INOVA COLLECTION. Επιστροφή στις ρίζες.

Date

Η INOVA COLLECTION συνεχίζει να αποτελεί μια αποκλειστική πλατφόρμα για τον κλάδο και επιστρέφει στο Hofheim-Wallau από τις 30 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου 2024.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Η νέα αυτή εμπορική έκθεση έχει γνωρίσει μερικά επεισοδιακά χρόνια. Μετά την πανδημία και την αλλαγή του τόπου διεξαγωγής το καλοκαίρι του 2023, οι διοργανωτές προβληματίστηκαν έντονα. Σχετικά με τις υπάρχουσες ρυθμίσεις και στο πλαίσιο αυτό, ρώτησαν τους εκθέτες καθώς και τους επισκέπτες. Σε ποια λοιπόν κατεύθυνση θα πρέπει να επικεντρωθεί η INOVA COLLECTION στο μέλλον και ποιες θα πρέπει να είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής της.

«Είχαμε πραγματική ανάγκη για μια σημαντική ανάλυση της τρέχουσας κατάστασης βασισμένη σε στοιχεία. Οπότε αφιερώσαμε χρόνο για να την πραγματοποιήσουμε!» όπως εξηγεί ο Jens Frey, Διευθύνων Σύμβουλος της διοργανώτριας εταιρείας MUVEO GmbH.

«Στη Φρανκφούρτη, δεν θα μπορούσαμε να βρούμε θέση την επόμενη χρονιά για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου. Οπότε δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε το συνηθισμένο μας μοτίβο. Επιπλέον, στα αποτελέσματα μιας έρευνας εκθετών και επισκεπτών που διεξήχθη τον Σεπτέμβριο, το βασικό μήνυμα ήταν πολύ σαφές. Η πλειοψηφία του κλάδου ήθελε η INOVA COLLECTION  να είναι με μια συμπαγή μορφή στο Messecenter Hofheim Rhein-Main. Με σαφές προφίλ, ένα βαθμό γοητείας αλλά και μια ανεπίσημη, οικογενειακή ατμόσφαιρα», συνεχίζει.

Η INOVA COLLECTION που θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου 2024 επιστρέφει επομένως στις ρίζες της.

Έτσι στο μέλλον θα τοποθετηθεί ως εμπορική έκθεση με επιμελημένο χαρτοφυλάκιο εμπορικών σημάτων υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, θα προσφέρει στο εξειδικευμένο λιανικό εμπόριο μια συμπαγή και υψηλής αξίας επισκόπηση των τάσεων και των προτύπων για τις φθινοπωρινές παραγγελίες του.

«Για χάρη του πελάτη! Αυτή ήταν και παραμένει η φιλοσοφία μας και το επίκεντρο όλων των αποφάσεών μας.

Η διοργάνωση της εκδήλωσης στη Φρανκφούρτη μας έδειξε πολύ ξεκάθαρα, μεταξύ άλλων, ότι η «αίσθηση INOVA» δεν είναι απείρως επεκτάσιμη», λέει ο Martin Weskamp, ​​συνιδρυτής της INOVA COLLECTION και εκθέτης από το ξεκίνημα. «Σκοπεύουμε λοιπόν να παραμείνουμε πιστοί στις αξίες της επωνυμίας, πράγμα που σημαίνει να δώσουμε ξανά ισχυρότερη έκφραση στο DNA μας».

 Όμως εκτός από ένα υψηλής ποιότητας, επιλεκτικό χαρτοφυλάκιο εμπορικών σημάτων, στο εκθεσιακό κέντρο θα υπάρχουν χώροι επικοινωνίας, χώροι αναμονής και η δημοφιλής INOVA NIGHT, ώστε να παρέχεται και πάλι άφθονος χώρος για συζητήσεις και δικτύωση. Και με την GOLDENE NOVA, η έκθεση συμβάλλει επίσης για άλλη μια φορά σημαντικά και διαρκώς στη στήριξη και ενθάρρυνση μιας νέας γενιάς.

 Υπηρεσίες για τους εμπορικούς επισκέπτες:

– Δωρεάν είσοδος

– Κεντρική τοποθεσία στην περιοχή Rhein-Main

– Πρόσθετος δωρεάν χώρος στάθμευσης

– Υψηλής ποιότητας τροφοδοσία χωρίς αποκλεισμούς για τους επισκέπτες και τους εκθέτες

– Ευνοϊκές επιλογές διαμονής με συνεργαζόμενα ξενοδοχεία

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση inova-collection.de

Instagram, Facebook, LinkedIn
Flickr gallery: open album

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα