Τα κοσμήματα από πλατίνα, αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου.

Date

Το σωστό μενταγιόν ή κολιέ μπορεί να είναι γεμάτο νόημα για πολλούς καταναλωτές. Άλλωστε, η συναισθηματική αξία είναι συχνά ένα από τα ζητούμενα στα κοσμήματα.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Έχετε κρατήσει ποτέ στα χέρια σας ένα κόσμημα, πλούσιο και βαρύ σε μέταλλο, και νιώσατε να απολαμβάνετε το βάρος του; Αυτό είναι που κάνει την πλατίνα μια τόσο καλή επιλογή για ένα πολύτιμο κομμάτι. Mε το βάρος και την υπέροχη λάμψη της, είναι ένα μέταλλο αντάξιο της δουλειάς.

Τα καθημερινά περιδέραια και μενταγιόν δεν είναι το ίδιο πολλά σε λευκόχρυσο όπως είναι σε χρυσό και ασήμι 925. Είτε αυτό οφείλεται στην τιμή είτε στο γεγονός ότι οι καταναλωτές εξακολουθούν προς το παρόν να προτιμούν τα κοσμήματα μόδας από κίτρινο χρυσό. Αλλά η ανάμειξη μετάλλων είναι μια καυτή τάση. Και η τιμή του χρυσού μπορεί, κατά καιρούς, να αποτελέσει μια πολύ καλή περίπτωση για την πλατίνα ως σταθερή (κυριολεκτικά) επιλογή.

Δισκοειδές κρεμαστό κόσμημα Magic Heart της Alison Nagasue από πλατίνα με πολύτιμους λίθους ουράνιου τόξου.
Μενταγιόν Interstellar από πλατίνα, Platinum Born.

Φυσικά, αν ψάχνει κανείς για ένα πολυτελές κολιέ από πλατίνα με πολλά διαμάντια, πολλοί κοσμηματοπώλες θα σας συστήσουν την πλατίνα. Για την ικανότητά της να βοηθάει ένα διαμάντι να λάμπει σαν προβολέας, ενώ παράλληλα το διατηρεί ασφαλές και σίγουρο (και αυτό ισχύει και για τους έγχρωμους πολύτιμους λίθους).

Αυτά τα πλατινένια μενταγιόν με διαμάντια, μερικά με έγχρωμους πολύτιμους λίθους, υπόσχονται να αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου. Ανεξάρτητα από το ποιο μέταλλο είναι σήμερα στη μόδα.

Μενταγιόν σε σχήμα αχλαδιού από πλατίνα με κίτρινο διαμάντι 5,68 καρατίων και διαμάντια pavé 0,3 καρατίων, Rahaminov
Κολιέ λουλούδι από πλατίνα με διαμάντια, Kwiat.
Μενταγιόν καρδιά από πλατίνα με μπλε οπάλιο και διαμάντια, Guita.
Κολιέ Domino από αμμοβολή πλατίνας με διαμάντια 0,6 καρατίων σε αλυσίδα από μαργαριτάρια akoya, Retrouvaí.

Πηγή: jckonline.com

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα