COUTURE Design Awards 2023.

Date

Εκτός από την εντυπωσιακή επιλογή των καλύτερων έργων της έκθεσης, τα Βραβεία Σχεδιασμού 2023 COUTURE έδειξαν την ιδιαίτερη αξία της ομάδας που χαρακτηρίζει το COUTURE.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Η γνήσια αγάπη και εκτίμηση που έχουν οι σχεδιαστές COUTURE ο ένας για τον άλλον ήταν εμφανής σε όλη τη διάρκεια του εορτασμού στο Encore Theater στις 3 Ιουνίου. Ακόμη οι ευχαριστίες των νικητών προς τους άλλους σχεδιαστές από τη σκηνή. Καθώς επίσης η έκφραση της ευγνωμοσύνης τους που είναι μέρος μιας τέτοιας υποστηρικτικής κοινότητας.

Με μια έντονη παρουσία γαλλικών οίκων που κέρδισαν βραβεία καθώς επίσης και πολλούς εκθέτες που συμμετείχαν για πρώτη φορά ως φιναλίστ και νικητές. Η παρουσίαση των νικητήριων κομματιών είναι ενδεικτική της επιμέλειας του εξαιρετικού παγκόσμιου σχεδιασμού που κάνει το COUTURE τόσο ξεχωριστό.

Την έκθεση άνοιξε ο διευθυντής της COUTURE, Gannon Brousseau. “Μου αρέσει πολύ που μπορώ να συμμετέχω στον εορτασμό της δημιουργικότητάς σας, του ταλέντου σας, του πάθους και του ενθουσιασμού σας. Επίσης όλης της σκληρής δουλειάς που κάνετε για να φτάσετε στο COUTURE κάθε χρόνο. Αυτή λοιπόν είναι η δική σας βραδιά- είμαστε εδώ για να γιορτάσουμε!”

“Η χαρά μου είναι μεγάλη και αυτό το βραβείο είναι τόσο βαρύ, που νιώθω ότι θα πετάξω στην οροφή”, είπε η 3 φορές νικήτρια του COUTURE Design Award, Tara Maria Famiglietti της ONDYN. Κέρδισε το βραβείο Best in the Diamonds Under $40,000 Retail category. “Θέλω απλώς να πω ότι νιώθω τόσο περήφανη σαν μέλος αυτής της οικογένειας. Τόσο διαφορετική από τη βιομηχανία της μόδας, όπου σνομπάρει ο ένας τον άλλον. Καθώς εδώ υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και αυτό είναι τόσο όμορφο. Σας ευχαριστούμε που μας δείχνετε αγάπη”.

Η γιορτή της οικογένειας ήταν ένα επαναλαμβανόμενο θέμα σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Η σχεδιάστρια της Sorellina, Kim Cosella, η οποία πήρε το βραβείο Best in Platinum, ευχαρίστησε την ομάδα της από τη σκηνή και στη συνέχεια συνέχισε λέγοντας “Τίποτα δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την όμορφη, φλογερή, λαμπερή αδελφή μου Kim. Είσαι μια δύναμη, είσαι η αρχηγός μας, σε αγαπώ τόσο πολύ”.

Επίσης στην πρώτη της εμφάνιση η Alix Dumas, πήρε το βραβείο Best in Haute Couture. Δήλωσε λοιπόν με ενθουσιαμό: “Σας ευχαριστώ πολύ, είναι καταπληκτικό. Έβαλα τόση πολλή δουλειά στο εργαστήριο για να φτιάξω αυτό το κομμάτι. Είναι μεγάλη η συγκίνηση για το βραβείο. Τις ευχαριστίες μου σε όλη την ομάδα της COUTURE, ιδιαίτερα την οικογένειά μου, τον σύζυγό μου που το κάνει εφικτό κάθε μέρα. Σας ευχαριστώ”.

Τέλος την βραδιά ολοκλήρωσε η απονομή του φετινού βραβείου Cindy Edelstein στον John Green της Lux Bond and Green. Τον τίμησαν για τον αμείωτο ενθουσιασμό του, τη συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση των σχεδιαστών και την αφοσίωσή του στον κλάδο.

Εμφανώς συγκινημένος από την αναγνώριση, ο Τζον δήλωσε: “Ο Τζον Γκρην είναι ένας από τους καλύτερους επιχειρηματίες της πόλης: “Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εδώ που δεν γνωρίζω, αλλά σας υπόσχομαι ότι σας αγαπώ όλους. Αγαπώ αυτή τη βιομηχανία.

Είχα την τύχη, εγώ να είμαι η τέταρτη γενιά στην οικογενειακή μας επιχείρηση. Φέτος συμπληρώνει 125 χρόνια ζωής, μια οικογενειακή επιχείρηση, πέμπτη γενιά, ο γιος μου ο Τσάρλι είναι εκεί πέρα. Θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε εδώ για πολύ καιρό, αλλά στην πραγματικότητα έχει να κάνει με αυτή την κοινότητα. Αυτή η κοινότητα των κοσμημάτων έχει κάτι το ξεχωριστό

Όλοι έχουμε φίλους που είναι σε αυτόν ή σε εκείνον τον κλάδο, αλλά όταν τους λες τα πράγματα που έχουμε κάνει όλοι μαζί στην COUTURE για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον και να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον, είναι πραγματικά έκπληκτοι”.

Οι φιναλίστ και οι νικητές σε κάθε κατηγορία μαζί με εικόνες από τα νικητήρια κομμάτια.

1 Best in Gold: 1η θέση: Viltier, 2η θέση: CADAR, 3η θέσηs: IsabelleFa
2 Best in Colored Gems Above $40,000 Retail: 1η θέση: Aletto Brothers, 2η θέση: Tangarart @ JULLS, 3η θέση: COUTUREMARK
3 Best in Colored Gems Under $40,000 Retail: 1η θέση: Kamyen, 2η θέση: Cicada, 3η θέση: Sylva & Cie.
4 Best in Bridal: 1η θέση: Retrouvaí @ For Future Reference, 2η θέση: Bea Bongiasca @ MUSE, 3η θέση: Phillips House
5 Best in Diamonds Below $40,000 Retail: 1η θέση: ONDYN, 2η θέση: Eva Fehren, 3η θέση: 64Facets
6 Best in Diamonds Above $40,000: 1η θέση: ETHO MARIA, 2η θέση: Busatti 1947, 3η θέση: MATTIOLI
7 Best in Haute Couture: 1η θέση: Maison Alix Dumas, 2η θέση: Messika, 3η θέση: Victor Velyan
8 Best in Pearls: 1η θέση: Persée Paris, 2η θέση: NOMIS, 3η θέση: Amrapali London
9 Best in Platinum: 1η θέση: Sorellina, 2η θέση: Henrich & Denzel GmbH, 3η θέση: TenThousandThings
10 Best in Below $10,000 Retail: 1η θέση: NeverNoT, 2η θέση: Stephen Webster, 3η θέση: VAN @ MUSE
11 Best in Innovative: 1η θέση: Marie Lichtenberg, 2η θέση: Studio Renn, 3η θέση: PERUFFO
12 Best in Debuting: 1η θέση: PERUFFO, 2η θέση: Maison Alix Dumas, 3η θέση: Alexandra Rosier
13 Best in Editors’ Choice: 1η θέση: Ten Thousand Things, 2η θέση: Gismondi1754, 3η θέση: PERUFFO
14 Best in People’s Choice: 1η θέση: PERUFFO, 2η θέση: Vendorafa, 3η θέση: David Oscarson

Πηγή: southernjewelrynews.com

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα