Η δύναμη του χρώματος από την Hublot.

Date

Με αυτή την εξαιρετικά περιορισμένη σειρά, η συνάντηση υλικών και καινοτομίας μπαίνει σε μια νέα διάσταση. Αυτό το μοναδικό ρολόι βάζει την ωρολογοποιΐα σε ένα πρωτοφανές καλλιτεχνικό πλαίσιο.

Instagram

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Για περισσότερα από δέκα χρόνια τώρα, ο κατασκευαστής από τη Nyon έχει αφοσιωθεί στη σύγχρονη τέχνη. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Hublot Loves Art στο Μαϊάμι 2022, όμως η καινοτομία δεν προέκυψε από μια έκθεση, αλλά από την αποκάλυψη μιας εντυπωσιακής δημιουργίας ρολογιού, του MP-09 Tourbillon Bi-Axis 5 Days Power Reserve Rainbow 3D Carbon.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του ρολογιού, μεταξύ άλλων, είναι ο σχεδιασμός της κάσας του, διαμέτρου 49 χιλιοστών και πάχους 17,95 χιλιοστών. Για πρώτη φορά λοιπόν, έχουν στολίσει το ανθρακόνημα με μια αποκλειστική επίστρωση. Έτσι αποδίδει τη ρύθμιση που παίρνουμε με πολύτιμους λίθους. Αυτό το εκπληκτικό κατόρθωμα το πραγματοποίησαν χάρη στη μαεστρία της Hublot στο σύνθετο υλικό.

Για να συντονιστεί τέλεια με αυτό το εκπληκτικό σκηνικό, συνοδεύεται από ένα πολύχρωμο δερμάτινο λουράκι από δέρμα αλιγάτορα που κλείνει με αναδιπλούμενο κούμπωμα από τιτάνιο. Η παραγωγή του ρολογιού είναι σε περιορισμένη έκδοση οκτώ τεμαχίων.

Όσον αφορά τις ενδείξεις της ώρας και το διαμέτρημα, περιλαμβάνουν όλα τα χαρακτηριστικά των μοντέλων σε King Gold και Titanium που παρουσίαασαν το 2017. Επίσης ένα μεγάλο, εκτός κέντρου καντράν εμφανίζει τις ώρες και τα λεπτά. Σε αυτή την περίπτωση, οι ενδείξεις των ωρών απεικονίζουν τις επτά αποχρώσεις του ουράνιου τόξου. Ολόκληρο το περιβάλουν δύο ημικύκλια στα οποία μπορεί να διαβαστεί η ημερομηνία.

Στις 6 η ώρα, ο ρυθμιστικός μηχανισμός κάνει μια περιστροφή σε δύο άξονες. Για ένα λεπτό στον πρώτο και 30 δευτερόλεπτα στον δεύτερο. Ο πολύπλοκος χειροκίνητος μηχανισμός που αποτελείται από 356 εξαρτήματα μαγνητίζει επίσης με την απόδοσή του. Το ρολόι έχει εγγυημένα αυτονομία 120 ωρών. Η ωρολογοποιία λοιπόν είναι τέχνη!

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα