Εκθέσεις κοσμήματος Απρίλιος 2024.

Οι εκθέσεις κοσμημάτων-ρολογιών και πολυτίμων λίθων για τον Απρίλιο 2024.

Instagram

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

INDIA GEM & JEWELERY SHOW 2024

02-05 Απριλίου 2024

GIO WORLD ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Η B2B Jewellery Expo “GJS – INDIA GEM & JEWELLERY SHOW” συγκεντρώνει τους καλύτερους λιανοπωλητές, χονδρεμπόρους, κατασκευαστές, εμπόρους και αντιπροσώπους από όλη την Ινδία. Είναι η απόλυτη πλατφόρμα προμήθειας για επιχειρηματική δραστηριότητα για κάθε κοσμηματοπώλη που ενδιαφέρεται για την ινδική αγορά. Η GJS περιλαμβάνει τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού εκθετών από την Ινδία. Ένα αφιέρωμα σε μια κληρονομιά 5.000 ετών είναι μια ολοκαίνουργια έκθεση, που εκτείνεται σε 25.000 τετραγωνικά μέτρα που θα δημιουργήσει κυματισμούς αλλαγών σε ολόκληρη τη βιομηχανία.


EXPO JOYA 2024

09 – 11 Απριλίου 2024

Montecito 38, Nápoles, 03810 Ciudad de México, CDMX, Μεξικό

Η JOYA είναι η πιο διάσημη εμπορική έκθεση στη Λατινική Αμερική. Στην JOYA, οι σημαντικότεροι κατασκευαστές κοσμημάτων και ρολογιών παρουσιάζουν τις τελευταίες τους συλλογές. Είναι η σημαντικότερη έκθεση κοσμήματος στη Λατινική Αμερική και παρουσιάζει εκλεκτά κοσμήματα, ασήμι, πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, έργα σχεδιαστών, υλικά, μηχανές και εργαλεία, ωρολογοποιία, κοσμήματα κοστουμιών και αξεσουάρ.


Διεθνής Έκθεση Gem & Jewellery 2024

12 – 14 Απριλίου2024

Τζαϊπούρ, Ρατζαστάν, Ινδία

 Μόδα & Ομορφιά, Πολύτιμοι λίθοι και κοσμήματα.


JEWELRY SHOW ISTANBUL APRIL 2024

17-20 Απριλίου 2024

Istanbul Expo Center (Istanbul Fuar Merkezi – IFM), Τουρκία

Το Istanbul Jewelry Show είναι μια διεθνής έκθεση αφιερωμένη στο ρολόι, τα κοσμήματα και τον εξοπλισμό, που περιλαμβάνει: Χρυσά Κοσμήματα, Κοσμήματα με Διαμάντια, Κοσμήματα από απλά πολύτιμα μέταλλα, Κοσμήματα με μαργαριτάρια, Διαμάντια, Ρολόι, Ημιπολύτιμοι λίθοι, Εκλεκτοί πολύτιμοι λίθοι, Πολύτιμα μέταλλα, Συνθετικές πέτρες, Μαργαριτάρια, Μηχανήματα, Συσκευασία, Συσκευές Ασφαλείας, Εργαλεία και εξοπλισμός. Το Istanbul Jewelry Show συγκεντρώνει προμηθευτές, κατασκευαστές, εξαγωγείς, λιανοπωλητές, σχεδιαστές κοσμημάτων, εισαγωγείς, πολυκαταστήματα/αλυσίδες, χονδρεμπόρους λιανικής, συλλέκτες κοσμημάτων ανώτερης ποιότητας, καταστήματα δώρων, τηλεοπτικές αγορές / ταχυδρομικές παραγγελίες και Gem Labs./Gemmologists.


INTERNATIONAL GEM & JEWELRY SHOW 2024

 19 – 21Απριλίου 2024

 Oaks – The Greater Philadelphia Expo Center, Πενσυλβάνια, ΗΠΑ

Μόδα & Ομορφιά, Πολύτιμοι λίθοι και κοσμήματα, τέχνες και χειροτεχνίες.

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα