AGTA Spectrum & Cutting Edge Awards.

Δύο συμμετοχές ονομάστηκαν "Best Of Show" στα βραβεία AGTA Spectrum 2023. Ο διευθύνων σύμβουλος της AGTA, John Ford, είπε ότι ήταν μία από τις καλύτερες χρονιές του διαγωνισμού σχεδιασμού.

Instagram

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Η American Gem Trade Association ανακοίνωσε τους νικητές των βραβείων 2023 AGTA Spectrum & Cutting Edge Awards.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε και πάλι στο Ντάλας στις 24-25 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Omni Frisco Hotel. Tο ξενοδοχείο ήταν χορηγός της εκδήλωσης μαζί με την Platinum Guild International, και την Women’s Jewelry Association.

Λευκόχρυσο δαχτυλίδι του Niveet Nagpal στην Omi Privé με μαύρο οπάλιο 15,22 καρατίων. Κέρδισε την διάκριση Best of Show στα AGTA Spectrum Awards στην κατηγορία Spectrum.

“Τα φετινά βραβεία είναι από τα καλύτερα που έχουμε λάβει ποτέ”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της AGTA John W. Ford Sr.

“Είχαμε 100 επιπλέον συμμετοχές φέτος σε σχέση με πέρυσι και πολλές από αυτές είχαν εκπληκτικούς πράσινους και μπλε-πράσινους πολύτιμους λίθους. Τα ξενοδοχεία Omni λοιπόν είναι η νέα έδρα των βραβείων για τα επόμενα χρόνια. Αλλά ελπίζουμε να μεταφέρουμε τον διαγωνισμό σε εθνικό επίπεδο, σε άλλους χώρους Omni”.

Σύνθεση τεσσάρων ωοειδών τουρμαλίνων τύπου Paraíba (31,01 καράτια συνολικά) από τον Joseph Ambalu της Amba Gem Corp. Απέσπασε το βραβείο Best of Show στην κατηγορία Cutting Edge.

Οι κριτές φέτος ήταν οι εξής: Allan Koo, A. Koo & Co., Brent Malgarin, Elegant Gems Ltd., Christina Gandia Gambale, Greenwich St. Jewelers, Lika Behar, Lika Behar Jewelry και Clayton Bromberg, Underwood’s Jewelers στο Jacksonville της Φλόριντα.

“Τα βραβεία AGTA Spectrum & Cutting Edge Awards 2023 έχουν νέο σπίτι και νέα ατμόσφαιρα”. Όπως είπε η Kimberly Collins, ιδιοκτήτρια της Kimberly Collins Colored Gems και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της AGTA.

“Οι κριτές μας ήταν καταπληκτικοί και συνεργάστηκαν τόσο καλά. Φάνηκε λοιπόν ότι ήταν εξαιρετικά σύμφωνοι με τις επιλογές που έκαναν. Όπως πάντα, η ακεραιότητα του διαγωνισμού αξιολόγησης είναι υψίστης σημασίας. Ένιωσα ότι οι νικητές είχαν μια κλασική, διαχρονική αισθητική φέτος. Είμαι πολύ περήφανη που συμμετέχω σε έναν διαγωνισμό αξιολόγησης που τηρεί τα πιο αυστηρά πρότυπα”.

Οι συμμετοχές στα βραβεία Spectrum κρίνονται με βάση τη συνολική ομορφιά και τη δυνατότητα χρήσης, τον καινοτόμο σχεδιασμό. Επίσης την αποτελεσματική χρήση των υλικών, την ποιότητα των πολύτιμων λίθων, την ποιότητα της κατασκευής. Ακόμη την ευρεία απήχηση στον καταναλωτή και τη δυνατότητα δημιουργίας ευνοϊκής προβολής για τους φυσικούς έγχρωμους πολύτιμους λίθους.

Τα βραβεία Cutting Edge τιμούν την αριστεία και τη δημιουργικότητα στις λιθοτεχνίες. Συμπεριλαμβανομένων των φυσικών έγχρωμων πολύτιμων λίθων και των καλλιεργημένων μαργαριταριών, των σκαλισμάτων και άλλων πολύτιμων υλικών.

Πολλά από τα βραβευμένα έργα θα εκτεθούν στην έκθεση 2024 AGTA GemFair Tucson, που έχει προγραμματιστεί για τις 30 Ιανουαρίου έως τις 4 Φεβρουαρίου στο Tucson της Αριζόνα.

Οι νικητές θα αναγνωριστούν στο γκαλά του οργανισμού Spectrum στις 3 Φεβρουαρίου 2024 στο νεόκτιστο παράρτημα του Tucson Convention Center.

Πηγή: nationaljeweler.com

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα