Βραβεία Inhorgenta 2022.

Inhorgenta-2022-awards-Venetico-Magazine-jewelry

Στην τελική ευθεία για άλλη μία κορυφαία εμπορική έκθεση για την ευρωπαϊκή βιομηχανία κοσμήματος. Τα βραβεία θα είναι το αποκορύφωμα της INHORGENTA MUNICH 2022.

Instagram

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Τα βραβεία της INHORGENTA 2022 θα γίνουν κατά τη διάρκεια της κορυφαίας εμπορικής έκθεσης της Ευρώπης για ρολόγια, κοσμήματα και πολύτιμους λίθους για πέμπτη φορά. Συγκεκριμένα, η κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων έχει πλέον επιλέξει τρεις φιναλίστ σε κάθε μία από τις έξι κατηγορίες. Eπιπλέον, θα υπάρχουν οι υποψήφιοι από την ηλεκτρονική ψηφοφορία “Επιλογή λιανοπωλητών”. Οι νικητές θα ανακοινωθούν και θα γιορταστούν από το who’s who του κλάδου σε μια βραδιά γκαλά στις 9 Απριλίου. Η INHORGENTA MUNICH θα ανοίξει τις πόρτες της από τις 8 έως τις 11 Απριλίου.

“Μοναδικά κοσμήματα και ρολόγια, καινοτόμες τεχνικές και εξαιρετικός σχεδιασμός. Τα βραβεία INHORGENTA τιμoύν την ανώτερη δεξιοτεχνία και τη δημιουργικότητα. Η παρουσίαση θα γίνει σε μια εξέχουσα σκηνή στην INHORGENTA MUNICH”, εξηγεί ο Klaus Dittrich, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Messe München.

Αυτοί είναι οι φιναλίστ του 2022

Διαχρονικά κοσμήματα, κομψά και με σταθερή αξία – αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της κατηγορίας “Fine Jewelry”. Τα κοσμήματα που συμμετέχουν ξεκινούν από την τιμή λιανικής πώλησης των 1.000 ευρώ. Εδώ, λόγω ισοψηφίας, η επιτροπή πρότεινε άλλον έναν υποψήφιο. Ως αποτέλεσμα οι φιναλίστ είναι οι εξής: Autore Europe, Bigli, Ipar Gioielli και Nanis Italian Jewels. Στη συνέχεια η κατηγορία “Fashion Jewelry” αφορά κοσμήματα ως αξεσουάρ των τελευταίων τάσεων της μόδας και με λιανική τιμή κάτω των 1.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι είναι οι BERND WOLF, COEUR DE LION και Cuckoowelen.

Ο απαράμιλλος σχεδιασμός, η καινοτομία και η δεξιοτεχνία θα τιμηθούν στην κατηγορία “Σχεδιαστής της Χρονιάς”. Εδώ θα βρούμε τις εταιρείες Breuning, ED | T. Ehrig Design | Engineering N. Drösser και Brigitte Adolph που μπορούν να ελπίζουν για το βραβείο. Στην συνέχεια, στην κατηγορία “Design Newcomer” βρίσκουμε τα μελλοντικά ταλέντα με αυτοδημιούργητα κοσμήματα ή ρολόγια. Οι Carbon Ring, 202 EDITIONS και Lena Grewenig καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις σε αυτή την κατηγορία.

Ακόμα στην κατηγορία “Watch Design” την οποία καθορίζει επίσης η ιδιαιτερότητα του σχεδιασμού. Σε αυτή την περίπτωση, οι Citizen Watch Europe, Frederique Constant και MeisterSinger ήταν πειστικοί. Τέλος έχουμε την κατηγορία “Next Generation Retail”. Οι πρωτοποριακές ιδέες λιανικής πώλησης των egf Manufaktur/Lukas Grewenig, Juwelier Böckelmann και PERSN κέρδισαν μια υποψηφιότητα εδώ.

“Κάθε χρόνο, κάθε κόσμημα αντανακλά τόσο πολύ πάθος και αφοσίωση – είναι συναρπαστικό να το βλέπεις”, λέει το μέλος της κριτικής επιτροπής Anja Heiden, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της WEMPE. Στην κριτική επιτροπή συμμετέχουν επίσης οι: Gisbert L. Brunner, ειδικός σε θέματα ρολογιών και συγγραφέας, Sarah Fabergé (Διευθύντρια Ειδικών Έργων Fabergé), Jantje Fleischhut (Καθηγήτρια Σχεδιασμού Νέων Βιοτεχνικών Αντικειμένων), Siems Luckwaldt (Διευθύντρια Lifestyle “Capital” και “Business Punk”), ο σχεδιαστής κοσμημάτων Leo Mathild, ο σχεδιαστής Patrik Muff, η ιδρύτρια και αρχισυντάκτρια Katerina Perez και η Nina Schwichtenberg, blogger και ιδιοκτήτρια ετικέτας μόδας.

Οι υποψήφιοι της ψηφοφορίας για την επιλογή των λιανοπωλητών

Αυτή την εβδομάδα, οι επαγγελματίες του κλάδου ψηφίζουν τους αγαπημένους τους στην ψηφοφορία “Retailers Choice” στον ιστότοπο INHORGENTA. Οι φιναλίστ στις κατηγορίες “Καλύτερα κομμάτια κοσμήματος” και “Καλύτερα ρολόγια” θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα την επόμενη εβδομάδα.

Το αποκορύφωμα της εμπορικής έκθεσης

“Τα βραβεία INHORGENTA είναι το αποκορύφωμα της έκθεσης INHORGENTA MUNICH και ανυπομονούμε να θέσουμε στο προσκήνιο τον καλλιτεχνικό πλούτο ιδεών του κλάδου μας. Το κυριότερο είναι ότι θα περάσουμε μια αξέχαστη βραδιά μαζί με τους υποψήφιους, τους εμπειρογνώμονες της κριτικής επιτροπής και τους πολλούς πελάτες και συνεργάτες μας”, εξηγεί η Elena Jasper, Διευθύντρια της έκθεσης INHORGENTA.

Πηγή: www.inhorgenta.com

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα