Νέα συλλογή αποσκευών από Rimowa και Tiffany.

Date

Η Rimowa και η Tiffany συνεργάζονται για μια συλλογή αποσκευών εμπνευσμένη από κοσμήματα.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Αν υπάρχουν αποσκευές που έχουν τη δύναμη και την αντοχή ενός διαμαντιού, αυτές είναι της Rimowa. Οπότε η συνεργασία με ένα brand συνώνυμο των διαμαντιών ήταν αναπόφευκτο να συμβεί.

Η γερμανική εταιρεία κατασκευής αποσκευών σε συνεργασία με την Tiffany & Co δημιούργησαν τρία κομμάτια για όσους ταξιδεύουν με τα κοσμήματά τους.

Μια βαλίτσα και μια μεγάλη θήκη κοσμημάτων που είναι διακοσμημένες με το εμβληματικό μπλε χρώμα του κοσμηματοπωλείου. Καθώς και μια μικρότερη θήκη κοσμημάτων ολόκληρη σε αυτό το χρώμα.

Η ταξιδιωτική συλλογή περιορισμένης έκδοσης είναι διαθέσιμη στη ναυαρχίδα της Tiffany & Co. στην Πέμπτη Λεωφόρο, το Landmark, στη Νέα Υόρκη και online από τη Rimowa. Στη συνέχεια ακολουθεί μια ματιά στα κομμάτια.

Rimowa x Tiffany & Co. Rock Cut Cabin από αλουμίνιο με λεπτομέρειες Tiffany Blue.

Εμπνευσμένο από τις πτυχές ενός διαμαντιού, το σχέδιο αυτής της βαλίτσας φέρει την υπογραφή T της Tiffany. Το ελαφρύ, μεγέθους χειραποσκευών κομμάτι έχει επίσης Tiffany Blue πινελιές στις λαβές, τους τροχούς και τους εσωτερικούς ιμάντες. Συνοδεύεται επίσης από Tiffany Blue ετικέτα αποσκευών.

Rimowa x Tiffany & Co. Jewelry Personal σε πολυκαρβονικό Tiffany Blue.

Η Rimowa προσάρμοσε το μοντέλο Personal ειδικά για κοσμήματα με αυτή τη βαλίτσα 8 επί 5 επί 2,7 ιντσών σε Tiffany Blue. Διαθέτει έξι μη αφαιρούμενα εσωτερικά διαμερίσματα για κοσμήματα, όλα στερεωμένα με δερμάτινους ιμάντες.

Rimowa x Tiffany & Co. Θήκη κοσμημάτων από αλουμίνιο με τόνους Tiffany Blue.

Αυτή η πρωτότυπη θήκη κοσμημάτων που φιλοτεχνήθηκε από την Rimowa είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο. Ακόμη έχει δερμάτινη επένδυση και πινελιές Tiffany Blue. Με διαστάσεις 14 ίντσες πλάτος, 10,25 ίντσες βάθος και 9,25 ίντσες ύψος, η θήκη έχει τρία εσωτερικά επίπεδα (τα δύο επάνω αφαιρούμενα). Επίσης έναν καθρέφτη στο εσωτερικό της επάνω πλευράς, με μια ασημένια πλακέτα από ασήμι 925 κάτω από αυτήν που μπορεί να χαραχθεί και να προσωποποιηθεί.

Μια ματιά στο εσωτερικό της βαλίτσας Rimowa x Tiffany & Co. Θήκη κοσμημάτων από αλουμίνιο με τόνους Tiffany Blue.

Πηγή: jckonline.com

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα