INOVA COLLECTION

Δελτίο τύπου: "Η INOVA COLLECTION έχει γίνει πολύ πιο ολοκληρωμένη και επαγγελματική με τη μετακόμιση στη Φρανκφούρτη."

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

– Δυναμική εναρκτήρια εκδήλωση με περισσότερες από 300 εμπορικές επωνυμίες.

– Η βιομηχανία χαιρετίζει την αλλαγή τοποθεσίας και την ποιότητα των εμπορικών επισκεπτών.

– Φιλόξενη συνάντηση της βιομηχανίας που προσφέρει πολλές ευκαιρίες δικτύωσης.

Από τις 25 έως τις 27 Αυγούστου 2023, η INOVA COLLECTION γιόρτασε την πρεμιέρα της στη νέα της τοποθεσία. Στον εκθεσιακό χώρο της Φρανκφούρτης με περισσότερες από 300 μάρκες και ένα εκτεταμένο συνοδευτικό πρόγραμμα. Φέτος, η έκθεση ακολούθησε ένα νέο ημερήσιο πρόγραμμα και έκλεισε με τους περισσότερους εμπορικούς επισκέπτες την Κυριακή, όπως αναμέναμε.

Ο Max Maus, project manager της INOVA COLLECTION, βλέπει εξαιρετικές ευκαιρίες ανάπτυξης για τη μορφή της εμπορικής έκθεσης μετά το ξεκίνημα στη Φρανκφούρτη. “Είμαστε πολύ υπερήφανοι για όσα έχουμε επιτύχει μέχρι στιγμής με την INOVA COLLECTION. Η μεταφορά στον εκθεσιακό χώρο της Φρανκφούρτης μας προσφέρει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης. Με αυτό λοιπόν το σημαντικό ορόσημο, δημιουργήσαμε μια ιδανική βάση πάνω στην οποία μπορούμε να χτίσουμε. Τώρα πρέπει να αξιοποιήσουμε τα συμπεράσματα των τελευταίων ημερών. Επίσης να αναπτύξουμε περαιτέρω την κοινή μας εμπορική επωνυμία σε εμπορικές εκθέσεις όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά προς όφελος του κλάδου”.

Ο Martin Weskamp, συνδιοργανωτής της INOVA COLLECTION, προσθέτει ακόμη. “Με τη βελτιωμένη υποδομή και την προσβασιμότητα της νέας τοποθεσίας, μπορέσαμε να δημιουργήσουμε πολλαπλή ανάπτυξη στο χαρτοφυλάκιο των εμπορικών σημάτων. Παρόλο που θα θέλαμε να δούμε ακόμη περισσότερους διεθνείς πελάτες μεταξύ των επισκεπτών την επόμενη χρονιά, ήταν το σωστό βήμα να πάμε στη Φρανκφούρτη με αυτή τη μορφή. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που πολλοί εκθέτες μας συνόδευσαν σε αυτό το ταξίδι από την αρχή και μας στήριξαν. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας για αυτή την υποστήριξη. Επίσης να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν”.

Πολλοί εκθέτες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την αλλαγή του τόπου διεξαγωγής της INOVA COLLECTION. Έμειναν ευχαριστημένοι από τις νέες επαφές με πελάτες και την υψηλή ποιότητα των εμπορικών επισκεπτών.

“Η μετακίνηση στη Φρανκφούρτη και σε έναν μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο ήταν η καλύτερη απόφαση που έλαβε η INOVA COLLECTION”. Όπως λέει ο Frank Heringer, διευθύνων σύμβουλος της DiamondGroup.

Ο Georg Plum, διευθύνων σύμβουλος της M&M Watches, υπογραμμίζει. “Η έκθεση είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να αποκτήσει ο κόσμος μια πολύ καλή εικόνα. “Κατά τη γνώμη μου, η έκθεση έγινε πολύ πιο ολοκληρωμένη και επαγγελματική με τη μετακόμιση στη Φρανκφούρτη. Μου λείπει λίγο ο διεθνής χαρακτήρας των πελατών. Αλλά μείναμε πολύ ικανοποιημένοι από την ποιότητα των εμπορικών επισκεπτών και των νέων πελατών”.

Επιπλέον, επισημάνθηκαν επανειλημμένα οι ευκαιρίες δικτύωσης και το φιλικό περιβάλλον. “Για εμάς, η συμμετοχή στην εμπορική έκθεση INOVA COLLECTION είναι σαν μια “οικογενειακή συνάντηση”. Εδώ συναντάμε ανθρώπους που γνωρίζουμε εδώ και δεκαετίες. Επίσης γνωρίζουμε κάποιους πιθανούς νέους πελάτες”, λέει ο Peter Barth, διευθυντής λειτουργίας της Burger Edelmetalle. Ο Dirk Proksch, διευθυντής πωλήσεων της Sternglas, λέει: “Το αποκορύφωμα για μένα ήταν σίγουρα η ατμόσφαιρα. Νιώθεις ότι είσαι μέλος μιας “οικογένειας ρολογιών και κοσμημάτων””.

Ο Christoph Paukner, διευθύνων σύμβουλος της PALIDO Fine Jewels, συνοψίζει. “Χαίρομαι που βρισκόμαστε πλέον στη νέα τοποθεσία και συγχαίρω τον διοργανωτή για τη νέα ιδέα. Θα ήταν σπουδαίο αν ο κλάδος συνειδητοποιούσε ότι χρειαζόμαστε μία “απαραίτητη” φθινοπωρινή εμπορική έκθεση στη Γερμανία. Και ποια θα μπορούσε να είναι αυτή αν όχι η INOVA COLLECTION. Η οποία κάνει εξαιρετική δουλειά εδώ και χρόνια και θα πρέπει να τύχει και του σεβασμού των επισκεπτών γι’ αυτό”.

Φέτος, την INOVA COLLECTION ενίσχυσε ένα εκτεταμένο υποστηρικτικό πρόγραμμα που μετέτρεψε την εμπορική έκθεση σε μια διαδραστική συλλογική εκδήλωση. Με σημαντικά μελλοντικά θέματα όπως η ψηφιοποίηση, η έλλειψη εξειδικευμένων εργαζομένων και η βιωσιμότητα.

Το αποκορύφωμα της πρώτης ημέρας της εμπορικής έκθεσης ήταν η τελετή απονομής της GOLDEN NOVA. Με το σύνθημα “Κοσμήματα του μέλλοντος: Όραμα 2035”.

Για πέμπτη φορά, νέοι σχεδιαστές, φοιτητές, μαθητευόμενοι και απόφοιτοι των επιμέρους μαθημάτων κατάρτισης είχαν τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση για το βραβείο junior. Έτσι να καταθέτουν το δικό τους σχολαστικά κατασκευασμένο κόσμημα. Μια κορυφαία κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων, μεταξύ των οποίων και ο δημοσιογραφικός μας συνεργάτης Goldschmiede Zeitung, επέλεξε τις δέκα υποψηφιότητες και καθόρισε τις τρεις καλύτερες θέσεις για το χάλκινο, το ασημένιο και το χρυσό βραβείο.

Τον διαγωνισμό κέρδισε η Jiayi Zhang από τη Βιέννη, η οποία έλαβε τη Χρυσή Νόβα για το έργο της “The Ring of Eternity: Μια ωδή στο μέλλον”. Η Jiayi Zhang πήρε επίσης το Βραβείο Κοινού και, εκτός από το χρηματικό έπαθλο, μπορεί να παρουσιαστεί σε ελεύθερο χώρο κατά τη διάρκεια της INOVA COLLECTION 2024. Το αργυρό βραβείο πήρε η Patricia Okay Koch (Forum Goldschmiede Wien) για το δαχτυλίδι της “Vitória-Régia (Giant Water Lily)” και το χρυσό Nova σε μπρούντζο ο Stephan Günther (Staatliche Zeichenakademie Hanau) για το βραχιόλι του “Parametric Ornament Bracelet”.

Οι τρεις πρώτοι νικητές έλαβαν και πάλι εντυπωσιακά βραβεία: Οι νικητές έλαβαν ένα ισοδύναμο ποσό πολύτιμων μετάλλων ύψους 1.500 ευρώ από την Burger Edelmetalle και κουπόνια αγορών αξίας 1.200 ευρώ ή 800 ευρώ αντίστοιχα από την Rudolf Flume Technik und der Hesse GmbH & Co. KG.

Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση: https://inova-collection.de/

THE GOLDEN NOVA: https://inova-collection.de/inova_award/

Instagram: https://www.instagram.com/inovacollection/

Linkedin: https://www.linkedin.com/showcase/inova-collection/

Facebook: https://www.facebook.com/inovacollection

INOVA COLLECTION – Εμπορική έκθεση για κοσμήματα, πολύτιμους λίθους, μαργαριτάρια και ρολόγια.

Η INOVA COLLECTION έκανε την πρεμιέρα της το 2018 με 109 εκθέτες στο Messecenter Rhein-Main στο Hofheim-Wallau. Με μια φρέσκια, καινοτόμο ιδέα, η INOVA COLLECTION είχε γρήγορη εξέλιξη σαν μια καθιερωμένη εκδήλωση του κλάδου. Με σήμερα πάνω από 300 μάρκες, η ζήτηση είναι συνεχώς μεγαλύτερη από τη διαθέσιμη προσφορά. Ως εκ τούτου, ο διοργανωτής ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κλάδου και παρέχει πρόσθετους χώρους με τη μετακόμιση στο εκθεσιακό κέντρο της Φρανκφούρτης.

Στο επίκεντρο η INOVA | MUVEO GmbH, διοργανωτής της INOVA COLLECTION:

Ως φορέας εκμετάλλευσης του Messecenter Rhein-Main, η MUVEO GmbH είναι ένα αρμόδιο σημείο επαφής για κάθε είδους εκδηλώσεις. Προσφέρουμε όχι μόνο ολοκληρωμένη τεχνογνωσία, αλλά και όλες τις υπηρεσίες από μία μόνο πηγή. Όντας ένας από τους μεγαλύτερους διοργανωτές εκδηλώσεων στο Messecenter Rhein-Main, γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες των πελατών μας σε αυτόν τον χώρο και μπορούμε να βρούμε λύση σχεδόν σε κάθε επιθυμία.

Επιπλέον, η MUVEO GmbH είναι 100% θυγατρική της CDH-Mitte (Wirtschaftsverband für Handelsvermittlung und Vertrieb Hessen, Thüringen und Rheinland-Pfalz e. V.) και αντιπροσωπεύει περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των εμπορικών εκθέσεων. Από την ίδρυση της INNATEX το 1997, της κορυφαίας ευρωπαϊκής εμπορικής έκθεσης για τα βιώσιμα υφάσματα, η MUVEO GmbH έχει δεσμευτεί για τη βιωσιμότητα και στον τομέα της διοργάνωσης εκδηλώσεων.

www.muveo.de

Επικοινωνία – πληροφορίες:

Project management της INOVA COLLECTION

Maximilian Maus

Τηλ: +49-69-630092-64

maus@muveo.de

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα