Έκθεση Kosmima 2022

Η μοναδική έκθεση κοσμήματος και ωρολογίων στη Βόρεια Ελλάδα, παρέχει κάθε Οκτώβριο το πλαίσιο για τη συνάντηση των επαγγελματιών του κλάδου της αργυροχρυσοχοΐας με προσανατολισμό στη χειμερινή σεζόν.

Instagram

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Ο επισκέπτης της Kosmima έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για όλες τις τελευταίες τάσεις σε κόσμημα, ρολόι και συσκευασία. Ακόμη μπορεί να ανανεώσει συνεργασίες και να έρθει σε επαφή με νέες εταιρίες.

Η συμμετοχή στην έκθεση αναδεικνύει την εγχώρια παραγωγή και προσφέρει δυνατότητες ανάπτυξης του δικτύου πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Η Kosmima παρέχει ένα οργανωμένο και ασφαλές περιβάλλον. Έτσι έχει καταφέρει σε βάθος χρόνου να χτίσει ένα brand αξιοπιστίας και συνέχειας στο χώρο της αργυροχρυσοχοΐας.

Συμμετέχουν κατασκευαστές, σχεδιαστές, εισαγωγείς, αντιπρόσωποι και χονδρέμποροι κοσμημάτων, ρολογιών και πολύτιμων λίθων. Καθώς επίσης και εταιρείες με ασημένια είδη, είδη συσκευασίας και μηχανήματα. Την έκθεση επισκέπτονται ιδιοκτήτες καταστημάτων λιανικής πώλησης κοσμημάτων και ωρολογίων, καθώς και επαγγελματίες από όλο το φάσμα της αργυροχρυσοχοΐας.

Γιατί το κόσμημα είναι έμπνευση!

Το Design Section «γεννήθηκε» από την αγάπη για το ελληνικό σχεδιαστικό κόσμημα. Αποτελεί μια δημιουργική συνεργασία μεταξύ Ελλήνων σχεδιαστών και της HELEXPO. Στόχος είναι η προβολή και η ανάδειξη του ελληνικού πρωτότυπου κοσμήματος. Επίσης υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένες προθήκες εντός του εκθεσιακού χώρου για την παρουσίαση των κοσμημάτων.

33ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φιλοτέχνησης.

Στο πλαίσιο της KOSMIMA θα γίνει ο 33ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φιλοτέχνησης Σχεδίου Κοσμήματος. Το θέμα είναι «1922-2022. Η Μικρά Ασία στο Ελληνικό Κόσμημα». Τον διαγωνισμό διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Aργυροχρυσοxόων, Κοσμηματοπωλών, Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ) με τη συνεργασία με της HELEXPO.

Περισσότερες πληροφορίες  www.helexpo.gr             

H ATHENS INTERNATIONAL JEWELLERY SHOW η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση του κλάδου της αργυροχρυσοχοΐας στην Ελλάδα, έχει προγραμματιστεί για 3 – 6 Μαρτίου  2023.

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα