Το Halloween Costume της Adele με εντυπωσιακά κοσμήματα.

Date

Η αισθησιακή τραγουδίστρια Adele μπήκε στο πνεύμα του τρομακτικού και ντύθηκε Morticia Addams για την εμφάνιση στο Λας Βέγκας τη νύχτα του Halloween. Η εμφάνισή της περιλάμβανε ένα μαύρο φόρεμα που της άρεσε και πολλά κοσμήματα Loree Rodkin.

Instagram

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Η Adele στόλισε το λαμπερό κοστούμι της Morticia Addams με κοσμήματα της Loree Rodkin. Φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με διαμάντια σε λευκόχρυσο, με βάση τις τυπικές επιλογές υλικών της επωνυμίας.

Ο λαιμός της Adele είναι γυμνός, αλλά φοράει μια πραγματικά εντυπωσιακή σειρά από δαχτυλίδια. Πέντε συνολικά, και το καθένα από αυτά είναι ένα σοβαρό statement maker με μεγάλη κάλυψη στα δάχτυλα. Είναι όλα σε λευκό μέταλλο επίσης, με ό,τι φαίνεται να είναι διαμάντια και ίσως μία ή δύο άλλες πέτρες.

Είναι πιθανό η Adele να επέλεξε λευκά μέταλλα για αυτή την εμφάνιση επειδή έμοιαζε με αυτό που θα ήθελε η Morticia. Αλλά τα λευκά μέταλλα για εκλεκτά κοσμήματα είναι σε άνοδο. Η επιλογή της Adele να φορέσει μόνο σκουλαρίκια και statement δαχτυλίδια, χωρίς κολιέ, είναι επίσης πολύ επίκαιρη για το σημερινό στυλ στο κόκκινο χαλί.

Η επιλογή του να φοράτε πολλά δαχτυλίδια μαζί, αντί για πολλά μικρότερα δαχτυλίδια ή μόνο ένα δαχτυλίδι, είναι μια άλλη στιλιστική κίνηση που βλέπουμε σε πολλές διασημότητες τελευταία.

Ήταν φοβερά εντυπωσιακό. Η Morticia Addams είναι μια αρκετά απίστευτη αποκριάτικη στολή και η Adele την έκανε απόλυτα τέλεια, κάνοντας τη Morticia δική της. Αναβαθμίζοντας το επίπεδο γοητείας της στολής σε κατάλληλο για την παράσταση, προσθέτοντας όλο αυτό το bling. Το έκανε απόλυτα επιτυχημένο.

Πηγή: instoremag.com

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα