Αύξηση των τιμών το 2021 για τα φαντεζί χρώματα λόγω σταθερής ζήτησης.

Date

Οι τιμές των διαμαντιών με φαντεζί χρώμα αυξήθηκαν σταθερά το 2021 λόγω της σταθερής ζήτησης για πολυτελή διαμαντένια κοσμήματα.

Instagram

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Οι τιμές των διαμαντιών με φαντεζί χρώμα έχουν αυξήθηκαν σταθερά το 2021. Λόγω της σταθερής ζήτησης για πολυτελή διαμαντένια κοσμήματα, σύμφωνα με το Ίδρυμα Έρευνας για τα Φαντεζί Χρώματα (FCRF).

Το 2021 καταγράφηκε αύξηση 89% στις τιμές όλων των κατηγοριών διαμαντιών φαντεζί χρώματος. με βάση τον τελευταίο δείκτη τιμών διαμαντιών φαντεζί χρώματος του FCRF. Οι μεταβολές των τιμών μεταξύ και των 128 κατηγοριών κυμάνθηκαν από πτώση 1,3% έως αύξηση 7,9%.

Οι μέσες τιμές αυξήθηκαν κατά 1,7% το 2021, αντιπροσωπεύοντας την ανάκαμψη της αγοράς από το 2020.

Το μέλος του συμβουλευτικού συμβουλίου της FCRF, Ephraim Zion, εξήγησε: “Η σταθερή αύξηση του δείκτη τιμών των Fancy Color Diamond Price Index είναι μια ακόμη απόδειξη της σταθερότητας αυτής της πολυτελούς κατηγορίας. Βλέπουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους να αγοράζουν αυτά τα όμορφα φυσικά διαμάντια, ενώ η προσφορά τους μειώνεται”.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2021, οι τιμές των μπλε διαμαντιών αυξήθηκαν κατά 2,2%, ενώ οι ροζ αυξήθηκαν κατά 2% και οι κίτρινες κατά 0,9%. Οι μέσες τιμές για τα φαντεζί ζωηρά διαμάντια αυξήθηκαν κατά 1,6 %. Τα φαντεζί έντονα διαμάντια όλων των χρωμάτων και μεγεθών ανέβηκαν κατά μέσο όρο 1,8%. Εκτός από τα φαντεζί έντονα κίτρινα διαμάντια 1,5 και 5 καρατίων, τα οποία υποχώρησαν κατά 1,3% και 1% αντίστοιχα.

Το τέταρτο τρίμηνο του 2021, οι μέσες τιμές των φαντεζί έγχρωμων διαμαντιών έχουν αυξήθηκαν κατά 0,5%, ανέφερε η FCRF.

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα