Ένα μενταγιόν για τον Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό.

Date

Η Monica Rich Kosann δημιούργησε το μενταγιόν "Slim Heart" σε συνεργασία με το μοντέλο και φιλάνθρωπο Jacquelyn Jablonski.

Instagram

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Η Monica Rich Kosann εργαζόταν ως επαγγελματίας φωτογράφος πορτραίτων πριν ξεκινήσει την ομώνυμη εταιρεία της. Οπότε είναι επόμενο ότι η πρώτη της συλλογή κοσμημάτων αποτελούνταν από μενταγιόν.

Το μενταγιόν “Slim Heart” της Monica Rich Kosann. Δατίθεται σε ασήμι καθώς και σε κίτρινο χρυσό 18 καρατίων, όπως φαίνεται εδώ και στο μοντέλο Jacquelyn Jablonski, δεξιά.

Σήμερα, η μάρκα κοσμημάτων της έχει επεκταθεί και περιλαμβάνει γούρια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, κολιέ. Ακόμη και βραχιόλια τένις που σχεδίασε σε συνεργασία με τον θρύλο του τένις την Chris Evert.

Αλλά τα μενταγιόν παραμένουν στον πυρήνα του DNA της Monica Rich Kosann. Αυτόν τον μήνα, μια ειδική έκδοση του μενταγιόν “Slim” σε σχήμα καρδιάς κάνει καλό στον κόσμο.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η μάρκα παρουσίασε το μενταγιόν “Slim Heart”. Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το μοντέλο Jacquelyn Jablonski, ιδρύτρια και πρόεδρο του Autism Tomorrow.

Η ασημένια έκδοση του μενταγιόν “MRK x Jacquelyn Jablonski x Autism Tomorrow Slim Heart” κοστίζει 645 δολάρια.

Η Jablonski, της οποίας ο αδελφός Tommy ανήκει στο φάσμα του αυτισμού, ξεκίνησε το ίδρυμά της το 2016 για να βοηθήσει στη δημιουργία περισσότερων ευκαιριών για ενήλικες με αυτισμό, ώστε να τους βοηθήσει να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους και να δημιουργήσει μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς.

Κατά τη διάρκεια του Απριλίου, η Monica Rich Kosann θα δωρίσει το 15% όλων των εσόδων από τις πωλήσεις του μενταγιόν Slim Heart στο Autism Tomorrow.

Το μενταγιόν “MRK x Jacquelyn Jablonski x Autism Tomorrow Slim Heart” διατίθεται σε κίτρινο χρυσό 18 καρατίων έναντι 6.875 δολαρίων ή σε ασήμι 925 δολαρίων έναντι 645 δολαρίων.

Τα μενταγιόν διατίθενται αποκλειστικά στην ιστοσελίδα της Monica Rich Kosann.

Πηγή: nationaljeweler.com

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα