Η Vicenzaoro  παρουσιάζει το “VO’Clock Privé”, το νέο σύγχρονο σαλόνι ρολογιών.

Από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου 2022, νέες ιδέες, εκπαίδευση και συναντήσεις για τον κλάδο και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ανοιχτό για το κοινό το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαρτίου. Οι μάρκες Zenith, Girard-Perregaux, Eberhard & Co., Corum, Perrelet, Vincent Calabrese, Locman Italy, Junghans, Wyler Vetta και Timex μεταξύ των συμμετεχόντων.

Instagram

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Στην Vicenzaoro (17-21 Μαρτίου 2022), η IEG – Italian Exhibition Group θα εγκαινιάσει ένα νέο σχήμα, το VO’Clock Privé. Μια στιγμή συνάντησης των κύριων παραγόντων της σύγχρονης ωρολογοποιΐας. Για τους λάτρεις, τους ειδικούς του κλάδου και τα μέσα ενημέρωσης.

Από την Παρασκευή 18 έως την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022, το Εκθεσιακό Κέντρο της Vicenza εμπλουτίζει φέτος το πνεύμα του με ένα χώρο ειδικά αφιερωμένο στα σύγχρονα ρολόγια.  Εκμεταλλευόμενο την ευκαιρία των νέων ημερομηνιών του Μαρτίου δίνει χώρο στις τελευταίες νέες συμμετοχές και την κουλτούρα της ωρολογοποιΐας. Zenith, Girard-Perregaux, Eberhard & Co., Corum, Perrelet, Vincent Calabrese, Locman Italy, Junghans, Timex και Wyler Vetta. Αυτά είναι τα πρώτα επιβεβαιωμένα ονόματα που, χάρη στη σκηνή του Vicenzaoro, θα συναντήσουν τους τελικούς πελάτες και τον κλάδο.

Η μακρά ιστορία της ωρολογοποιΐας φτάνει στο απόγειό της από άποψη οικονομικής αποτίμησης. Έτσι βιώνει μια σταθερή τάση ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια που έφτασε σε κορύφωση με ένα ρεκόρ το 2021. Σε αυτό το ρεκόρ συντέλεσε η αποφασιστική άνοδος των ελβετικών εξαγωγών ρολογιών. Τον Οκτώβριο του 2021, οι ελβετικές εξαγωγές ρολογιών ανήλθαν σε 2,1 δισεκατομμύρια ελβετικά φράγκα (2 δισεκατομμύρια ευρώ με την τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία). Σημείωσαν αύξηση κατά 4,8% σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα του 2019 και το υψηλότερο μηνιαίο ποσοστό των τελευταίων επτά ετών. Επιπλέον, οι εξαγωγές του 2021 περιμένουμε ότι θα έχουν ξεπεράσει εκείνες του 2014, της χρυσής χρονιάς του κλάδου.

Η VO’Clock Privé θα φιλοξενήσει μερικά από τα πιο εξέχοντα ονόματα της ωρολογοποιΐας, συμπεριλαμβανομένων πολυτελών, παγκόσμιων και ανεξάρτητων εμπορικών σημάτων.

Σε  κομψά σαλόνια στο φουαγιέ του πρώτου ορόφου του εκθεσιακού κέντρου της Vicenza, σε ένα περιβάλλον για τους λάτρεις των ρολογιών, τον Τύπο και τους εμπόρους. Δεν θα είναι μόνο μια ευκαιρία να συναντήσετε, να θαυμάσετε, να δείτε και να αγγίξετε τα προϊόντα που παρουσιάζονται, αλλά και να μιλήσετε και να έρθετε σε επαφή.

Έγκυροι ιταλικοί και ξένοι φορείς θα προσφέρουν εκπαιδετυτικά σεμινάρια στο κοινό. Την εκκίνηση θα κάνει το FHH – Fondation de la Haute Horlogerie, το οποίο θα πραγματοποιήσει δύο συνεδρίες. Σε αυτές θα εξερευνήσει τους πιο συναρπαστικούς μηχανισμούς, τη χρονογραφία, το tourbillon και το συνεχές ημερολόγιο. Συνεχίζοντας με συνεδρίες με εκπαιδευτές από τη σχολή ωρολογοποιΐας CAPAC στο Μιλάνο για να μάθει τα βασικά της μηχανικής ωρολογοποιΐας. Να αποκτήσει τις δεξιότητες συναρμολόγησης και αποσυναρμολόγησης ενός μηχανικού μηχανισμού απευθείας στην αίθουσα διδασκαλίας.

Ένα πλήρες πρόγραμμα συναντήσεων με τις μάρκες, θα ακολουθήσει αυτά τα μαθήματα, που θα συμμετέχουν οι λάτρεις, συνεργατές της VO’Clock. Καθώς και ένα πρόγραμμα εμπεριστατωμένων συζητήσεων με ειδικούς, επίσης ανοικτές στο κοινό. Αυτά θα λάβουν χώρα σε ένα ειδικό σαλόνι το Σάββατο και την Κυριακή, ημέρες που θα είναι ανοικτές για το κοινό. Οι προσκεκλημένοι σε αυτές τις ομιλίες και τις συναντήσεις είναι εξέχοντα ονόματα του κλάδου της ωρολογοποιΐας.

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα