Κοσμήματα από την Neile Adams McQueen Shine στο Bonhams.

Date

Κοσμήματα που ανήκαν στην πρώτη σύζυγο του Steve McQueen, Neile Adams, πωλήθηκαν σε δημοπρασία για λίγο πάνω από 200.000 δολάρια στην πώληση California Jewels του Bonhams.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Πρωταγωνιστής στην πώληση ήταν ένα δαχτυλίδι από πλατίνα με διαμάντι ευρωπαϊκής κοπής 3,80 καρατίων. Ο McQueen, γνωστός για την ταινία The Great Escape (Η μεγάλη απόδραση) το 1963, το αγόρασε για τον εαυτό του, αλλά στη συνέχεια αποφάσισε ότι θα ταίριαζε περισσότερο στη γυναίκα του και έτσι της το χάρισε.

Πωλήθηκε για 83.050 δολάρια, υπερδιπλάσια από την εκτίμηση της προπώλησης, που ήταν 25.000 έως 35.000 δολάρια.

Η Adams και ο McQueen παντρεύτηκαν μόλις τέσσερις μήνες μετά τη γνωριμία τους το 1956 και χώρισαν το 1972. Ο McQueen ξαναπαντρεύτηκε δύο φορές πριν από το θάνατό του το 1980. Η Adams παντρεύτηκε επίσης ξανά. Συνέχισε την υποκριτική και σήμερα είναι 91 ετών.

Άλλες προσφορές περιελάμβαναν ένα δαχτυλίδι από πλατίνα με ένα διαμάντι σε σχήμα αχλαδιού, κοπής μπριγιάν, με φανταχτερό ανοιχτό κίτρινο διαμάντι βάρους 5,92 καρατίων, το οποίο τονίζεται από διαμάντια σε σχήμα κωνικής μπαγκέτας (40.960 δολάρια) και ένα κολιέ από πλατίνα με διαμάντια 8,25 καρατίων (19.200 δολάρια).

Πηγή: thejewelrymagazine.com

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα