Ρολόγια με έναν δείκτη MeisterSinger.

Date

MeisterSinger Perigraph special models, 38 mm and 43 mm .

Instagram

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Η MeisterSinger είναι η κορυφαία μάρκα παγκοσμίως στην παραγωγή ρολογιών με έναν μόνο δείκτη. Η ώρα υποδεικνύεται από έναν μόνο αιχμηρό δείκτη που διατρέχει τις 12 ώρες διαιρεμένες σε 144 ενδείξεις, καθεμία από τις οποίες αντιπροσωπεύει 5 λεπτά.

Το Perigraph, ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της γερμανικής ωρολογοποιίας, διατηρεί αυτή την ιδιαιτερότητα, ενώ προσθέτει μια πρωτότυπη ένδειξη ημερομηνίας που βασίζεται σε έναν εμφανή δίσκο 360°, εμπλουτίζοντας το καντράν και προσθέτοντας βάθος.

Πρόσφατα, είχαμε την ευκαιρία να φορέσουμε και να δοκιμάσουμε δύο ειδικές εκδόσεις του Perigraph που χαρακτηρίζονται από μια εντυπωσιακή εμφάνιση, με ένα sunburst μπλε καντράν με κίτρινες πινελιές. Είμαστε τώρα στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μαζί σας τις φωτογραφίες και τις εντυπώσεις μας.

MeisterSinger Perigraph ειδικά μοντέλα 38 mm και 43 mm

Ο νέος εντυπωσιακός συνδυασμός χρωμάτων παρουσιάζεται σε δύο μεγέθη: το αρχικό 43 mm x 11,5 mm (κωδ. S-AM1018) και μια νέα έκδοση 38 mm x 10,5 mm (κωδ. S-BM1118), κατάλληλη για όσους προτιμούν ένα μικρότερο μέγεθος. Κάθε έκδοση περιορίζεται σε 100 τεμάχια.

Κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι με γυαλισμένες επιφάνειες, και οι δύο κάσες είναι εξοπλισμένες με θολωτό κρύσταλλο από ζαφείρι και μεγάλη κορώνα που στολίζει ένα ανάγλυφο λογότυπο MeisterSinger, η μουσική σήμανση για μια παύση. Τα ρολόγια είναι αδιάβροχα μέχρι 5 bar (50 μέτρα / 165 πόδια).

Χάρη στις καμπύλες προεξοχές, ακόμη και η μεγαλύτερη έκδοση των 43 mm εφαρμόζει άνετα στον καρπό. Το μοντέλο των 38 mm θα είναι ιδανικό για λεπτούς καρπούς, κυρίες και όσους προτιμούν να μην φορούν μεγάλα ρολόγια. Το μέγεθος του καρπού στις φωτογραφίες μας είναι 18 cm / 7 in. Δείτε επίσης το κλιπ μας στο Instagram για να συγκρίνετε τα δύο μεγέθη.

MeisterSinger Perigraph ειδικά μοντέλα, 38 mm και 43 mm

Τα δύο ειδικά μοντέλα Perigraph συνοδεύονται από ένα εξαιρετικά μαλακό λουράκι από δέρμα σε κίτρινο χρώμα, που ταιριάζει απόλυτα με τις πινελιές του καντράν, και στερεώνονται στον καρπό με ατσάλινη αγκράφα. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε άλλα δερμάτινα λουράκια ή ένα μπρασελέ από πλέγμα Μιλάνο. Το πλάτος των προεξοχών είναι 20 mm για την έκδοση 43 mm και 18 mm για την έκδοση 38 mm.

Το καντράν διαθέτει ένα πανέμορφο μεσαίο μπλε χρώμα με φινίρισμα sunburst. Πάνω σε αυτό ξεχωρίζουν η λευκή τυπογραφία και οι φωτεινές κίτρινες πινελιές.

Η ημερομηνία εμφανίζεται με έναν ομόκεντρο δακτύλιο που περιστρέφεται ανοιχτά στο κέντρο του καντράν. Κάθε μέρα τα μεσάνυχτα, προχωρά κατά ένα βήμα, και εμφανίζει την τρέχουσα ημερομηνία ακριβώς κάτω από τις 12. Όπως επισημαίνει το μικρό κίτρινο βέλος ακριβώς πάνω από το λογότυπο MeisterSinger.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι MeisterSinger009.jpg

Οι μηχανισμοί επιλογής εμφανίζονται μέσα από την γυάλινη πλάτη έκθεσης με 6 βίδες. Για τις βέλτιστες αναλογίες, το Perigraph 38 mm έχει έναν αυτόματο μηχανισμό Sellita SW300. Ο μηχανισμός είναι 1 mm λεπτότερος από τον SW200 της έκδοσης των 43 mm.

Και οι δύο μηχανισμοί λειτουργούν σε συχνότητα 4 Hz. Δηλαδή 28.800 δονήσεις ανά ώρα), με απόθεμα ισχύος 42 ώρες για το SW300 και 38 ώρες για το SW200. Λεπτομερώς εκλεπτυσμένα, διαθέτουν ρότορες με χαραγμένο το λογότυπο της μάρκας.

Το αποτύπωμα “One of 100” στο γυάλινο εκθεσιακό πίσω μέρος υπογραμμίζει την αποκλειστικότητα αυτών των δύο ρολογιών. Και, όπως και τα περισσότερα μοντέλα MeisterSinger, αυτές οι ειδικές εκδόσεις Perigraph μπορούν επίσης να χαραχθούν.

Τα νέα μοντέλα MeisterSinger Perigraph Special, είτε με κάσα 38 mm είτε με κάσα 43 mm, έχουν προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης 2.190 ευρώ.

Ο συνδυασμός μιας σπορ κάσας, ενός εντυπωσιακού καντράν, ενός αξιόπιστου μηχανισμού και μιας λογικής τιμής καθιστά αυτό το ρολόι πολύ ελκυστικό. Επίσης και ένα από τα αγαπημένα στη συλλογή MeisterSinger. meistersinger.com

Πηγή: timeandwatches.com

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα