Χρυσός & Διαμάντια σε 11 νέες δημιουγίες.

Date

11 νέα σχέδια για όταν μόνο τα διαμάντια και ο χρυσός είναι αρκετά.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Ο χρυσός είναι ο πλέον ακριβός που υπήρξε ποτέ. Αλλά αυτό δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα για τους σχεδιαστές υψηλής ποιότητας της συγκεκριμένης κατηγορίας. Στην πραγματικότητα, η φήμη του κίτρινου μετάλλου ως ασφαλούς καταφυγίου σε αβέβαιους καιρούς μπορεί επίσης να είναι ο λόγος που είδαμε τόσες πολλές νέες συλλογές χρυσού και διαμαντιών φέτος. Ακόμη συμπεριλαμβάνοντας πολλές σειρές που έκαναν θραύση κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Κοσμήματος του Λας Βέγκας φέτος την άνοιξη.

Πήγαμε στις εκθέσεις περιμένοντας ένα κύμα σχεδίων από λευκόχρυσο, καθώς εκεί έδειχναν να πνέουν οι άνεμοι της τάσης του κοσμήματος. Αλλά αντ’ αυτού, είδαμε ένα κύμα που απλώς υπογράμμισε το γεγονός ότι οι συνδυασμοί κίτρινου χρυσού και διαμαντιών εξακολουθούν να αποτελούν το βούτυρο στο ψωμί της βιομηχανίας κοσμημάτων.

Είδαμε τους άχρωμους πολύτιμους λίθους τοποθετημένους σε κολιέ από κίτρινο χρυσό. Επίσης διάσπαρτους σε βραχιόλια από κίτρινο χρυσό, τοποθετημένους σε κίτρινα χρυσά πλαίσια και διάσπαρτους σε γούρια από κίτρινο χρυσό.

Συνολικά, οι σχεδιαστές τόνισαν τη δυνατότητα να φορεθεί το πολύτιμο μέταλλο και τη ζεστασιά που έδινε στις πιο ψυχρές πέτρες τους.

Παρόλο που σχεδόν κανείς δεν παραπονέθηκε για το κόστος του χρυσού στις εκθέσεις του Λας Βέγκας, τα στυλ 14 καρατίων εμφανίστηκαν πιο πολλά από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια. Γεγονός που υποδηλώνει ότι οι σχεδιαστές έλαβαν τουλάχιστον υπόψη τους την τιμή των προϊόντων τους.

«Δεν θέλεις να αποξενώσεις τους πελάτες». Λέει η Δήμητρα Λαλαούνη της ελληνικής μάρκας κοσμημάτων Lalaounis στο JCK. Πρόσθεσε ότι πρόσφατα άρχισε να προσφέρει τα παραδοσιακά χρυσά κοσμήματά της από χρυσό 22 καρατίων σε χρυσό 18 καρατίων με φινίρισμα 22 καρατίων. «Με αυτόν τον τρόπο διατηρούμε το DNA μας και δεν απομακρυνόμαστε από αυτό».

Βραχιόλι Crescent Eclipse 3 mm από χρυσό 18 καρατίων με διαμάντια, Tacori
Σκουλαρίκια Starbright από κίτρινο χρυσό 18 καρατίων με διαμάντια, Future Fortune.
Τσόκερ κυματιστό από κίτρινο χρυσό 18 καρατίων με διαμάντια 3,15 καρατίων, Alice Herald.
Δαχτυλίδι Trio Flat από χρυσό 18 καρατίων με διαμάντια 0,71 καρατίων, Guzema.
Βραχιόλι Masai από χρυσό 18 καρατίων με διαμάντια pavé, Marco Bicego.
Κολιέ Theodora από χρυσό 22 καρατίων με διαμάντια, Lalaounis.
Δαχτυλίδι Twinkle Ten Table από χρυσό 18 καρατίων με διαμάντια, Sylva & Cie.
Κολιέ αστέρι Three Point από χρυσό 18 καρατίων με διαμάντια, Maria Kotsoni.
Γούρι ζάρι σε χρυσό 18 καρατίων με διαμάντια 0,22 καρατίων, Marie Lichtenberg.
Δαχτυλίδι Honey cigar band (μεγάλο) από χρυσό 18 καρατίων με διαμάντια 0,53 καρατίων, Melissa Kaye
Μενταγιόν με αρχικό Μ από χρυσό 14 καρατίων με διαμάντια, John Atencio.

Πηγή: jckonline.com

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα