κατάστημα του κοσμηματοπωλείου Greenwich St. Jeweler στη γειτονιά TriBeCa του Μανχάταν και στην ιστοσελίδα του λιανοπωλητή.

Πηγή: nationaljeweler.com

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα