Η Nivoda παρουσιάζει σημαντική επέκταση με το Melee στην πλατφόρμα.

Date

Η κορυφαία αγορά κοσμημάτων, καλωσορίζει το Melee.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Η Nivoda, η αγορά για τη βιομηχανία κοσμημάτων, ανακοινώνει μια συναρπαστική εξέλιξη στην επιλογή λίθων στην πλατφόρμα της. Την προσθήκη της Melee, τόσο φυσικών όσο και εργαστηριακών. Η επέκταση αυτή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την υποστήριξη των εξελισσόμενων αναγκών των κοσμηματοπωλών λιανικής πώλησης. Επίσης εδραιώνει περαιτέρω τη θέση της Nivoda ως ηγέτη του κλάδου.

Το Melee είναι πλέον διαθέσιμο για αγορά στην πλατφόρμα της Nivoda. Ξεκίνησε αρχικά τον Αύγουστο σε μια επιλεγμένη ομάδα πελατών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μετά από μια επιτυχημένη εξάπλωση, η Nivoda επέκτεινε τη διαθεσιμότητά του σε παγκόσμιο επίπεδο. Η ανταπόκριση ήταν αξιοσημείωτη. Με τη συμβολή των πωλήσεων του Melee να εκτοξεύεται κατά 56% στον αριθμό των νέων παραγγελιών από το γ’ τρίμηνο έως το δ’ τρίμηνο του 2023. Και κατά 117% στην Ακαθάριστη Αξία Εμπορευμάτων (GMV).

Για να βελτιώσει λοιπόν την εμπειρία του Melee στην πλατφόρμα, η Nivoda παρουσίασε μια επανασχεδιασμένη front-end Customer Experience (CX) με προσαρμοσμένες δυνατότητες φιλτραρίσματος.

Προκειμένου να διασφαλίσει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας για τους πελάτες της, η Nivoda θα ξεκινήσει με έναν περιορισμένο αριθμό αξιόπιστων, κορυφαίων προμηθευτών για το Melee. Ακόμη αναγνωρίζοντας τη μεταβλητότητα της ποιότητας λόγω διαφορετικών κριτηρίων διαβάθμισης. Η πλατφόρμα λοιπόν έχει χρησιμοποιήσει τα πρότυπα “ποιότητας” που έχει ορίσει η Nivoda για να παρέχει μια αξιόπιστη και συνεπή εμπειρία αγοράς. Ένας αγοραστής, η TC & Reve, δήλωσε ότι “άρχισε να παραγγέλνει melee φέτος τόσο για το Ηνωμένο Βασίλειο όσο και για τις ΗΠΑ. Και μέχρι στιγμής [είναι] ευχαριστημένος με την ποιότητα και θα συνεχίσει να παραγγέλνει”. Ένας άλλος πελάτης, η 247 Diamonds Ltd, δήλωσε ότι η εμπειρία της αγοράς Melee στην πλατφόρμα ήταν “απολύτως τέλεια”.

Κατανοούμε τις μοναδικές προκλήσεις που σχετίζονται με τις μη πιστοποιημένες πέτρες Melee. Η Nivoda δίνει προτεραιότητα στην αυθεντικοποίηση αλλά και τη βαθμονόμηση. Η εισαγωγή προμηθευτών θα περιλαμβάνει αυστηρά πρότυπα για τις εικόνες λεπτομερειών του προϊόντος. Ακόμη για τις περιεκτικές περιγραφές και τα δείγματα που βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο.

Η πλατφόρμα θα προσφέρει περιηγήσεις στα προϊόντα και συμβουλές εντός της πλατφόρμας για να βοηθήσει τους πελάτες να κατανοήσουν τις ιδιαιτερότητες των αγορών τους. Επίσης να οικοδομήσουν εμπιστοσύνη στην ποιότητα των προσφερόμενων λίθων.

Υπάρχει ένας ειδικός σύνδεσμος δίπλα στο αναπτυσσόμενο μενού “ποιότητα”, με την ένδειξη “Πρότυπα ποιότητας της Nivoda”. Θα καθοδηγεί τους πελάτες στην ομαδοποίηση των δεμάτων αλλά και στα πρότυπα ποιοτικού ελέγχου της εταιρείας.

Η επέκταση της Nivoda στη Melee σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός. Για την παροχή μιας ποικιλόμορφης και επικεντρωμένης στην ποιότητα επιλογής για τους πελάτες της. Η εταιρεία παραμένει προσηλωμένη στην καινοτομία, την εξυπηρέτηση των πελατών και τη διατήρηση των υψηλότερων προτύπων στη βιομηχανία κοσμημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες ή ερωτήσεις προς τα μέσα ενημέρωσης, επικοινωνήστε με το press@nivoda.com ή επισκεφθείτε το www.nivoda.com.

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα