Η Nivoda για την προώθηση της αγοράς διαμαντιών και πολύτιμων λίθων.

Date

Η Nivoda εξασφαλίζει χρηματοδότηση ύψους 30 εκατομμυρίων δολαρίων στο πλαίσιο της Series B για να προωθήσει την αγορά διαμαντιών και πολύτιμων λίθων σε νέα ύψη. Η τεχνολογική πλατφόρμα φιλοδοξεί να μεταμορφώσει τη βιομηχανία κοσμημάτων.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

 Η Nivoda είναι μια κορυφαία αγορά διαμαντιών και πολύτιμων λίθων. Εξασφάλισε πρωτογενή επένδυση ύψους 30 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ στον επενδυτικό γύρο της Series B. Η επένδυση γίνεται υπό την ηγεσία της Avenir Growth Capital. Αλλά και με τη συμμετοχή των υφιστάμενων επενδυτών Headline και Abstract Ventures. Σε συνδυασμό με την προσθήκη της Canaan Ventures, σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για το όραμα της εταιρείας να μεταμορφώσει τη βιομηχανία κοσμημάτων.

Από αριστερά προς τα δεξιά: Οικονομικός Διευθυντής Bas Lustenhouwer, Διευθύνων Σύμβουλος James Morgan, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος David Sutton, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος Andre Woons.

Ο Taylor Brandt, επικεφαλής της Headline, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την πορεία της Nivoda, δηλώνοντας τα ακόλουθα. «Είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε με την ομάδα της Nivoda από τη Series Α. Από τότε, η Nivoda έχει αποδείξει ότι είναι μια εταιρεία με τις καλύτερες επιδόσεις στην κατηγορία της. Χρηματοδοτείται λοιπόν από επιχειρηματικά κεφάλαια και αποτελεί βασικό στοιχείο. Τόσο για τους προμηθευτές όσο και για τους αγοραστές διαμαντιών σε όλο τον κόσμο με αμέτρητες ευκαιρίες επέκτασης».

Ο Andrew Sugrue, εταίρος της Avenir Growth Capital, υπογράμμισε τη μοναδική θέση της Nivoda στην αγορά. Είπε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που υποστηρίζουμε τη Nivoda καθώς δημιουργεί τη μεγαλύτερη παγκόσμια αγορά για τη βιομηχανία κοσμημάτων.

Η Nivoda εξυπηρετεί μια τεράστια ανεκπλήρωτη ανάγκη στην αγορά, γεγονός που επίσης αποδεικνύεται από τα καλύτερα στην κατηγορία τους χαρακτηριστικά διατήρησης».

Η Nivoda ξεχωρίζει ως μια πρωτοποριακή εταιρεία τεχνολογίας με αποστολή να φέρει επανάσταση στη βιομηχανία κοσμημάτων. Ακόμη προσφέρει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα τόσο για τους αγοραστές όσο και για τους προμηθευτές.

Ο David Sutton, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Nivoda, υπογράμμισε επίσης τη σημασία της χρηματοδότησης. Είπε: «Είμαστε σε μια αποστολή να δημιουργήσουμε ένα one-stop shop για τους κοσμηματοπώλες. Και αυτή η χρηματοδότηση αποτελεί ένα κρίσιμο ορόσημο για την επίτευξη αυτού του οράματος».

Τα εντυπωσιακά βήματα ανάπτυξης και καινοτομίας της Nivoda περιλαμβάνουν:

Αστρονομική αύξηση των εσόδων. Τον Δεκέμβριο, η Nivoda κατέγραψε αξιοσημείωτη αύξηση των εσόδων της κατά 140% σε σχέση με πέρυσι.

Επέκταση της πελατειακής βάσης. Η ενεργή πελατειακή βάση της εταιρείας αυξήθηκε κατά 162%. Επίσης ο αριθμός των παραγγελιών αυξήθηκε κατά 124% σε ετήσια βάση τον Δεκέμβριο του ’23.

Αυτός ο νέος γύρος χρηματοδότησης θα τροφοδοτήσει τα φιλόδοξα σχέδια της Nivoda για την ανάπτυξη των πελατών. Επίσης την επέκταση της αγοράς, την παγκόσμια εμβέλεια και την επέκταση των κατηγοριών. Στόχος λοιπόν της εταιρείας είναι να βελτιώσει την εμπειρία των πελατών μέσω βελτίωσης των προϊόντων και τελειοποίησης της διαδικασίας ολοκλήρωσης.

Ο Jonathan Szwec της Avenir τόνισε επίσης τη μοναδική ικανότητα της Nivoda να μεταμορφώσει την αγορά κοσμημάτων. Είπε : «Η ομάδα της Nivoda είναι μοναδικά εξοπλισμένη για να φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο τα κοσμήματα φτάνουν στη λιανική αγορά.

Μέσω της εκτεταμένης επιτόπιας εμπειρίας τους ως επιχειρηματίες, κατανοούν τις περιπλοκές εντός της παγκόσμιας αλυσίδας αξίας των διαμαντιών και των κοσμημάτων».

Οι βασικές προτεραιότητες περιλαμβάνουν:

Ανάπτυξη πελατών και επέκταση της αγοράς. Η Nivoda εντείνει τις προσπάθειές της για την απόκτηση νέων πελατών αλλά και την επέκταση του αποτυπώματός της στον κλάδο. Η πλατφόρμα έχει ήδη αποδείξει τις δυνατότητές της για την αντιμετώπιση κρίσιμων σημείων προβληματισμού για τους πελάτες και η Nivoda σκοπεύει να κλιμακώσει επίσης τον αντίκτυπό της.

Παγκόσμια επέκταση. Η Nivoda διερευνά ευκαιρίες γεωγραφικής επέκτασης σε περιοχές με ισχυρή προσαρμογή προϊόντος-αγοράς. Όπως η Κίνα και η Ιαπωνία, για να προσφέρει απαράμιλλη αξία στους κοσμηματοπώλες σε όλο τον κόσμο.

Επέκταση κατηγοριών. Η Nivoda είναι έτοιμη λοιπόν να διευρύνει τις υπηρεσίες της. Αποτελώντας ένα one-stop shop για τους κοσμηματοπώλες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προμηθεύονται όλα όσα χρειάζονται σε μια ενιαία πλατφόρμα. Αλλά αυτό σημαίνει επέκταση του αποθέματος σε πολύτιμους λίθους, melee και κοσμήματα.

Βελτιστοποίηση της εμπειρίας του πελάτη. Η Nivoda έχει δεσμευτεί να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία πελάτη από άκρη σε άκρη. Συμπεριλαμβανομένων των βελτιώσεων προϊόντων, της βελτιστοποίησης της εκπλήρωσης των υπηρεσιών και της απρόσκοπτης πλοήγησης στην πλατφόρμα.

Η εταιρεία έχει ήδη αρχίσει να ενισχύει τις υπηρεσίες της με την πρόσφατη έναρξη της Nivoda Express. Μιας νέας υπηρεσίας υλοποίησης που επιτρέπει την παράδοση 2-3 ημερών σε επιλεγμένες πέτρες.

Επιπλέον, έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες για να γίνει διαθέσιμο το Memo/Appro. Ένας τρόπος για τους λιανοπωλητές να προβάλλουν και να πωλούν κοσμήματα στα καταστήματά τους χωρίς να τα αγοράζουν άμεσα από τους προμηθευτές, κάποια στιγμή το 2024.

Για να προετοιμαστεί για το συναρπαστικό ταξίδι που έρχεται, η Nivoda σχεδιάζει να διπλασιάσει το μέγεθος της ομάδας της κατά το επόμενο έτος για να υποστηρίξει τους φιλόδοξους στόχους της.

Για περισσότερες πληροφορίες ή ερωτήσεις προς τα μέσα ενημέρωσης, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.nivoda.com ή επικοινωνήστε με τη διεύθυνση press@nivoda.com.

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα