Φυσικά μαργαριτάρια από την Rapaport.

Date

Η Rapaport εγκαινίασε μια δημοπρασία φυσικών μαργαριταριών, με προβολές στη Νέα Υόρκη, το Μπαχρέιν και online. Οι προσφορές για τη δημοπρασία αυτή ολοκληρώνονται στις 8 Μαρτίου.

Instagram

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Αυτή η δημοπρασία προσφέρει περίπου 340 παρτίδες φυσικών μαργαριταριών, συμπεριλαμβανομένης μιας συναρπαστικής ποικιλίας σχημάτων, μεγεθών και χρωμάτων. Κάθε μαργαριτάρι σχηματίστηκε στη φύση χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση και είναι μοναδικό στο είδος του. Αλλά αυτά τα μαργαριτάρια είναι περιζήτητα για τους σχεδιαστές κοσμημάτων και τους κατασκευαστές. Δημιουργούν κοσμήματα για πελάτες που αναζητούν πραγματικά μοναδικούς πολύτιμους λίθους.

Τα μαργαριτάρια έχουν προμηθεύσει απευθείας δύτες από το Μπαχρέιν. Αυτοί λειτουργούν υπό αυστηρή κυβερνητική εποπτεία για να διασφαλίσουν την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Όλα τα μαργαριτάρια είναι διαβαθμισμένα και πιστοποιημένα ως φυσικά από το DANAT, το Ινστιτούτο Μαργαριταριών και Πετρών του Μπαχρέιν.

Οι προβολές στη Νέα Υόρκη είναι διαθέσιμες από την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου έως την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024. Στο Μπαχρέιν θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 4 Μαρτίου έως την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024. Οι διαδικτυακές προβολές είναι επίσης διαθέσιμες καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Κατάλογος και έντυπο προσφοράς διατίθενται κατόπιν αιτήματος.

Οι προσφορές ολοκληρώνονται την Παρασκευή 8 Μαρτίου, 11am EST/7pm Bahrain Time. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν αμέσως μετά.

“Η Rapaport σε αποκλειστική σχέση με το DANAT, το Ινστιτούτο Μαργαριταριών και Πετρών του Μπαχρέιν, δημιουργεί μια νέα αγορά. Μια αγορά για πιστοποιημένα φυσικά μαργαριτάρια που είναι περιβαλλοντικά και κοινωνικά υπεύθυνα. Είμαστε ευτυχείς που έχουμε αυτή την ευκαιρία να προσφέρουμε φυσικά μαργαριτάρια απευθείας από τους δύτες του Μπαχρέιν στο εμπόριο κοσμημάτων”, δήλωσε ο Martin Rapaport, πρόεδρος του ομίλου Rapaport.

“Ανυπομονούμε να αναπτύξουμε την αγορά φυσικών μαργαριταριών με τον διεθνή όμιλο Rapaport. Αυτή η νέα πρωτοβουλία θα προσφέρει στους δύτες του Μπαχρέιν άμεση πρόσβαση στην παγκόσμια βιομηχανία κοσμημάτων”, δήλωσε η Noora Jamsheer, διευθύνουσα σύμβουλος της DANAT.

Περισσότερες λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση rapaport.com/pearls.

Πηγή: southernjewelrynews.com

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα