Το εκθαμβωτικό Argyle Lotus.

Date

Το αυστραλιανό κοσμηματοπωλείο J Farren-Price παρουσιάζει το πρώτο κομμάτι μιας νέας συλλογής με ροζ διαμάντια που προέρχονται από το κλειστό πλέον ορυχείο Argyle.

Instagram

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Ως μέρος της συλλογής Argyle Heritage Collection, το κομμάτι έχει το όμομα δαχτυλίδι Argyle Lotus. Διαθέτει 3,34 καράτια ροζ διαμάντια φανταχτερού χρώματος σε συνδυασμό με 3,8 καράτια λευκά διαμάντια. Η Farren-Price δημιούργησε το κομμάτι σε συνεργασία με τον διάσημο ειδικό στα διαμάντια Glajz.

Το σχέδιο του λωτού είναι σε ροζ χρυσό 18 καρατίων. Με πέταλα που ξεδιπλώνονται από ένα μπλε διαμάντι 0,12 καρατίων, που συμβολίζει το νερό.

Ο διευθυντής της J Farren-Price, Julian Farren-Price, επίσης δήλωσε στο Jeweller. “Αυτή η συλλογή είναι σίγουρα η σημαντικότερη μεμονωμένη απόκτηση των καλύτερων ροζ διαμαντιών Argyle μέχρι σήμερα”

Τα ροζ διαμάντια παραμένουν στο επίκεντρο της προσοχής των κορυφαίων σχεδιαστών κοσμημάτων παγκοσμίως.

Αλλά η Tiffany & Co έριξε “λάδι στη φωτιά” τον Ιανουάριο.  Όταν η εταιρεία επιβεβαίωσε την αγορά μιας συλλογής αυστραλιανών φανταχτερών χρωματιστών διαμαντιών.

Η Farren-Price πρόσθεσε. “Αυτή η εξαιρετική συλλογή σπάνιων ροζ διαμαντιών Argyle είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είναι επίσης μεγάλος ο ενθουσιασμός μας που θα τιμήσουμε τα πιο εμβληματικά ροζ διαμάντια στον κόσμο. Κάθε δημιουργία της συλλογής Argyle Heritage θα αντιπροσωπεύει την απόλυτη σπανιότητα και συλλεκτικότητα”

“Εκτιμούμε ότι κάθε ροζ διαμάντι Argyle είναι ένα όμορφο θαύμα της φύσης. Με μεγάλη υπερηφάνεια συνεχίζουμε να μετατρέπουμε αυτούς τους πολύτιμους λίθους δισεκατομμυρίων ετών σε κοσμήματα. Κοσμήματα που αναδημιουργούν αυτή την ομορφιά για τις μελλοντικές γενιές”

Το δαχτυλίδι είναι μέρος του προγράμματος Argyle Pink Diamonds Icon Partner του Rio Tinto.

Δημιούργησαν το δαχτυλίδι στο πλαίσιο του προγράμματος Argyle Pink Diamonds Icon Partner της Rio Tinto. Στο πρόγραμμα είναι κοσμηματοπώλες που με φήμη για το μοναδικό και γοητευτικό τους όραμα. Επίσης εξυμνεί τα πιο πολύτιμα διαμάντια του κόσμου μέσω της αριστείας στη δεξιοτεχνία και το σχεδιασμό.

“Είμαστε λοιπόν ενθουσιασμένοι με αυτή τη δημιουργική συνεργασία και το δαχτυλίδι The Argyle Lotus είναι το κατάλληλο κομμάτι για το ντεμπούτο αυτής της συλλογής αριστουργημάτων κληρονομιάς. Θα μιλήσει για την ομορφιά και την πολύτιμη προέλευση αυτών των εξαιρετικών κοσμημάτων”. ‘Οδήλωσε ο Patrick Coppens, γενικός διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της Rio Tinto.

Περαιτέρω προσθήκες στη συλλογή θα αποκαλύψει η Farren-Price τους επόμενους μήνες.

Το ορυχείο διαμαντιών Argyle στην Ουάσινγκτον ήταν η πηγή των υψηλότερης ποιότητας ροζ διαμαντιών στον κόσμο και έκλεισε τον Νοέμβριο του 2020.

Το Argyle Lotus θα είναι διαθέσιμο προς πώληση για 930.000 $ AU μέσω του καταστήματος J Farren-Price στο Σίδνεϊ.
Το σχέδιο του λωτού είναι σε ροζ χρυσό 18 καρατίων, με πέταλα να βγαίνουν από ένα μπλε διαμάντι 0,12 καρατίων, που συμβολίζει το νερό.
Η σημαντική απόκτηση ροζ διαμαντιών λένε ότι είναι ένα «όνειρο που έγινε πραγματικότητα» για τον J Farren-Price.

Πηγή: .jewellermagazine.com/

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα