Πιστοποίηση γνησιότητας στα κοσμήματα από την eBay σε συνεργασία με την GIA.

Νέα και μεταχειρισμένα κοσμήματα που πωλούνται από 500 δολάρια και άνω θα είναι υποψήφια για την παροχή πιστοποίησης γνησιότητας.

Instagram

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Το eBay επεκτείνει την υπηρεσία γνησιότητας και στα κοσμήματα υψηλής ποιότητας. Για το σκοπό αυτό θα συνεργάζεται με το Gemological Institute of America.

Η υπηρεσία γνησιότητας εισήχθη το 2020, επεκτεινόμενη σε ρολόγια, αθλητικά παπούτσια, τσάντες και κάρτες συναλλαγών.

Τώρα, το eBay θα πιστοποιεί νέα και μεταχειρισμένα κοσμήματα που η τιμή πώλησης είναι από 500 δολάρια και πάνω. Θα συμπεριλαμβάνει και τα επώνυμα κοσμήματα των Bulgari, Van Cleef & Arpels, David Yurman, Cartier και Tiffany & Co.

Οι εμπειρογνώμονες και οι γεμολόγοι της GIA θα πιστοποιούν τα κοσμήματα. Θα τα αξιολογούν ως προς τον τύπο του μετάλλου, την καθαρότητα και την ποιότητα των πολύτιμων λίθων.

Τα κοσμήματα ήταν πάντα μια δημοφιλής κατηγορία στην αγορά και η ανάπτυξή τους δείχνει πως η ζήτηση των καταναλωτών αυξάνει συνεχώς. Αυτά δήλωσε ο Tirath Kamdar, γενικός διευθυντής ειδών πολυτελείας στο eBay.

Η κατηγορία κοσμημάτων του eBay έχει σημαντική αυξητική τάση τον τελευταίο χρόνο, δήλωσε η εταιρεία.

Οι πωλήσεις των Bulgari, David Yurman και Van Cleef & Arpels σημείωσαν διψήφια αύξηση σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Επίσης οι αγορές κοσμημάτων από μάρκες όπως Chopard, Harry Winston και Hermès παρουσίασαν αύξηση κατά 38% σε σχέση με το προηγούμενο έτος τους τελευταίους έξι μήνες.

Το 2021, κάθε λεπτό υπήρχε αγορά οκτώ κοσμημάτων στο eBay, για συνολικά 4,2 εκατομμύρια πωληθέντα αντικείμενα εκλεκτών κοσμημάτων. Υπάρχουν λοιπόν 7,8 εκατομμύρια καταχωρίσεις εκλεκτών κοσμημάτων, κατά μέσο όρο, στο eBay κάθε μέρα.

Μάλιστα το στυλ ψαροκόκαλο τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά, δήλωσε το eBay. Βλέπουμε τις πωλήσεις βραχιολιών να έχουν αυξητική τάση κατά 48% σε σχέση με πέρυσι και τις πωλήσεις κολιέ κατά 26%.

Συνεχίζουμε να αφουγκραζόμαστε την κοινότητά μας με τους οπαδούς της πολυτέλειας. Σκοπός μας λοιπόν είναι να προωθήσουμε ένα ακόμη πιο αξιόπιστο περιβάλλον αγορών και πωλήσεων. Έτσι η επέκταση της “Εγγύησης γνησιότητας” στα κοσμήματα ήταν ένα κρίσιμο επόμενο βήμα για την επιχείρησή μας στον τομέα των ειδών πολυτέλειας, δήλωσε ο Kamdar.

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα