Η Le Vian αποκαλύπτει 7 βασικές τάσεις κοσμήματος για το 2023.

Date

Η εταιρεία κοσμημάτων, Le Vian, δημοσίευσε τις προβλέψεις της για τις τάσεις του επόμενου έτους στην ετήσια επίδειξη στο ξενοδοχείο Venetian στο Λας Βέγκας.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Εκεί η εταιρεία παρουσίασε αυτά που καθορίζει ως τα βασικά συναισθήματα που θα οδηγήσουν τη ζήτηση κοσμημάτων το 2023.

“Η πρόβλεψη τάσεων της Le Vian για το 2023 διασταυρώνει τα συναισθήματα και τα συμπεράσματα της εποχής μας. Στη συνέχεια τα συνδέει με κοσμήματα που εκφράζουν αυτά τα συναισθήματα”, αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Το Red Carpet Revue της Le Vian είναι στο 23ο έτος του. Λειτούργησε ως έρανος για την υποστήριξη φιλανθρωπικών οργανώσεων για παιδιά. Όπως το Νοσοκομείο Έρευνας Παιδιών St Jude’s και το Jewelers for Children, καθώς και η οργάνωση Diamonds Do Good.

“Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο δεκαετιών, εντοπίζουμε τις τάσεις του στυλ, αναζητώντας τα στοιχεία στην υψηλή μόδα. Επίσης  στο ντύσιμο των διασημοτήτων στο κόκκινο χαλί καθώς και τις συμπεριφορές των καταναλωτών. Δηλαδή αυτές που συλλέγουμε από τις πωλήσεις στις χιλιάδες καθημερινές επιδείξεις κοσμημάτων που διοργανώνουμε κάθε χρόνο. Σε αυτές παρουσιάζουμε μοναδικά πρωτότυπα κομμάτια από εκατοντάδες νέες συλλογές”, δήλωσε ο Eddie Le VIan, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κοσμημάτων.

“Ωστόσο, για τις προβλέψεις τάσεων του 2023 έχουμε στρέψει την προσοχή μας στα συναισθήματα. Συναισθήματα που βρίσκουμε στον πυρήνα των αποφάσεων της αγοράς κοσμημάτων. Επικεντρωνόμαστε στα συναισθήματα των καταναλωτών που αντανακλούν το ρεύμα και εκφράζουν τη διάθεση της στιγμής στην κοινωνία. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα για το μέλλον της οικογενειακής μας επιχείρησης. Με χαρά μπορώ να πω ότι εννέα μέλη της επόμενης γενιάς είναι ήδη ενταγμένα τις τελευταίες δύο δεκαετίες σε αυτήν”.

Οι επτά βασικές τάσεις κοσμημάτων της Le Vian για το 2023 και οι περιγραφές τους.

Alive! Beautiful Creations Όμορφες δημιουργίες

Μετά από μια ταραχώδη διετία, η αρχέγονη επιθυμία σύνδεσης με την ίδια τη ζωή, τη φύση και την αίσθηση της αναγέννησης, δημιούργησε τη συλλογή Beautiful Creations της Le Vian. Η συλλογή περιλαμβάνει πρωτότυπες, εικαστικές απεικονίσεις των δημιουργιών των πλασμάτων που κατοικούν στη γη, τον αέρα και τη θάλασσα.

Οι συλλογές της Le Vian καλύπτουν τα παραδεισένια πλάσματα της γης, του αέρα και της θάλασσας, τα οποία κυριαρχούν στα κοσμήματα της Le Vian. Αρχικά τους σκύλους, γνωστούς εδώ και καιρό ως τους καλύτερους φίλους του ανθρώπου. Αυτοί συμβολίζουν την πίστη, την οικογένεια, την αφοσίωση, την υπομονή και την επιμονή. Τέλος τα ψάρια δηλώνουν την αναγέννηση, τη γονιμότητα, την καλή τύχη, την υγεία και τις πεταλούδες που θυμίζουν τη μεταμόρφωση.

Η Le Vian ονόμασε το “Alive!” ως την τάση της χρονιάς για το 2023.

Tranquility Ηρεμία

Για το 2023, η Le Vian προβλέπει τη συναρπαστική γοητεία του Periwinkle, που το χαρακτηρίζει το μπλε σε ποικίλες ροζ και μοβ αποχρώσεις. Εμπνευσμένο από τους καθαρούς ζεστούς μπλε ουρανούς, τα αιθέρια νερά και τις καταγάλανες θάλασσες. Είναι το μπλε που μας φέρνει ηρεμία, μια κατάσταση εσωτερικής γαλήνης. Την επιδιώκουμε κάθε φορά που το σκηνικό της ζωής μας και του κόσμου μας παρουσιάζει χάος και συγκρούσεις.

Τα μπλε είναι από καιρό συνδεδεμένα με τη χαλάρωση, την ήρεμη περισυλλογή, τις ονειρικές στιγμές και την ηρεμία.  Ο Blueberry Tanzanite® είναι ένας πολύτιμος λίθος που τον βρίσκουμε μόνο στην Αρούσα της Τανζανίας. Συναρπάζει με τις μπλε αποχρώσεις και τους τόνους του που αλλάζουν ανάλογα με το φως. Ενώ το Blueberry Sapphire™ και το Cornflower Ceylon Sapphire™ είναι βραβευμένα για τη ζωηρή μπλε απόχρωση Periwinkle και τις αρχοντικές μωβ αποχρώσεις τους.

Η Le Vian, ονόμασε τον τανζανίτη ως τον φθινοπωρινό πολύτιμο λίθο της χρονιάς για το 2023.

Balance Ισορροπία

Αφού μας έχουν βγάλει εντελώς εκτός ισορροπίας, αποζητούμε την επιστροφή στην κανονικότητα, την αποκατάσταση της ισορροπίας, των ευκαιριών, των δυνατοτήτων. Στη γεμολογία, το σμαράγδι είναι τόσο ένας πολύτιμος λίθος όσο και ένας τρόπος κοπής ενός πολύτιμου λίθου. Και τα δύο είναι περιζήτητα για το χαρακτηριστικό της ισορροπίας τους.  

Η Le Vian προσθέτει επιπλέον λάμψη στην παραδοσιακή κοπή σμαραγδιού προσθέτοντας μια επιφάνεια σε σχήμα σκακιέρας. Βρίσκουμε επίσης την σμαραγδένια κοπή στα φωτεινά σχέδια φωτοστέφανου της Le Vian, που περιβάλλουν την κεντρική πέτρα ενός κοσμήματος. Τα Costa Smeralda Emeralds™, γνωστά για το πολύτιμο βαθύ πράσινο χρώμα τους, τα συναντάμε σε κοπές σμαραγδιού καθώς και σε άλλα σχήματα.

Η Le Vian ονόμασε το σμαράγδι ως τον εαρινό πολύτιμο λίθο της χρονιάς για το 2023 και την κοπή σμαράγδι ως το σχήμα της χρονιάς για το 2023.

Euphoria Ευφορία

Όλοι αναζητούμε την ευφορία και τίποτα δεν την προσφέρει όσο η πλούσια, μαύρη, πολυτελής σοκολάτα. Η ευφορία είναι ένα έντονο συναίσθημα ευδαιμονίας, ενθουσιασμού και ευτυχίας. Είναι η υιοθέτηση της εμμονής μας να απολαμβάνουμε την καλύτερη, πλούσια αρωματισμένη, χειροποίητη σοκολάτα.

Η συνεργασία Godiva x Le Vian είναι η πρώτη δημιουργική ερμηνεία της Le Vian για τη δύναμη, την απόλαυση και το θαύμα της σοκολάτας. Εμπνευσμένη από τις εξαιρετικές σοκολάτες υψηλής ποιότητας της Godiva, φτιαγμένες με αγάπη, για να τις απολαμβάνετε για πάντα.

Τώρα, το Wrapped in Chocolate είναι μία από τις επανεκδόσεις των Chocolate Shavings, με σειρές από Chocolate Diamonds® γύρω από ένα κεντρικό σχήμα ή σχέδιο. Ενώ τα Chocolate Solitaires εξασφαλίζουν τη φθίνουσα προσφορά των Chocolate Diamonds ως κεντρικές πέτρες σε πρωτότυπα νέα σχέδια.

Spontaneity Αυθορμητισμός

Τα φρέσκα, δελεαστικά, ηλεκτρισμένα χρώματα του Le Vian Enamel ζωντανεύουν τις στιγμές. Τις εμπλουτίζουν με ενέργεια και την παρόρμηση της χαράς. Το τέλειο αντίδοτο στη ρουτίνα και τον περιορισμό.

Πλήθος χρωμάτων σμάλτου μαζί με την γκάμα των χρωματιστών πολύτιμων λίθων και πολύτιμων μετάλλων της Le Vian έχουν δημιουργήσει μια ξεχωριστή εμφάνιση.

Inner Strength Εσωτερική δύναμη

Με τις πολύτιμες ιδιότητες της αντοχής της, η πλατίνα είναι το πολύτιμο μέταλλο της ανθεκτικότητας, της καθαρότητας και του υψηλού στυλ. Η συλλογή Le Vian Platinum Collection™ μας προσγειώνει σε μια εποχή που όλοι πρέπει να εντοπίσουμε την εσωτερική μας δύναμη.

Ειδικά επεξεργασμένο κράμα από τη Le Vian για αντοχή, το Resilient Platinum, είναι το πιο καθαρό και ανθεκτικό πολύτιμο μέταλλο που υπάρχει, καθώς περιέχει 95% καθαρή πλατίνα. Η πλατίνα είναι πιο ασφαλής για το δέσιμο των πολύτιμων λίθων και των διαμαντιών από οποιοδήποτε άλλο πολύτιμο μέταλλο. Ενώ το φυσικό λευκό χρώμα της ενισχύει το χρώμα των πολύτιμων λίθων.

Optimism Αισιοδοξία

Η αισιοδοξία λάμπει σαν τις ακτίνες του ήλιου, φωτίζοντας τις πιο σκοτεινές ώρες μας. Την αναζήτησή μας για ένα πολύ πιο φωτεινό μέλλον βρίσκουμε στα φωτεινά κίτρινα των πιστοποιημένων φυσικών fancy και fancy light χρωμάτων των Sunny Yellow Diamonds® της Le Vian.

Τα πολύτιμα κοσμήματα Sunny Yellow Diamond της Le Vian ακτινοβολούν με την λάμψη τους, εμπνευσμένα από το ουράνιο φως σε όλες του τις εκδοχές. Εν τω μεταξύ, η σκληρά εργαζόμενη, αφοσιωμένη και ομαδική εργασία των μελισσών είναι η αισιόδοξη έμπνευση για τα εξαιρετικά δημοφιλή φυλαχτά Bee Positive™ της Le Vian. Καθένα από αυτά τα είναι σε Honey Gold™.

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα