Κοσμήματα από το “Sopranos” για την 25η επέτειο.

Date

Κοσμήματα που θυμίζουν "Sopranos" για τον εορτασμό της 25ης επετείου της σειράς.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Πριν από είκοσι πέντε χρόνια, αυτό το μήνα, οι Sopranos έκαναν πρεμιέρα στο HBO και έφεραν επανάσταση στην τηλεοπτική μυθοπλασία. Το δράμα, το οποίο δημιούργησε ο David Chase, έφερε μια κινηματογραφική ποιότητα στη μικρή οθόνη. Σε αυτό εξερευνούσε τη ζωή της Μαφίας και την οικογενειακή δυναμική με ψυχολογικό βάθος.

Ο εορτασμός αυτής της επετείου-ορόσημο είναι μια απόδειξη της διαρκούς επίδρασης των Sopranos στην ποπ κουλτούρα γενικά. Αλλά και στην τηλεοπτική δραματουργία ειδικότερα.

Η μόδα της σειράς -ιδιαίτερα τα κοσμήματα και το στυλ τους- παρέμειναν επίσης επίκαιρα. Πιθανότατα έχετε ακούσει για την αισθητική Mob wife που είναι τάση. Ή την έχετε δει σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εμπνευσμένη από το The Sopranos (καθώς και από ταινίες οργανωμένου εγκλήματος όπως το Goodfellas και το Casino), η αισθητική της γυναίκας της μαφίας συνδυάζει την επιτήδευση και την ακρότητα, ενσαρκώνοντας ένα μείγμα δύναμης και γοητείας. Διαθέτει τολμηρές επιλογές μόδας που επιτυγχάνουν μια ισορροπία μεταξύ δύναμης και θηλυκότητας – πολυτελή, κομμένα και ραμμένα ρούχα, με πλούσια κοσμήματα.

Από υπερμεγέθεις χρυσές αλυσίδες (δείτε τη σημερινή εκδοχή του styling, γνωστή ως neck mess) μέχρι κομμάτια με διαμάντια, τα κοσμήματα που φορέθηκαν στο The Sopranos αποτελούσαν οπτική έκφραση του τρόπου ζωής και του υπερβολικού γούστου των χαρακτήρων και προσέδιδαν αυθεντικότητα στην απεικόνισή τους.

Συγκεντρώσαμε μερικά κοσμήματα που θυμίζουν εκείνα που είδαμε στη σειρά – μεταξύ άλλων, το κολιέ με τον σταυρό της Καρμέλα και το δαχτυλίδι με το σήμα του Τόνι. Ήσυχη πολυτέλεια τι;

Love Knot κολιέ από κίτρινο χρυσό 14 καρατίων, John Hardy
Κολιέ Solitaire Cross από λευκόχρυσο 18 καρατίων με διαμάντια σε κοπή μπαγκέτας, Vrai
Μεσαίο τσόκερ με αλυσίδα Belcher (επίσης απεικονίζεται στην κορυφή) από κίτρινο χρυσό 18 καρατίων με αδελφικό άγκιστρο, Foundrae
Day-Date 40 από κίτρινο χρυσό, Rolex
Vintage δαχτυλίδι από κίτρινο χρυσό 10 καρατίων με συνθετικό ρουμπίνι καμποτσόν αχλαδιού και διαμάντι κοπής μπριγιάν, 23Carat

Πηγή: jckonline.com

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα