Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες
για την AIJS 2022!

ATHENS INTERNATIONAL JEWELLERY SHOW 2022

Η ATHENS INTERNATIONAL JEWELLERY SHOW είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί.

Instagram

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Ενημέρωση για την ATHENS INTERNATIONAL JEWELLERY SHOW.

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια χωρίς εκθεσιακή δραστηριότητα λόγω της πανδημίας, ήρθε η ώρα να βρεθούμε και πάλι «πρόσωπο με πρόσωπο».

Η ATHENS INTERNATIONAL JEWELLERY SHOW είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί στην 34η διοργάνωσή της, από 25 έως 28 Φεβρουαρίου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO (HALL 1).

Αναμένοντας με αισιοδοξία τη νέα σεζόν για άνοιξη/καλοκαίρι, η ATHENS INTERNATIONAL JEWELLERY SHOW προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον για να ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις σε χρυσό/ασημένιο κόσμημα, πολύτιμους λίθους, ρολόι, είδη συσκευασίας και παρουσίασης. Επισκεφθείτε την ATHENS INTERNATIONAL JEWELLERY SHOW και ανανεώστε το κατάστημά σας με τις νέες συλλογές από 200 και πλέον άμεσους εκθέτες και 100 οίκους εξωτερικού. Συναντήστε συνεργάτες και πραγματοποιείστε εμπορικές συναλλαγές με ήδη γνωστές αλλά και νέες εταιρίες.

Προτεραιότητα η ασφάλεια όλων.

Με προτεραιότητα την ασφάλεια των επισκεπτών και των εκθετών, σας ενημερώνουμε ότι τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά την είσοδο και την παραμονή σας στην έκθεση. Θυμίζουμε ότι η είσοδος στην έκθεση επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους ή σε κατόχους πιστοποιητικού νόσησης και είναι υποχρεωτική η χρήση της μάσκας καθόλη τη διάρκεια παραμονής σας εντός του εκθεσιακού κέντρου.

Για είσοδο στην έκθεση χωρίς αναμονές, σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα της ηλεκτρονικής προεγγραφής.

https://athens-jewellery.helexpo.gr/el

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα