Το δαχτυλίδι “Pretty Little Secrets” της AnaKatarina.

Date

Το δαχτυλίδι “Pretty Little Secrets” της AnaKatarina, είναι μια γλυκιά εκδοχή ενός κλασικού δαχτυλιδιού με δηλητήριο.

Instagram

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Το φθινόπωρο είναι στον ορίζοντα, και μαζί του, η εποχή των παράδοξων.

Ένα από τα πιο ανατριχιαστικά κοσμήματα στην ιστορία πρέπει να είναι το δαχτυλίδι δηλητηρίου. Αλλιώς ένα δαχτυλίδι με μυστικό χώρο που εμφανιζόταν σε όλη την ιστορία.

Σύμφωνα με την GIA, μία από τις πρώτες αναφορές του στυλ εμφανίζεται στην Αρχαία Ρώμη. Όταν ένας Ρωμαίος κυβερνητικός αξιωματούχος κατάπιε δηλητήριο από το δαχτυλίδι του. Ήθελε να αποφύγει τα βασανιστήρια, σύμφωνα με τα αρχεία του ιστορικού Πλίνιου, του πρεσβύτερου. 

Η AnaKatarina έχει μια λιγότερο σκοτεινή πρόθεση για το νέο της δαχτυλίδι “Pretty Little Secrets”, το “Piece of the Week” αυτής της εβδομάδας.

“Ήθελα ένα δαχτυλίδι με μια μυστική θήκη για να κρατάω ή να κρύβω μια ανάμνηση. Είτε πρόκειται για ένα συμβολικό στοιχείο, μια φωτογραφία, ένα αποξηραμένο λουλούδι ή μια τούφα μαλλιών”. Είπε η σχεδιάστρια Ana-Katarina Vinkler-Petrovic,

Κατασκευασμένο από χρυσό 18 καρατίων και τονισμένο με σμάλτο και τα χαρακτηριστικά ανεστραμμένα διαμάντια της AnaKatarina. Το καπάκι αποτελείται από ορυκτό κρύσταλλο πάνω από ροζ φίλντισι.

Το μυστικό στο εσωτερικό του, συναισθηματικό ή τρομακτικό, εξαρτάται από τον κάτοχο.

Η τιμή του δαχτυλιδιού ανέρχεται στα 7.300 δολάρια και είναι διαθέσιμο για αγορά στο AnaKatarina.com.

Πηγή: nationaljeweler.com

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα