Κορυφαίες επιλογές κοσμημάτων από την επερχόμενη έκθεση TEFAF Maastricht.

Το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Καλών Τεχνών (TEFAF) επιστρέφει. Από τις 25 έως τις 30 Ιουνίου, η έκθεση τέχνης θα ξεκινήσει στο Μάαστριχτ της Ολλανδίας.

Instagram

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Αναμένεται να φιλοξενήσει 243 εμπόρους και χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Αλλά πέρα από τα αριστουργήματα καλών τεχνών, τις αντίκες και το ντιζάιν, η TEFAF προσφέρει μερικά εξαιρετικά (και συχνά μη αναγνωρισμένα) κοσμήματα που δεν πρέπει να χάσετε.

Με περισσότερα από 500 κοσμήματα που εκτίθενται και πωλούνται, η επιλογή περιλαμβάνει κάθε τύπο κομματιού. Βραχιόλια, περιδέραια, δαχτυλίδια, ρολόγια, καρφίτσες και όχι μόνο, από τους συνήθεις ύποπτους. Όπως η Van Cleef & Arpels (ιδιαίτερα, ένα εκθαμβωτικό κολιέ με ζαφείρια και διαμάντια από τη συλλογή Heritage της μάρκας, γύρω στο 1969). Επίσης η Hemmerle (άλλο ένα κολιέ με ζαφείρι, αλλά με εντελώς διαφορετική αντίληψη), καθώς και νεότερα ονόματα.

Η κοσμηματοπώλης Anna Hu, για παράδειγμα, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην έκθεση τα σύγχρονα σχέδιά της. Κομμάτια που αγαπήθηκαν από διασημότητες όπως η Gwyneth Paltrow και η Natalie Portman.

Η έκθεση, επομένως, δεν είναι μόνο ένας τόπος αναγνώρισης των παλαιών εμπορικών σημάτων, αλλά και ένας τόπος ανακάλυψης των νέων και ανερχόμενων. Παρακάτω, παρουσιάζουμε μερικά από τα κομμάτια που πρέπει να δείτε από την έκθεση και πιστέψτε μας, υπάρχουν πολλά άλλα.

Καρφίτσα αστρική έκρηξη

Μια καρφίτσα αστρική έκρηξη από χρυσό και πλατίνα με διαμάντια και διαμάντι παλαιάς ευρωπαϊκής κοπής 6,25 καρατίων (γύρω στο 1905), τιμή κατόπιν αιτήματος- A La Vieille Russie

Βραχιόλι Fossin

Ένα βραχιόλι Fossin από σμαλτωμένο κίτρινο χρυσό αντίκα (γύρω στο 1835), στο αρχικό του κουτί, τιμή κατόπιν αιτήματος- Veronique Bamps

Κολιέ Hemmerle

Κολιέ από λευκόχρυσο και ασήμι με ζαφείρια, rock crystal και labradorite, τιμή κατόπιν αιτήματος- Hemmerle

Δαχτυλίδι Danbala

Δαχτυλίδι Danbala, τιμή κατόπιν αιτήματος- Otto Jakob

Κολιέ Van Cleef

Αρθρωτό κολιέ της συλλογής Heritage από λευκόχρυσο και πλατίνα με 59 ζαφείρια και διαμάντια (γύρω στο 1969), τιμή κατόπιν αιτήματος- Van Cleef & Arpels.

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα