Η βιομηχανία κοσμημάτων γίνεται “ροζ”.

Date

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού. Οι σχεδιαστές και οι έμποροι λιανικής πώλησης της βιομηχανίας των κοσμημάτων συμβάλουν σε αυτό με τον τρόπο τους.

Instagram

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Οι σχεδιαστές κοσμημάτων και οι έμποροι λιανικής πώλησης προσφέρουν νέες συλλογές και ειδικά δημιουργημένα κομμάτια αυτόν τον Οκτώβριο. Σκοπός τους να υποστηρίξουν οργανισμούς που βοηθούν γυναίκες που έχουν πληγεί από τον καρκίνο του μαστού και να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη για τον προσυμπτωματικό έλεγχο του καρκίνου του μαστού.

Η Lorraine West με τα κοσμηματοπωλεία Greenwich St. Jewelers, η Lisa “Lele” Sadoughi και η Gorjana Reidel είναι μεταξύ αυτών. Συνεργάζονται με φιλανθρωπικές οργανώσεις για να παρουσιάσουν κοσμήματα προς τιμήν του Μήνα Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού. Το χρώμα του οποίου είναι το ροζ.

Η ιδρύτρια της Jane Win Jane Winchester Paradis λέει ότι αυτή η ετήσια προσπάθεια είναι ένας τρόπος με τον οποίο η μάρκα της επιδιώκει να ενισχύσει την κοινότητα μεταξύ των πελατών της.

Love - Courage - Strength JW Original Pendant Coin
Η Jane Win δωρίζει το 20% των εσόδων από τις πωλήσεις του κρεμαστού νομίσματος Share the Love στη Συμμαχία για τον Καρκίνο του Μαστού.

Η εταιρεία μοιράζεται ιστορίες επιζώντων από τον καρκίνο του μαστού στον ιστότοπό της καθ’ όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου. Επίσης επανέκδωσε το μενταγιόν Share the Love – με έναν φωτεινό ήλιο μπροστά και τις λέξεις love, courage, and strength πίσω.

Η Paradis λέει ότι η Jane Win θα δωρίσει το 20% της τιμής πώλησης του κολιέ στη Συμμαχία για τον Καρκίνο του Μαστού (BCA). “Με κάνει τόσο χαρούμενη που βλέπω τον κόσμο της μόδας μας λουσμένο στα ροζ τον Οκτώβριο”, λέει.

“Φυσικά αγαπώ το νόμισμα, αλλά το μάρκετινγκ γύρω από αυτό είναι το αγαπημένο μου κομμάτι. Σκέφτηκα ότι ένας ακόμη τρόπος που μπορούμε να βοηθήσουμε, εκτός από τη δωρεά χρημάτων, ήταν να αφηγηθούμε ιστορίες. Ιστορίες για το πώς οι πελάτες μας, η κοινότητά μας, έχουν επηρεαστεί από τον καρκίνο του μαστού. Η ελπίδα είναι ότι με την ανταλλαγή, σαν συμβουλή από έναν έμπιστο φίλο, θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε την κοινότητά μας”.

Ο καρκίνος του μαστού είναι ο συχνότερος καρκίνος στις γυναίκες μετά τον καρκίνο του δέρματος. Επίσης είναι η δεύτερη συχνότερη αιτία θνησιμότητας από καρκίνο.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία (ACS), η οποία συνέβαλε στη δημιουργία του Μήνα Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού για να ενθαρρύνει τις γυναίκες να κάνουν τακτικά μαστογραφίες. Τα ποσοστά θανάτου από καρκίνο του μαστού πέφτουν σταθερά από το 1989, με συνολική μείωση 43% έως το 2020. Εν μέρει λόγω της έγκαιρης διάγνωσης και της αυξημένης ευαισθητοποίησης, δήλωσε η Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία (ACS).

Ακολουθούν μερικοί άλλοι κοσμηματοπώλες που ευαισθητοποιούνται και προσφέρουν χρήματα προς τιμήν του Μήνα Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού.

Nipple collection of 14k.
Η Greenwich St. Jewelers θα διαθέσει το 20% των εσόδων από τη συλλογή Nipple. Η συλλογή περιέχει σκουλαρίκια, βραχιόλια και δαχτυλίδια από χρυσό 14 καρατίων. Τα έσοδα θα διατεθούν στη Living Beyond Breast Cancer. Μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που παρέχει πόρους, ενδυνάμωση και σύνδεση σε γυναίκες που έχουν προσβληθεί από καρκίνο του μαστού, ιδίως σε περιθωριοποιημένες κοινότητες.
The Pink Collection jewelry, Gorjana
Ροζ βραχιόλια μαζί με ένα κολιέ από ροζ ζαφείρι και ροζ χρυσά σκουλαρίκια, αποτελούν τη συλλογή της gorjana προς τιμήν του Μήνα Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού. Το 50% των πωλήσεων θα δοθεί στο Ίδρυμα Έρευνας για τον Καρκίνο του Μαστού. “Η φιλανθρωπία αποτελεί βασική αξία της δουλειάς μας στη gorjana. Μας αρέσει να υποστηρίζουμε οργανισμούς που ενδυναμώνουν τις γυναίκες σε όλη τη χώρα”, λέει η συνιδρύτρια της εταιρείας Gorjana Reidel.
David Yurman limited-edition assortment of pink jewelry.
Κάθε Οκτώβριο από το 2008, ο David Yurman προσφέρει μια περιορισμένη σειρά ροζ κοσμημάτων. Τα φετινά κομμάτια περιλαμβάνουν αυτό το βραχιόλι με την αλυσίδα με κορδέλα. Η εταιρεία κοσμημάτων θα δωρίσει το 20% των πωλήσεων στο Ίδρυμα Έρευνας για τον Καρκίνο του Μαστού.
Kay Jewelers jewelry box set.
Η Kay Jewelers υποστηρίζει τη Συμμαχία για τον Καρκίνο του Μαστού (BCA). Ένα σετ σε κουτί με κολιέ, σκουλαρίκια και δαχτυλίδι από ασήμι 925 με ροζ πολύτιμους λίθους είναι η προσφορά της. Οι πολύτιμοι λίθοι έχουν δημιουργηθεί στο εργαστήριο . Η Kay λέει ότι 20 δολάρια από κάθε σετ που πωλείται θα δωρίζονται στην BCA.
Ettika selection of pink styles jewelry.
Η Ettika συνεισφέρει το 50% των εσόδων από μια επιλογή ροζ κοσμημάτων στο Ίδρυμα Έρευνας για τον Καρκίνο του Μαστού. “Σχεδιάζουμε κοσμήματα για να βοηθήσουμε τις γυναίκες να δείχνουν και να αισθάνονται καλύτερα. Επειδή γνωρίζουμε ότι το καλύτερο αξεσουάρ μιας γυναίκας είναι η αυτοπεποίθησή της”, λέει η διευθύνουσα σύμβουλος της Ettika Joey Rafaeli.
Lisa “Lele” Sadoughi special collection jeweled headband.
Η Lisa “Lele” Sadoughi δηλώνει ότι είναι τιμή της να συμμετέχει για τρίτη χρονιά στον Μήνα Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού. “Επιλέξαμε την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία να λάβει το 25% των εσόδων από αυτή την κίνηση ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού”. Η συλλεκτική συλλογή περιλαμβάνει ένα headband με κοσμήματα. Το headband είναι με χειροποίητη εμαγιέ καρφίτσα ραμμένη στο χέρι δίπλα σε ροζ κρύσταλλα. Επ ασορτί headbands “mini and me” σε ζεστό ροζ χρώμα. Και τέλος το νεότερο αξεσουάρ μας, την κορδέλα ευαισθητοποίησης, λέει η Sadoughi.

Πηγή: jckonline.com

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα