Η βραβευμένη με Όσκαρ Lupita Nyong’o στην νέα καμπάνια της De Beers.

Date

Η De Beers, όνομα συνώνυμο των διαμαντιών, ανακοινώνει την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Lupita Nyong'o ως την πρώτη Παγκόσμια Πρέσβειρά της.

Instagram

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Η Nyong’o είναι η πρωταγωνίστρια στη νέα καμπάνια της μάρκας De Beers, “De Beers: Where It Begins”. Θα παρουσιάζει την ιστορία της μοναδικής παγκόσμιας μάρκας πολυτελείας που ξεκινά από την πηγή. Aπό την ανακάλυψη των ακατέργαστων διαμαντιών μέχρι την παραγωγή εκλεκτών κοσμημάτων.

Είναι συναρπαστικό να είσαι η πρώτη πρέσβειρα της De Beers είπε η Nyong’o. Για αυτό το απροσδόκητο γεγονός είμαι πολύ περήφανη ! Όμως το ουσιαστικό μπόνους είναι η συνεργασία με την De Beers για το Building Forever που είναι το πλαίσιο βιωσιμότητάς της.

Κυρίως η εστίαση αυτού του πλαισίου είναι η δημιουργία ευκαιριών για τις γυναίκες και τα κορίτσια στη νότια Αφρική. Αυτή είναι μια προσπάθεια σαφώς πολύ κοντά στην καρδιά μου. Ήταν πολύ ξεκάθαρο το ενδιαφέρον της De Beers τόσο για το τι εκπροσωπώ εκτός οθόνης όσο και για τη δουλειά μου στην οθόνη, και αυτό ήταν το κλειδί για μένα.

Στην καμπάνια ο διάσημος Αυστραλός φωτογράφος και σκηνοθέτης Lachlan Bailey θα ακολουθήσει τη Nyong’o. Από την ανακάλυψη ενός ακατέργαστου διαμαντιού μέχρι τη μαγική μετατροπή του σε εξαιρετικό κόσμημα.

Σύμφωνα με την De Beers, καθώς η Nyong’o ξεκινάει το ταξίδι της, ανακαλύπτει τη δύναμη που κρύβει και μόνο μια δημιουργία κοσμήματος από φυσικό διαμάντι της De Beers. Μετατρέποντας το συνηθισμένο σε εξαιρετικό, μια στιγμή σε για πάντα και τον εαυτό της σε μια μαγνητική γυναίκα με απεριόριστες δυνατότητες”.

Η καμπάνια προβάλλει το πάθος της De Beers για την εξεύρεση των σπανιότερων θησαυρών της φύσης. Επίσης την αποκάλυψη της εξαιρετικής ομορφιάς τους μέσω της αξιοσημείωτης χειροτεχνίας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Nyong’o θα ενισχύσει επίσης τη δέσμευση για το De Beers Building Forever. Στόχος της είναι η πρόοδος των γυναικών και των κοριτσιών στις περιοχές όπου ανακαλύπτουν τα διαμάντια της. Με την συμμετοχή 10.000 κοριτσιών στο STEM και την υποστήριξη 10.000 γυναικών επιχειρηματιών.

Η Nyong’o είπε για τον ρόλο της σε σχέση με την De Beers. “Η De Beers κάνει πολλή δουλειά που είναι σημαντική για μένα, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος. Ακόμη την διασφάλιση της ευημερίας και της ανάπτυξης για τις κοιντητες της εργασίας τους. Ιδιαίτερη έμφαση δίνω στο έργο τους που προωθεί και επενδύει στις γυναίκες και τα κορίτσια. Είναι ένας φιλόδοξος στόχος, αλλά αν δουλέψουμε μαζί, είμαι πολύ αισιόδοξη ότι θα ανταποκριθούμε σε αυτή την πρόκληση”.

Η De Beers δήλωσε: “Ως μια ισχυρή γυναίκα που έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον κόσμο γύρω της, η Nyong’o είναι η απόλυτη εκπρόσωπος της δέσμευσης Building Forever της De Beers για τους ανθρώπους και τον πλανήτη. Ως φίρμα που ανήκει εν μέρει στους πολίτες της Μποτσουάνα, της Ναμίμπια και της Νότιας Αφρικής, η De Beers σκέφτεται διαφορετικά για το τι είναι αξία και πώς δημιουργείται”.

Το “Building Forever” είναι το σχέδιο της De Beers για τη δημιουργία ενός θετικού και βιώσιμου αντίκτυπου που θα διαρκέσει πολύ πέρα από την ανακάλυψη των διαμαντιών.

Για να το πετύχει αυτό, η De Beers έθεσε δώδεκα φιλόδοξους στόχους κυρίως σε τέσσερις σαφείς πυλώνες. Σε αυτούς μπορεί να έχει ουσιαστικό αντίκτυπο. ‘Οπως κορυφαίες ηθικές πρακτικές, συνεργασία για ακμάζουσες κοινότητες, προστασία του φυσικού κόσμου και επιτάχυνση της ισότητας των ευκαιριών. Στόχος της De Beers η επιτυχία του σχεδίου έως το 2030.

“Νοιώθω μεγάλη τιμή σαν πρώτη παγκόσμια πρέσβυρα της De Beers. Αυτή η εκστρατεία ζωντανεύει τη μεταμορφωτική δύναμη που νιώθω όταν φοράω τις διαμαντένιες δημιουργίες της De Beers. Επίσης την υπερηφάνεια που νιώθω όταν γνωρίζω την προέλευσή τους και το καλό που κάνουν. Ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι η συνεργασία μου με την De Beers μου επιτρέπει να επεκτείνω την στήριξή μου στις γυναίκες και τα κορίτσια σε όλο τον κόσμο”, λέει η Lupita Nyong’o.

“Με τον σπάνιο μαγνητισμό και την κομψότητά της, η Lupita Nyong’o αποτελεί απόδειξη της δύναμης των απεριόριστων δυνατοτήτων. Ενσαρκώνοντας τη σύγχρονη και υπεύθυνη πολυτέλεια, η Lupita αποτελεί έμπνευση για όλους μας.

Η De Beers είναι υπερήφανη που η Λουπίτα προσχώρησε στη δέσμευσή μας Building Forever για τους ανθρώπους και τον πλανήτη. Έτσι την στηρίζουμε σε ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο της καριέρας της”, λέει ο Marc Jacheet, Δ.Σ. της De Beers για τα εμπορικά σήματα.

Μόλις πέντε χρόνια μετά το ντεμπούτο της στην υποκριτική, η Nyong’o έγινε η πρώτη Κενυάτισσα και Μεξικανή που κέρδισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου. Έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες 12 Years A Slave, Star Wars, Us, Black Panther και Wakanda Forever. Ακόμη έχει κερδίσει το βραβείο Emmy ως αφηγήτρια του παιδικού της βιβλίου Sulwe. Το 2020, το Forbes την ανέδειξε ως μία από τις 50 πιο ισχυρές γυναίκες της Αφρικής.

Όταν την ρώτησαν πώς την κάνουν να αισθάνεται τα φυσικά διαμάντια, η Nyong’o είπε: “Λοιπόν, υπάρχει κάτι βαθύ στο να φοράς ένα αντικείμενο που σχηματίστηκε κυριολεκτικά πριν από εκατομμύρια χρόνια στον μανδύα της γης. Ένα κομμάτι μοναδικό στον πλανήτη μας. Το να φοράω κάτι τόσο πρωτογενές και τόσο ανθεκτικό με κάνει να αισθάνομαι ταπεινή και ενδυναμωμένη, όμορφη και σίγουρη και τελικά πολύ γοητευτική”.

Το “De Beers: Where It Begins” ξεκινά παγκοσμίως με ολοκληρωμένες δραστηριότητες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης με διάφορους τρόπους επικοινωνίας στις 3 Νοεμβρίου.

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα