Διαγωνισμός IGI Expressions 2023

Date

Το Διεθνές Γεμολογικό Ινστιτούτο (IGI) προσκαλεί σχεδιαστές κοσμημάτων σε όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν στον διαδικτυακό του διαγωνισμό, τα Βραβεία IGI Expressions 2023.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Οι συμμετοχές είναι ανοιχτές σε σχεδιαστές κοσμημάτων ανεξαρτήτως εμπειρίας, με το IGI να δέχεται υποβολές έως τις 31 Ιανουαρίου χωρίς κόστος.

Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι «Αφηρημένο σχέδιο και ρετρό μοτίβα». Με τους σχεδιαστές να ενθαρρύνονται να βρουν έμπνευση από το καθημερινό τους περιβάλλον.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tehmasp Printer δήλωσε ότι από την κυκλοφορία του το 2021, τα βραβεία IGI Expressions έχουν δεχτεί περισσότερες από 1.000 υποβολές.

«Είμαστε μάρτυρες του ζωτικού ρόλου που παίζει η δημιουργικότητα στο σχεδιασμό κοσμημάτων πολύτιμων λίθων που συγκινούν και εμπνέουν άλλους. Η IGI είναι στην ευχάριστη θέση να προσκαλέσει τους λάτρεις των κοσμημάτων σε όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν και να αναγνωριστούν καθώς συνεχίζουμε να ενθαρρύνουμε και να υποστηρίζουμε τα δημιουργικά ταλέντα», είπε.

Περίπου 50 σχέδια θα γίνουν φιναλίστ του διαγωνισμού, από τα οποία θα επιλεγούν εννέα πρωταθλητές. Οι εννέα νικητές θα δουν τα σχέδιά τους κατασκευασμένα από έναν συνεργάτη του διαγωνισμού.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 20 Φεβρουαρίου.

Πηγή: jewellermagazine.com

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα