Οι φιόγκοι επιστρέφουν.

Date

Αναπόσπαστο κομμάτι της μόδας εδώ και χιλιετίες, οι φιόγκοι επιστρέφουν με μεγάλη επιτυχία στα κοσμήματα, λέει η Amanda Gizzi.

Instagram

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Η τελευταία έκδοση του Amanda’s Style File αφιερώνεται στα κοσμήματα σε σχήμα φιόγκου, όπως αυτό το δαχτυλίδι. Ένα δαχτυλίδι από ροζ ζαφείρια και διαμάντια από ροζ χρυσό 18 καρατίων της σχεδιάστριας Mimi So

Ευφάνταστοι, ρευστοί και λειτουργικοί, οι φιόγκοι αποτελούν την τελευταία πινελιά στα δώρα και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της μόδας εδώ και χιλιετίες.

Οι πρόσφατες επιδείξεις μόδας και οι εκδηλώσεις στο κόκκινο χαλί έδειξαν ότι οι φιόγκοι είναι πλέον κάτι περισσότερο από πινελιές. Παίρνουν λοιπόν την κεντρική θέση και κάνουν τολμηρές ενδυματολογικές προτάσεις.

Κοιτάζοντας πίσω στις εποχές που πέρασαν, γνωρίζουμε ότι τα κοσμήματα με φιόγκους ήταν ένα σημαντικό στοιχείο σχεδιασμού για τους σχεδιαστές κοσμημάτων. Ο φιόγκος μπορεί να είναι σύμβολο υπόσχεσης, χάρης και ενδυνάμωσης.

Αυτά τα ιδεώδη είναι μερικοί μόνο από τους λόγους για τους οποίους τα κοσμήματα με φιόγκο είναι ένα στυλ που πρέπει να αγκαλιάσετε ξανά.  

Ακολουθεί μια σειρά από σχέδια που δείχνουν πώς οι φιόγκοι μπορούν να τυλίξουν τα συναισθήματά μας σε ένα πανέμορφο κόσμημα.

Κρεμαστό σε χρυσό 18 καρατίων Kwiat. Δαχτυλίδι από ροζ χρυό 14 καρατίων Effy.
Αντίκα πλατίνα καρφίτσα KIL-NYC. Κρεμαστό σε λευκόχρυσο 14 καρατίων Jarilyn Jewelry.
Διαμαντένια κουλαρίκια Anita Ko. Χρυσό παπιγιόν με διαμάντια Aiya Designs.
Χρυσά κουλαρίκια Bounkit. Δαχτυλίδι “La Vie En Rose” 18 καρατίων Lydia Courteille.
Δαχτυλίδι 14 καράτια με διαμάντια Mason and Books. Κρεμαστό με διαμάντια Memoire.
Αλυσίδα βραχιόλι Midas Chain. Δαχτυλίδι 14 καράτια με διαμάντια PeJay Creations.
Δαχτυλίδι λευκόχρυσο 18 καράτια Picchiotti. Καρφίτσα λευκόχρυση 18 καράτια William Levine.

Η Amanda Gizzi είναι η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων και εκδηλώσεων της Jewelers of America. Λειτουργεί ως εκπρόσωπος για τις τάσεις του κοσμήματος και τη βιομηχανία κοσμήματος.

Πηγή: nationaljeweler.com

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα