Καλοκαιρινή εκδήλωση ΣΧΑΘ.

Date

Η Συντεχνία Χρυσοχόων Αργυροχόων Θεσσαλονίκης, με δελτίο τύπου ενημερώνει για την «καλοκαιρινή χοροεσπερίδα» του Συλλόγου.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Στις 20 Ιουλίου 2022, η Συντεχνία Χρυσοχόων Αργυροχόων Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε «καλοκαιρινή χοροεσπερίδα» σε γνωστό πολυχώρο της πόλης μας, με την παρουσία μελών και φίλων.

Μετά την διετή απομόνωση που μας υπέβαλε η πανδημία, το Δ.Σ. της ΣΧΑΘ, πήρε την απόφαση να χαρίσει μια συναδελφική χαρούμενη και ξένοιαστη βραδιά στα μέλη της και στους φίλους του συλλόγου.

Η χοροεσπερίδα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Αφήνοντας θετικό αποτύπωμα και δημιουργώντας το αίσθημα της αναγκαιότητας της επαφής των συναδέλφων μακριά από τα προβλήματα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος και Α΄ Αντιπρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κύριοι Αναστάσιος Καπνοπώλης και Δημήτριος Βαργιάμης αντίστοιχα. Επίσης ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κύριος Γεώργιος Καββαθάς. Επίσης ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης κύριος Αθανάσιος Νικολόπουλος και ο Γεν. Γραμματέας κύριος Ιωάννης Καραπινίδης.

Ευχαριστούμε τα μέλη μας, τους φίλους μας, τους επισήμους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας.

                                                          ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΑΘ

        Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     ΕΛΕΝΗ ΤΕΖΑΨΙΔΟΥ                                                        ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΡΟΥΔΗΣ

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα