Η Ναόμι Κάμπελ με διαμαντένιο κολιέ αξίας 6,6 εκατ. δολαρίων.

Date

Η Ναόμι Κάμπελ στο κόκκινο χαλί του Met Gala με διαμαντένιο κολιέ αξίας 6,6 εκατ. δολαρίων. Το συνδύασε με ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα του οίκου Burberry.

Instagram

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Το Met Gala με φετινό ενδυματολογικό κώδικα για τους καλεσμένους του εμφανίσεις από τη Χρυσή Εποχή της ευημερίας και του πλούτου που βίωσε η Αμερική από το 1870 ως το 1900, με την καλύτερη «Επιχρυσωμένη Λάμψη (Gilded Glamour)».

Η παρουσία της Ναόμι Κάμπελ στο κόκκινο χαλί του γκαλά ήταν μία εντυπωσιακή εμφάνιση με υπέροχα σπάνια κοσμήματα. Τα συνδύασε με ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα του οίκου Burberry.

Τις εντυπώσεις έκλεψε το διαμαντένιο κολιέ που φορούσε. Tο κολιέ ήταν ελαφρώς κρυμμένο πίσω από ένα μεγάλο τσόκερ, με 37 λαμπερά στρογγυλά κίτρινα διαμάντια κοπής brilliant. Σύμφωνα με τη Jacob & Co. το κολιέ κοστίζει το ιλιγγιώδες ποσό των 6,6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η εταιρία είναι διάσημη για τα εξαιρετικά περίτεχνα κοσμήματα από διαμάντια και άλλους πολύτιμους λίθους που διαθέτει. Περίπου σε δύο χρόνια έγινε η προμήθεια όλων των διαμαντιών του χρυσού κοσμήματος των 161,52 καρατίων και η δημιουργία του.

Η Κάμπελ ολοκλήρωσε την εντυπωσιακή της εμφάνιση με κοσμήματα ακόμα και στο πρόσωπό της. Αν και σύμφωνα με δημοσιεύματα το συγκεκριμένο περιδέραιο τράβηξε όλα τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων. 

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα