Δαχτυλίδια αρραβώνων με θέμα το Hocus Pocus από τον Steven Stone.

Date

Με αφορμή την κυκλοφορία του Hocus Pocus 2 στο Disney+, τα οικογενειακά κοσμηματοπωλεία Steven Stone δημιούργησαν μια συλλογή τριών δαχτυλιδιών αρραβώνων εμπνευσμένων από τις μάγισσες της σειράς ταινιών.

Instagram

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Η συλλογή περιλαμβάνει τρία ξεχωριστά δαχτυλίδια αρραβώνων που το καθένα έχει εμπνευστεί από τις μάγισσες της ταινίας Hocus Pocus του 1993. Πρωταγωνίστριες της σειράς ήταν η Bette Midler, Kathy Najimy και Sarah Jessica Parker.

Ο χρωματικός συνδυασμός κάθε δαχτυλιδιού έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μοιάζει με τα κοστούμια των χαρακτήρων της πρωτότυπης ταινίας.

Το δαχτυλίδι Winifred διαθέτει ένα κεντρικό σμαράγδι σε τετράπλευρη τοποθέτηση, το οποίο πλαισιώνουν ζαφείρια σε σχήμα αχλαδιού σε χρυσή στεφάνη. Ένας χρυσός ιστός αράχνης υπάρχει στην κορυφή του σμαραγδιού. Έτσι χρησιμεύει ως σημάδι του χρόνου που περνάει, σύμφωνα με τον Steven Stone.

Το δαχτυλίδι Mary Ring σε λευκόχρυση στεφάνη με ένα κεντρικό κόκκινο ρουμπίνι. Το περιβάλλει ένας συνδυασμός ρουμπινιών σε σχήμα αχλαδιού και στρογγυλών διαμαντιών. Ακόμη ασημένιοι ιστοί αράχνης κοσμούν τη στεφάνη εκατέρωθεν των τοποθετημένων λίθων.

Το ρουμπίνι είναι συχνά σύμβολο αγάπης και δέσμευσης. Έτσι το επιλέξαμε για να αντικατοπτρίζει τη διαρκή αγάπη του χαρακτήρα για τις αδελφές της.

Το δαχτυλίδι Sarah περιλαμβάνει τρεις πέτρες αμέθυστου μαζί με μια σειρά από στρογγυλά διαμάντια, τοποθετημένα σε ροζ χρυσό στεφάνη.

Συζητώντας για τη συλλογή, ο δημιουργικός διευθυντής της Steven Stone, Maxwell Stone, δήλωσε ότι ο κόσμος είναι πολύ όμορφος. Με την αρχική ταινία να είναι τόσο εμβληματική, θέλαμε να γιορτάσουμε την κυκλοφορία του Hocus Pocus 2 με κάτι μοναδικό.

Η συλλογή Sanderson περιλαμβάνει τρία δαχτυλίδια αρραβώνων, ένα για κάθε μία από τις μάγισσες.

Οι χαρακτηριστικοί πολύτιμοι λίθοι σε κάθε δαχτυλίδι ταιριάζουν με τα χρώματα που φοράει κάθε μάγισσα. Αλλά επίσης είχαμε έμπνευση και από τις εκλεκτές προσωπικότητές τους.

Πρώτα τη χρήση μιας στεφάνης από ροζ χρυσό για να συμπυκνώσει τη θηλυκή φύση της Sarah. Μετά τα ρουμπίνια σε σχήμα αχλαδιού για να αντιπροσωπεύουν τον συναισθηματικό δεσμό και τη σύνδεση που έχει η Mary με τις αδελφές της. Ακόμη τη χρήση μιας ρύθμισης τεσσάρων οδόντων στο δαχτυλίδι της Winifred, εξασφαλίζοντας ότι το φωτεινό σμαράγδι της είναι ο πρωταγωνιστής της παράστασης με τον ίδιο τρόπο που είναι και η ίδια.

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα