Εκπαιδευτικές υποτροφίες του GIA για το 2023.

Date

Η GIA δέχεται αιτήσεις για υποτροφίες μέχρι το τέλος του μήνα. Υπάρχουν διαθέσιμες υποτροφίες ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων για το 2023.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τις εκπαιδευτικές υποτροφίες του Gemological Institute of America (GIA) για το 2023 πλησιάζει γρήγορα.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι έχουν προθεσμία μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου για να υποβάλουν αίτηση για υποτροφία για τα δίδακτρα της εκπαίδευσής τους στο GIA.

Πρόκειται για υποτροφίες που απευθύνονται σε εγχώριους και διεθνείς φοιτητές για προγράμματα εντός πανεπιστημίου και εκτός online.

Η GIA προσφέρει συνολικά 2 εκατομμύρια δολάρια για όλα τα μαθήματα γεμολογίας και κατασκευής κοσμημάτων το 2023.

Από το 2010, η GIA έχει χορηγήσει περισσότερα από 17 εκατομμύρια δολάρια σε υποτροφίες σε περισσότερους από 4.000 φοιτητές.

Η χρήση των υποτροφιών είναι μόνο για μελλοντικά μαθήματα και δεν μπορεί κανείς να τις χρησιμοποιήσει για τρέχοντα μαθήματα.

Οι αιτούντες πρέπει να υποβάλουν συστατική επιστολή από επαγγελματική πηγή και μπορούν να υποβάλουν το πολύ δύο επιστολές.

Οι οδηγίες για την αίτηση υποτροφίας είναι διαθέσιμες ηλεκτρονικά εδώ.

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα