Εκθέσεις κοσμήματος Ιανουάριος 2024.

Οι εκθέσεις κοσμημάτων-ρολογιών και πολυτίμων λίθων για τον Ιανουάριο 2024.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

IIJS Signature Show 2024

4 – 8 Ιανουαρίου 2024

Εκθεσιακό Κέντρο Βομβάης, Βομβάη (Ινδία)

Πολύτιμοι λίθοι και κοσμήματα, τέχνες και χειροτεχνίες


FACETS SRI LANKA INTERNATIONAL GEM & JEWELLERY SHOW 2024

6 – 8 Ιανουαρίου 2024

Για τριάντα χρόνια, το FACETS παρουσιάζει τα καλύτερα της βιομηχανίας πολύτιμων λίθων αλλά και κοσμημάτων της Σρι Λάνκα, μιας χώρας που ονομαζόταν από αρχαίους ταξιδιώτες ως Ratnadveepa ή το νησί των πολύτιμων λίθων.


79η ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

12 – 15 Ιανουαρίου 2024

 Παιανία – MEC – Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο, Αττική, Ελλάδα

Κοσμήματα σε χρυσό – ασήμι – αρζαντώ, Ωρολόγια, Τουριστικά Είδη, Είδη Δώρων


International Jewellery Tokyo (IJT) Τόκιο

17 – 20 Ιανουαρίου 2024

Διεθνής εμπορική έκθεση κοσμημάτων

Η έκθεση κοσμημάτων “IJT – International Jewelery Tokyo” στο Tokyo Big Sight συγκεντρώνει κάθε χρόνο εταιρείες κοσμημάτων από την Ιαπωνία και όλο τον κόσμο για να παρουσιάσουν σπάνια, υψηλής ποιότητας αλλά και σε ανταγωνιστικές τιμές διαμάντια, πολύτιμους λίθους και κοσμήματα από μαργαριτάρια και να προσελκύσουν παγκόσμιους επισκέπτες.


BIJORHCA

20 – 22 Ιανουαρίου 2024

Διεθνής Έκθεση Κοσμήματος, Παρίσι, Paris Porte de Versailles

Έτοιμα κοσμήματα, Κοσμήματα μόδας, Εκλεκτά κοσμήματα, Ρολόι. Επίσης Αξεσουάρ μόδας, Συσκευασία, Ασφάλιση, Τεχνολογία κατασκευής, Ασφάλεια, Πρώτες ύλες, Προμήθειες κοσμημάτων


Vicenzaoro January 2024

19 – 23 Ιανουαρίου 2024

Η μακροβιότερη εμπορική έκθεση του κλάδου και επδιεθνές γεγονός αναφοράς για ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού χρυσού και κοσμημάτων, η Vicenzaoro προσφέρει μια εξαιρετική επιχειρηματική εμπειρία με τις τελευταίες τάσεις στα κοσμήματα αλλά και τους πιο περιζήτητους σχεδιαστές. Από την υψηλή τέχνη της κατασκευής κοσμήματος μέχρι τη χρυσοχοΐα, με όλα τα Made in Italy και τη διεθνή αριστεία, τα εξαρτήματα, τα ημιεπεξεργασμένα προϊόντα, τα διαμάντια και τους πολύτιμους λίθους, τις υπηρεσίες όπως η συσκευασία και το visual merchandising, η προσφορά της έκθεσης αντιπροσωπεύει ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα με εκθέτες επίσης από την Ασία, ιδίως από την Κίνα, το Χονγκ Κονγκ, την Ινδία και την Ταϊλάνδη.


AGTA GemFair™ Tucson

30 Ιανουαρίου – 4 Φεβρουαρίου 2024

Συνεδριακό Κέντρο Tucson, Tucson, AZ
Η AGTA GemFair™ Tucson θεωρείται διεθνώς ως η κορυφαία εμπορική έκθεση για το χρώμα. Οι εμπορικές εκθέσεις AGTA είναι ο απόλυτος προορισμός για ποιότητα, ομορφιά αλλά και ακεραιότητα στον κόσμο των χρωματιστών πολύτιμων λίθων καθώς επίσης και των καλλιεργημένων μαργαριταριών.

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα