50.907 διαμάντια σε ένα δαχτυλίδι.

Date

Οι εταιρείες H.K. Designs και Hari Krishna Exports και οι δύο από την Ινδία, δημιούργησαν ένα δαχτυλίδι με 50.907 διαμάντια.

Instagram

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Έτσι σημείωσαν ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τα “περισσότερα διαμάντια που τοποθετήθηκαν σε ένα δαχτυλίδι”.

Αυτό το δαχτυλίδι το κατασκεύασαν από ανακυκλωμένα υλικά. Ανακυκλωμένο χρυσό 18kt και διαμάντια που τα ξαναχρησιμοποίησαν από επιστροφές πελατών. Σύμφωνα με την εταιρεία, “το δαχτυλίδι έχει συνολικά 8 μέρη. Περιλαμβάνουν 4 στρώματα πετάλων, το στέλεχος, 2 διαμαντένιους δίσκους και την πεταλούδα”.

Ο τελικός αριθμός των διαμαντιών είναι 50.907, βάρους 130,19 καρατίων με τελικό βάρος χρυσού t 460,55 γραμμάρια. Το δαχτυλίδι έχει λιανική αξία 785.645 δολάρια.

Σύμφωνα με ένα δελτίο Τύπου που επικαλείται το Art of Jewelry, “συζητήθηκαν πολλές ιδέες σχεδιασμού”. Μέχρι να επιλέξουν ένα σχέδιο εμπνευσμένο από τον ηλίανθο. “Το πιο ζωντανό, χαρούμενο και δυνατό λουλούδι της φύσης, γνωστό για την όμορφη ηλιόλουστη γοητεία και λάμψη του”.

Το δαχτυλίδι ονομάστηκε Eutierria, που σημαίνει “γίνομαι ένα με τη φύση και δείχνει τη σύνδεση του ανθρώπου με τη φύση”.

Από την ιδέα μέχρι την κατασκευή, η διαδικασία χρειάστηκε σχεδόν εννέα μήνες για να ολοκληρωθεί. Ενώ ο ίδιος ο σχεδιασμός μέσω υπολογιστή (CAD) “χρειάστηκε σχεδόν τέσσερις μήνες για να τελειοποιηθεί πριν η ομάδα μείνει ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα”.

Πηγή: en.israelidiamond.co.il

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα