Βραβεία Jewelers’ Choice Awards 2023.

Date

Έχει ξεκινήσει η περίοδος δηλώσεων συμμετοχής για τα βραβεία JCK 2023 Jewelers' Choice Awards για κατασκευαστές και σχεδιαστές κοσμημάτων.

Instagram

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Eίναι η ώρα να ετοιμάσετε τις συμμετοχές σας για τα βραβεία Jewelers’ Choice Awards 2023.

Τα ετήσια βραβεία Jewelers’ Choice Awards είναι ένας σπουδαίος τρόπος για να παρουσιάσετε τις δημιουργίες σας. Δημιουργίες τις οποίες με περηφάνια θα παρουσιάσετε στον πιο διάσημο διαγωνισμό σχεδιασμού του κλάδου.

Επίσης τα επιπλέον βραβεία Editors’ και Influencers’ Choice Awards έχουν διευρύνει τις πιθανότητες των δημιουργών να κερδίσουν.

Οι νικητές και οι φιναλίστ θα εμφανίζονται στο ψηφιακό βιβλίο Best of the Best. Το ψηφιακό βιβλίο θα βρίσκεται στο JCK online όλο το χρόνο. Επίσης θα προβάλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και των κοινωνικών δικτύων.

Επιπλέον, ο νικητής του μεγάλου βραβείου θα εμφανίζεται στο εξώφυλλο του Best of the Best. Οι νικητές θα λάβουν επίσης την επωνυμία JCA για την προώθηση των κοσμημάτων τους.  Ακόμη ένα αφιέρωμα στο έντυπο τεύχος 2023 του περιοδικού JCK θα τιμήσει τους νικητές των πρώτων θέσεων.

Η περίοδος των δηλώσεων συμμετοχής έχει ξεκινήσει από τις 6 Σεπτεμβρίου 2022 και θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 4 Νοεμβρίου 2022. Οι έμποροι, οι συντάκτες και οι Influencers θα κληθούν να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους κομμάτια μεταξύ 6 Ιανουαρίου 2023 και 10 Φεβρουαρίου 2023.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή σε περισσότερες από μία κατηγορίες, εφόσον το έργο που θα συμμετέχει πληροί τα κριτήρια.

Οι συμμετοχές και πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία συμμετοχής στο https://awards.jckjewelryawards.com/

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα